قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

کلاهبرداری مجازی پدر و پسر از یک خارجی

  • کد خبر: ۵۲۲۶۵
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
کلاهبرداری مجازی پدر و پسر از یک خارجی
ماجرای یک شیادی که با پیگیری پلیس فتای خراسان‌رضوی در ورامین و قرچک به نتیجه رسید

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ شاکی تبعه یکی از کشور‌های همسایه بود. او اسیر عده‌ای شیاد شده بود که با نام او اطرافیانش را سرکیسه کرده بودند. مرد میان سال پس از انجام اقدامات قانونی در کشور خودش متوجه می‌شود، شیادان ایرانی بوده اند و باید برای پیگیری پرونده اش به ایران سفر کند. او پس از مسافرت به مشهد با یک تیر دو نشان می‌زند و هم زیارت می‌کند و هم شکایت.


شاکی پرسان پرسان به پلیس فتای مرکز خراسان رضوی در ابتدای بولوار پیروزی مشهد می‌رود. بررسی‌های کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی نشان می‌دهد که چندی پیش افرادی با نفوذ به یکی از شبکه‌های اجتماعی این فرد، پیامی مشابه را برای تعدادی از مخاطبانش ارسال می‌کنند.


در این پیام که دوستان و آشنایان شاکی فکر می‌کردند از سوی مرد میان سال ارسال شده، از آن‌ها خواسته شده بود که به دلیل گرفتاری مالی برای شاکی، مبلغ یک میلیون تومان به حساب اعلام شده واریز کنند. تعدادی از این افراد نیز به دلیل اعتماد به مرد میان سال این مبلغ را واریز می‌کنند.


شاکی از آنجا متوجه ماجرا می‌شود که چند نفر از این افراد مطالبه وجه واریزی را می‌کنند، موضوعی که مرد خارجی از آن بی خبر بوده و هنگامی که پیام‌های ارسال شده را می‌بیند، متوجه کلاهبرداری می‌شود.

 

ورود یک فروشنده به پرونده

با تکمیل شکایت این تبعه خارجی، به دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی و با توجه به تکریم اتباع که مهمان کشور هستند، رسیدگی به پرونده خارج از نوبت انجام می‌شود.


کارشناسان پلیس فتا، با توجه به سرنخ‌هایی که در پرونده موجود بود، تحقیقات همه جانبه‌ای را آغاز کردند. بررسی‌ها نشان می‌داد که وجوه به حساب فردی از اهالی شهرستان ورامین واریز شده است.


افزودن بر دامنه تحقیقات میدانی، مشخص کرد که این فرد یکی از فروشندگان تلفن همراه در این شهرستان است. مأموران با سپردن پرونده به پلیس فتای این شهرستان از آن‌ها خواستند تا با احضار متهم، از این فرد بازجویی کنند.

 

تکذیب ماجرا از سوی فروشنده

با احضار متهم و بازجویی‌های تخصصی، او مدعی شد که اصلا نمی‌داند ماجرا چه بوده است. اما وقتی متوجه شد که چندین میلیون تومان به صورت واریزی‌های یک میلیونی در چند روز به حسابش واریز شده و پرینت حسابش نیز این موضوع را تأیید می‌کرد، به اصل ماجرا پی برد و اعلام کرد که این مبالغ از سوی یکی از مشتریانش واریز شده است.


فروشنده در صحبت هایش اعلام کرد: چندی پیش مردی جوان به فروشگاهم مراجعه کرد و از من خواست تا چند گوشی گران قیمت را برایش فاکتور کنم. من هم پیش فاکتور را به او دادم و قرار شد به مدت چند روز تمام مبالغ را به حساب من واریز کند و بعد برای دریافت گوشی‌ها بیاید. همین طور هم شد و از فردای همان روز به مدت چند روز چندین واریز به حساب من انجام شد که ارزش این واریزی‌ها یک میلیون تومان بود.

بعد از هر واریز هم خریدار زنگ می‌زد و تأیید واریز را از من می‌گرفت. بعد که کل مبالغ این گونه واریز شد، او دوباره به فروشگاه من آمد و گوشی‌ها را تحویل گرفت. صدور فاکتور‌های فروش به نام خریدار، درستی صحبت‌های فروشنده را تأیید می‌کرد. اما او هیچ نشانی از خریدار نداشت و اعلام کرد که پس از این ماجرا او را دیگر ندیده است.

 

در جست وجوی شیاد واقعی

پس از تأیید اظهارات این فروشنده با مشخصاتی که در اختیار مأموران قرار گرفته بود و با توجه به سرنخ‌های به جا مانده در صحنه جرم، کارشناسان پلیس فتا به فردی سابقه دار رسیدند که متهم اصلی این پرونده بود. جست و جو برای یافتن متهم، مأموران را به شهرستان قرچک از توابع تهران رساند جایی که خانه این فرد در آنجا بود. با دستور قضایی صورت گرفته متهم سی وهشت ساله که دارای سوابق کیفری نیز بود، دستگیر شد.


این فرد که نتوانست خود را از اتهامش برهاند در نهایت کلاهبرداری را پذیرفت و اعلام کرد که کار‌های فنی را پسرش انجام داده و او تنها اقدام به خرید تلفن‌های همراه کرده است.


با اعترافات متهم پسر جوان او نیز دستگیر شد. این افراد در بازجویی‌های تخصصی ضمن اعتراف به جرمشان هدف از این اقدام را تنها منفعت مادی اعلام کردند و هرگونه شناخت متهم را تکذیب کردند. با توجه به شگرد به کارگرفته شده در این پرونده، تحقیقات پلیس فتا درباره تعداد و میزان کلاهبرداری‌ها ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->