واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است
سرخط خبرها

مصونیت در برابر کرونا تا ۸ ماه پس از ابتلا

  • کد خبر: ۵۱۲۶۶
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱
مصونیت در برابر کرونا تا ۸ ماه پس از ابتلا
تحقیقی جدید نشان می‌دهد افرادی که پس از ابتلا به کووید-۱۹ بهبود پیدا می‌کنند، احتمالا حافظه ایمنی قدرتمندی دارند که حداقل ۸ ماه باقی می‌ماند.
به گزارش شهرآرانیوز، نزدیک به یکسال از شروع همه‌گیری ویروس کرونا می‌گذرد، با این حال هنوز سوالات زیادی درباره آن وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، مدت زمان مصونیت در برابر آن است. حالا پژوهشی جدید اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیار ما قرار می‌دهد.

تحقیقی جدید نشان می‌دهد افرادی که پس از ابتلا به کووید-۱۹ بهبود پیدا می‌کنند، احتمالا حافظه ایمنی قدرتمندی دارند که حداقل ۸ ماه باقی می‌ماند. این حافظه تنها به آنتی‌بادی‌ها وابسته نیست و شامل گلبول‌های سفید خون به نام‌های سلول‌های T و B نیز می‌شود.

ترکیب این موارد به سیستم ایمنی اجازه می‌دهد که ویروس کرونا را شناسایی کرده و دوباره به آن حمله کند. با این کار، انسان دوباره به کووید-۱۹ مبتلا نخواهد شد. پژوهشگران برای ارزیابی دوام مصونیت در برابر ویروس کرونا از طریق لایه‌های مختلف سیستم ایمنی، تعداد و نوع سلول‌های ایمنی بیماران بهبودیافته را پس از چندین ماه بررسی کردند.

یکی از نویسندگان این مقاله به نام «شین کروتی» اعلام کرده:

«اکثر مردم بیشترین قسمت‌های مصونیت در برابر این ویروس را می‌سازند و این بخش‌ها ۶ تا ۸ ماه باقی می‌مانند. در حالت کلی این موضوع یک خبر خوب برای محافظت از بدن در برابر این بیماری است.»
 
مصونیت در برابر کرونا تا ۸ ماه پس از ابتلا

برخی پژوهش‌ها به نابودی آنتی‌بادی‌های بدن پس از مدت کوتاهی خبر می‌دهند. با این حال تحقیق جدید می‌تواند این نگرانی‌ها را کاهش دهد چرا که سلول‌های T قادر به شناسایی و نابودی سلول‌های آلوده هستند و همچنین به سلول‌های B نحوه ساخت آنتی‌بادی‌های جدید را آموزش می‌دهند. در صورتی که یکی از این بخش‌ها عملکرد مناسبی نداشته باشد، بخش دیگر می‌تواند این مشکل را جبران کند.

در تحقیق جدید دانشمندان سلول‌های T و B و همچنین آنتی‌بادی‌ها را در نمونه خون ۱۸۵ فرد بهبودیافته مورد بررسی قرار دادند. نزدیک به ۴۰ نفر از آن‌ها چندین بار آزمایش خون داده بودند و سایر آن‌ها پس از ۶ ماه تصمیم به چنین کاری گرفته بودند. همین موضوع باعث شد محققان بتوانند تغییرات سیستم ایمنی را در گذر زمان مشاهده کنند.

نتایج نشان داد که میزان سلول‌های T پس از ۴ تا ۶ ماه کاهش کمی را تجربه می‌کند و پس از آن ثابت باقی می‌ماند. همین تحقیق مشخص کرد که سطح سلول B بیماران در فاصله ۱ تا ۶ ماه افزایش پیدا می‌کند که اهمیت بالایی دارد چرا که منبع آنتی‌بادی‌های آینده هستند.

زمانی که ویروس از بین برود، سلول‌های B مبارزه را متوقف می‌کنند، اما اگر حمله ادامه پیدا کند، همچنان باقی می‌مانند. در حقیقت سلول B در صورت حمله مجدد، موجب تولید مجدد آنتی‌بادی می‌شود.

آنتی‌‎بادی‌های بدن تقریبا ۶ ماه پس از ابتلا کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند که به اعتقاد کروتی جای نگرانی وجود ندارد چرا که در تمام بیماری‌ها با چنین موضوعی روبه‌رو هستیم.

پژوهشگران با اشاره به این موضوع که نزدیک به یکسال از شیوع کرونا می‌گذرد، اعلام کرده‌اند که اطلاعات کافی برای بررسی کامل مصونیت در برابر این بیماری وجود ندارد. واکنش سیستم ایمنی بدن حداقل برای ۸ ماه پایدار است، بنابراین شاید بدن چندین سال در برابر کووید-۱۹ مصون باشد.

در نهایت باید به این موضوع اشاره کرد که برخی افراد دارای حافظه ایمنی ضعیفی هستند و برای مثال ۱۰ درصد افراد حاضر در تحقیق اخیر نتوانسته‌اند به اندازه کافی این سه المان را تولید کنند یا فاقد یکی از آن‌ها بوده‌اند.

منبع:دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->