«محمدرضا سعیدی» سرپرست شستا شد+بیوگرافی و سوابق مفقود شدن پانزده گردشگر در کویر طبس بازگشت دوباره غذاهای حرام‌ به فهرست اسنپ‌فود؟ آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان هفت تیر مشهد (شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳) مصدومیت ۵ نفر بر اثر سقوط تاب زنجیری در پارک کوهپایه شیراز هر چهار هفته تاخیر در شناسایی سرطان، مرگ و میر را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد فرار دختر جوان از خانه پدری در آرزوی ازدواج ماجرای خودکشی دختر ۱۷ ساله کازرونی چه بود؟ ۹۰ درصد از بیماران موفق به دریافت قلب پیوندی نمی‌شوند خراسان رضوی رتبه سوم مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن در پاییز امسال آموزش‌وپرورش درباره مسمومیت دانش‌آموزان با اسپری فلفل توضیحاتی داد (۱۹ آبان ۱۴۰۳) کلاهبرداری ۲ میلیارد ریالی با ارسال پیامک جعلی در مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۳) واژگونی مرگبار موتورسیکلت در محور گوارشک- ارداک (۱۹ آبان ۱۴۰۳) سارق دارای پابندالکترونیکی با تیراندازی پلیس در مشهد زمین‌گیر شد (۱۹ آبان ۱۴۰۳) رکورد گرمای زمین در سال ۲۰۲۴ شکسته شد تصادف کامیون و پژو ۴۰۵ در مشهد با ۷ مصدوم (شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳) یادی از دکتر سید حسین فاطمی | پیش یزید عصر، به تسلیم تن نداد ۱۲۸ عملیات اطفای حریق توسط آتش‌نشانان مشهدی طی یک هفته واریز حقوق آبان‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از فردا (۲۰ آبان) + جدول زمان‌بندی اجرای طرح متناسب‌سازی و پرداخت حقوق بازنشستگان آیا در قتل دختر یازده‌ساله کاشمری، ترک فعل بهزیستی محرز است؟ فیش‌هایی که نیست، حکم‌های قدیمی که هست | درباره فیش‌های حقوقی بازنشستگان تأمین اجتماعی درمان‌های دارویی برای رفع شب ادراری کودکان توصیه نمی‌شود چهارمین علت مرگ در کشور «دیابت» است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۳) | فعالیت سامانه ناپایدار جوی از روز سه‌شنبه کبد سالم، زندگی سالم| ۱۰ عادت غذایی که زندگی‌تان را متحول می‌کند بازی با اعداد و ارقام| آیا وعده وزیر بهداشت به پرستاران پوچ خواهد بود؟ اقدام قاطعانه استرالیا علیه خطرات فضای مجازی برای کودکان فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از ترم آینده وزیر آموزش و پرورش: بعید می‌دانم دانش‌آموزی به دلیل عدم دسترسی به فضای آموزشی در کشور از تحصیل بازمانده باشد | مدارس سنگی و کانکسی در کشور برچیده خواهند شد مسمومیت غذایی ۷۰ دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی آغاز واکسیناسیون سراسری روتاویروس تا ۲ هفته آینده شرایط تحت پوشش بیمه‌ای «زنان خانه‌دار» چگونه است؟
سرخط خبرها

احتمال آماده شدن واکسن کرونا ایرانی تا پیش از نوروز ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۵۲۷۴۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
احتمال آماده شدن واکسن کرونا ایرانی تا پیش از نوروز ۱۴۰۰
مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به آغاز مرحله نخست کارآزمایی انسانی واکسن کرونای ایرانی از ابتدای دی گفت: امیدواریم تا پیش از سال جدید این واکسن آماده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران با اشاره به آغاز مرحله تست انسانی واکسن کرونای انسانی از ابتدای دیماه گفت: بر اساس اظهارات مسئولان ساخت این واکسن، مرحله تست انسانی از اول دی ماه بر روی ۵۶ تا ۶۰ نفر انجام می شود. این افراد در محدوده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال بوده و پس از تزریق در قرنطینه می مانند تا مواجهه با ویروس نداشته باشند. به  افراد داوطلب پاداش مختصری داده می شود.این واکسن عوارضی ندارد چون از واکسن ضعیف شده تهیه می شود.

 

وی افزود: این واکسن در سازمان غذا و دارو سازمان بهداشت جهانی ثبت شده و مراحل آزمایشی آن هم به صورت مکرر ثبت می شود. پس از موفقیت آمیزبودن مرحله اول تست انسانی، تعداد بیشتری از این واکسن در مرحله دوم استفاده خواهند کرد. اگر پس از تزریق مرحله دوم حدود ۲ تا ۳ هفته نتایج خوبی به دست بیاید بلافاصله تزریق برای عموم مردم قابل انجام خواهد بود. در تولید انبوه واکسن مشکلی نداریم.

 

محرز در ادامه با اشاره به شرایط داوطلبان گفت: افراد داوطلب که در محدوده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال قراردارند فراخوان شده اند و پس از انجام آزمایشات متعدد و اینکه این افراد قبلا به این بیماری مبتلا نشده باشند پس از طی کردن مرحله اول به سرعت به مرحله دوم تست این واکسن می رویم و سپس واکسیناسیون انبوه انجام می شود. نتایج این واکسن در مرحله فاز حیوانی بسیار خوب بوده است.

 

وی افزود: من اطلاع ندارم گروه هدف مشخص شده یا نه. انتخاب توسط شرکت انجام می شود.این افراد در وهله اول آزمایش و معاینه شده و به صورت روزانه باید چک شوند. پس از مرحله اول و دوم، واکسیناسیون تعداد بیشتری از مردم انجام می شود و ان شاء الله در سال جدید باید انتظار داشته باشیم تا واکسن در دسترس عموم قرار بگیرد. تکنولوژی واکسن کرونای ایرانی ویروس ضعیف شده است. این روش معمولا مشکل خاصی ندارد و از بقیه روش ها کم خطرتر است فقط باید از مصون بودن آن در انسان مطمئن شویم. من به اتفاق دکتر صالحی و دکتر طبرسی مسؤولیت این کار را پذیرفته ایم تا با خیال راحت از مردم بخواهیم از آن استفاده کنند.

 

محرز با تاکید بر اینکه کودکان و زنان باردار هنوز نمی توانند از این واکسن استفاده کنند گفت: اکثر بیماران بدحال ما کسانی هستند که بیماری ریوی، قلبی و دیابت دارند. افراد بالای ۷۰ سال، بیماران با ریسک بالا، افراد چاق و کادر درمان در اولویت اول تزریق این واکسن هستند.

 

وی در واکنش به اظهارات دکتر قانعی رئیس کمیته علمی ستاد کرونا مبنی بر انصراف از پذیرش واکسن به دلیل عدم نگهداری واکسن گفت: واکسن های کرونای فایزر و مدرنا به دمای ۷۰ و ۲۰ درجه زیر صفر نیازدارند و ما امکانات نگهداری آن را نداریم. فقط کشورهایی مثل آمریکا، انگلیس و فرانسه وآلمان می توانند از این واکسن ها استفاده کنند.

 

دبیر انجمن متخصصان بیماری های عفونی با اشاره به عوارض واکسن فایزر گفت: این واکسن ها جدید است و عوارض آن در درازمدت نمایان می شود. دو نفر به دلیل داشتن زمینه حساسیتی واکنش شدید آلرژی نشان داده اند ولی گزارشی مبنی بر فلج صورت ندیده ام. بسیاری از این واکسن ها به صورت اضطراری تایید شده‌اند.

 

منبع: خبرآنلاین 


بیشتر بخوانید: چه کسانی می‌توانند داوطلب تزریق واکسن کرونای ایرانی شوند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->