مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

آزمایش دارویی که می‌تواند از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کند

  • کد خبر: ۵۱۶۳۸
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۶
آزمایش دارویی که می‌تواند از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کند
در مطالعات محققان آمریکایی بر روی یک داروی ضد ویروسی آزمایشی، شواهدی به دست آمده که این دارو در طی ۲۴ ساعت انتقال ویروس کرونا را کاملاً سرکوب می‌کند. محققان می‌گویند اگر چنین اتفاقی در بدن انسان نیز پس از مصرف دارو رخ دهد این به آن معناخواهد بود که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف آن، دیگر ویروس را به دیگر افراد انتقال نخواهند داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان "دانشگاه ایالتی جورجیا" (Georgia State University) اخیرا اظهار کرده‌اند داروی آزمایشی "مولنوپیراویر" (Molnupiravir) می‌تواند از تکثیر ویروس‌هایی مانند ویروس کرونا جلوگیری کند و مانع از پخش شدن ویروس در بدن شود.
 
مطالعه جدید محققان آمریکایی نشان داده یک داروی ضد ویروسی خوراکی آزمایشی در طی ۲۴ ساعت انتقال ویروس کرونا را کاملاً سرکوب می‌کند.

این دارو‌ها که "مولنوپیراویر" نامیده می‌شوند از تکثیر ویروس و گسترش آن در سراسر بدن جلوگیری می‌کنند. محققان دریافتند که این دارو باعث جلوگیری از انتقال بیماری در راسو‌های اهلی آلوده به کووید-۱۹ به یکدیگر می‌شود، اما راسو‌هایی که این دارو را دریافت نکرده‌اند باعث گسترش بیماری می‌شوند.

محققان می‌گویند اگر چنین اتفاقی در بدن انسان نیز پس از مصرف دارو رخ دهد این به آن معناخواهد بود که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف آن دیگر ویروس را به دیگر افراد انتقال نخواهند داد.

دکتر "ریچارد پلمپر" (Richard Plemper)، استاد موسسه علوم پزشکی پزشکی این دانشگاه گفت: این اولین آزمایش داروی خوراکی مذکور است که به سرعت مانع انتقال کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲می شود. مولنوپیراویر می‌تواند تغییردهنده بازی باشد.

مولنوپیراویر یک داروی ضد ویروسی است که در دانشگاه اموری، آتلانتا، توسط شرکت نوآوری دارویی "داریو" (DRIVE) توسعه یافته است.

این دارو در ابتدا برای درمان آنفلوانزا مورد استفاده قرار می‌گرفت و با ایجاد خطا در هنگام تکثیر آر. ان.‌ای ویروسی، از تکثیر ویروس جلوگیری می‌کرد. مطالعه محققان در آوریل ۲۰۲۰ نشان داد که مولنوپیراویر می‌تواند از آسیب شدید ریه در موش‌های آلوده به ویروس کرونا جلوگیری کند.

این دارو در حال حاضر در مرحله آزمایشات بالینی فاز ۲/۳ است، اما انتظار نمی‌رود داده‌های این آزمایش تا مه ۲۰۲۱ در دسترس باشد.

در این مطالعه جدید که در مجله " Nature Microbiology" منتشر شد محققان توانایی مولنوپیراویر را در جلوگیری از گسترش ویروس در راسو‌ها مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر "رابرت کاکس" (Robert Cox)، نویسنده اصلی مقاله، گفت: ما معتقدیم که راسو‌های اهلی یک مدل انتقال مناسب هستند، زیرا به راحتی کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را گسترش می‌دهند، اما بیشتر آن‌ها به نوع حاد بیماری مبتلا نمی‌شوند که این موضوع همانند نتایج دیده شده در بیماران جوان مبتلا به کروناویروس است.

محققان طی مطالعه ۶ راسوی اهلی را با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ آلوده کردند و سپس سه نفر از آن‌ها را با این دارو درمان کردند. در مرحله بعدی، تیم ۱۲ راسوی آلوده نشده را مورد بررسی قرار دادند و دو راسو را در یک قفس با حیوانات بیمار قرار دادند و هشت روز آن‌ها را مورد بررسی قرار دادند هیچکدام از راسو‌هایی که با راسو‌های بیمار که با این دارو تحت درمان قرار گرفته بودند در یک قفس بودند به ویروس مبتلا نشدند. راسو‌هایی که با این دارو درمان شده بودند هنگامیکه با راسو‌های آلوده در یک مکان قرار گرفتند آلوده نشدند و حیواناتی که توسط این دارو درمان نشده بودند بیمار شدند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->