وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم
سرخط خبرها

هنرمند افغانستانی با ۲۰ هزار قطعه سنگ پرتره حاج قاسم را طراحی کرد + عکس

  • کد خبر: ۵۳۵۷۵
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
هنرمند افغانستانی با ۲۰ هزار قطعه سنگ پرتره حاج قاسم را طراحی کرد + عکس
اسماعیل جوان مهاجر افغانستانی و همسرش شش ماه برای ساخت تابلوی پرتره حاج قاسم با استفاده از ۲۰ هزار قطعه سنگ وقت گذاشتند. اما هیچ سازمان و نهادی از اثر هنری آن‌ها حمایت نکرده است. آن‌ها دوست دارند این اثر در مکان مناسبی نصب شود.
سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ سید اسماعیل علوی از مهاجران افغانستانی ساکن ایران است که سال ۷۴ در مشهد به دنیا آمده و سال‌ها است در محله گلشهر زندگی می‌کند.
 
او از پانزده سالگی در کنار کارگری، کار‌های هنری انجام داده است، او حالا استاد سنگ کاری ساختمان است و به تازگی ازدواج کرده.
 
این جوان مهاجر افغانستانی در کنار سنگ کاری ساختمان با چوب و سنگ، کار‌های هنری انجام می‌دهد، از سه سال قبل پروژه تصویر سازی با سنگ را در ذهن داشته تا اینکه حاج قاسم به شهادت می‌رسد. با تازه عروسش مشورت می‌کند، خیلی زود تمام فرش‌های منزل جمع می‌شود و منزل این زوج جوان می‌شود، کارگاه هنری.
 
پروژه طراحی چهره حاج قاسم آغاز می‌شود، او روز‌ها در ساختمان کار می‌کند و همزمان قطعات سنگ به تفکیک رنگ و جنس و با توجه به عکس انتخابی از چهره حاج قاسم انتخاب می‌کند، در محل کار برش می‌زند و شب‌ها به منزل می‌آورد.
 
به گفته اسماعیل در این تابلو ۲۰ هزار قطعه سنگ از ۱۵ نوع سنگ متفاوت استفاده شده است.
 
اسماعیل و همسرش هر شب با هم بخشی از تصویر را می‌سازند، پروژه با کندی پیش می‌رود، ولی عزم آن‌ها برای تکمیل پروژه جزم است و با شوق زیادی برای تکمیل تابلو تصویرسازی شده حاج قاسم کار می‌کنند.
 
پس از شش ماه بالاخره کار تصویر حاج قاسم با قطعات کوچک سنگ به پایان می‌رسد، قطعات را در تعداد مشخص به‌هم می‌چسبانند و در یک قاب آهنین قرار می‌دهند.
 
اسماعیل در رابطه با استقبال سازمان‌ها و نهاد‌ها از ایده‌اش می‌گوید: تصویر کار نهایی را به مراکز مختلف فرهنگی و دولتی بردم، چند نفری هم آمده‌اند، دیده‌اند و رفته‌اند.
 
اثر چند ماه روی قاب می‌ماند. کنایه‌ها شروع می‌شود (اگر تصویر یک خواننده را کار می‌کردی، اگر عکس سفارشی میزدی، الان... اگر شش ماه کارگری می‌کردی الان...) و حرف‌هایی از این دست، اما اسماعیل یک مهاجر افغانستانی است و به طعنه شنیدن عادت دارد.
 
اسماعیل و همسرش آرزو دارند، پرتره حاج قاسم در مکان مناسبی نصب شود.
 
برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر و کیفیت بهتر بر روی آن کلیک کنید
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->