والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری چهار آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
سرخط خبرها

مرگ تلخ «آیناز امید» مجری جوان رادیو بخاطر جوش صورت + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۵۴۲۹۴
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
  • ۹
مرگ تلخ «آیناز امید» مجری جوان رادیو بخاطر جوش صورت + عکس و فیلم
مصرف داروی پرخطر برای درمان جوش صورت، مجری نوجوان برنامه رادیویی را به کام مرگ کشاند.
به گزارش شهرآرانیوز، صدای آیناز با سلام کشدار و بلندش برای بچه‌های استان سیستان و بلوچستان صدای آشنایی بود که برای همیشه خاموش شد.

بچه‌های این منطقه از سرزمین، خیلی وقت‌ها با ذوق کودکانه شان برنامه ستاره شو را از رادیو زاهدان گوش داده بودند و صدای آیناز امید، برای لحظاتی به خاطرات آن‌ها رنگ شعف پاشیده بود.

هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد مصرف دارو برای درمان جوش‌های دوران نوجوانی بتواند خانواده آیناز امید را در غم از دست دادن او سیاه پوش کند.
 
 
مرگ تلخ «آیناز امید» مجری جوان رادیو بخاطر جوش صورت + عکس و فیلم
 

جوش‌های صورت آیناز بلای جانش شدند

مادر آیناز امید هم از گویندگان رادیو زاهدان است. صدای پرانرژی او هم بعد از خاموش شدن صدای دخترش دیگر گرمای قبل را ندارد و گرفته است. هاشم زهی، مادر آیناز امید در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار رکنا در مورد دخترش اینطور توضیح داد: «آیناز دختر شاد و مهربان و دوستداشتنی و آرامی بود. من چهار فرزند دارم که آیناز فرزند سومم بود. او از حدود چهار، پنج سالگی در کنار من در رادیو برنامه کودک اجرا می‌کرد و بزرگتر که شد برنامه نوجوان را اجرا می‌کرد. برای همه بچه‌های استان سیستان بلوچستان صدای او آشنا بود.»

مادر آیناز در ادامه گفت: «دخترم هیچ مشکل جسمی‌ای نداشت و فقط این اواخر صورتش جوش می‌زد. برای همین با خواهرش به یک دکتر پوست مراجعه کرد. خواهر آیناز هنگام مراجعه به دکتر، به او گفته بود که قبل از تجویز دارو برای آیناز، برای او آزمایش کبد انجام دهد. اما دکتر گفته بود شما دکتر هستید یا من؟ خودم بهتر می‌دانم. این دو موضوع به هم ربطی ندارد. بعد برای او دو قرص پردنیزولون و آکوتان تجویز کرده بود.»

مصرف هر دو دارو آسیب جدی به کبد رساند و بعد از دو هفته از مصرف آن حال آیناز وخیم شد.
 

صدای آیناز امید خاموش شد

تعداد بازدید : 4282
 

مادر آیناز از پزشک او شکایت می‌کند

مادر آیناز امید در ادامه گفت: «بعد از دو هفته که آیناز دارو‌ها را مصرف کرد، یک روز که از خواب بیدار شد دیدم که در دهانش خون بود. بعد از ظهر به من خبردادند که آیناز خون بالا آورده بود. سریع او را به بیمارستان رساندیم، اما جراحات و صدمات دارو به حدی روی کبد آیناز زیاد بود که دخترم شب به کما رفت و دیگر به هوش نیامد و جانش را از دست داد.»

مادر آیناز در ادامه گفت: «دختر من سالم بود و حتی برای یک سرماخوردگی ساده هم او را نزد پزشک نبرده بودم. اما بعد از مرگ او متوجه شدیم که کبد او ضعیف بود و دارو‌های کورتون دار برای کبد سم است. هر دو قرص که دکتر تجویز کرده بود هم از دارو‌های کورتون دار بود.»

مادر آیناز امید در میان گریه هایش با همان صدای گرفته و غمگین می‌گوید: «دختر نازنینم را از دست دادم و باید بپذیرم که دیگر صدای او را نمی‌شنوم و او را نمی‌بینم.»

او در ادامه می‌گوید: «از پزشکی که دارو‌ها را تجویز کرده بود شکایت کردم. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هم گفته است که این موضوع را پیگیری می‌کند. در بیمارستان پزشکان گفتند که کبد آیناز متلاشی شده صدمه شدیدی خورده بود. حتی گمان می‌کردند بدون اطلاع من دارویی مصرف کرده که من دارو‌های پوست او را به آن‌ها نشان دادم و چند دکتر تائید کردند که صدمه کبد ناشی از مصرف آن دو قرص بوده است. می‌گفتند کبد ضعیف بوده و باید آزمایش گرفته می‌شد.»
 

مرگ تلخ دختر ۱۵ ساله بخاطر تجویز غلط داروی درمان جوش صورت

تعداد بازدید : 3702
 
منبع: رکنا
 
 
نگاهی به قسمت اول سریال «قورباغه» + واکنش‌ها و بازخوردها
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
زاهد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
1
دکتره باید سیپروترون کامپاند یا قرص پیام تجویز می کرد
البته بی خطر ومفید تر قرص اسپیرونولاکتون است
کورتن را هم میشد پماد موضعی جلدی تجویز کرد
باید نظریه پزشکی قانونی را به دادگاه برد پلیس باید در همه‌ی مرگها وارد بشه اکثراً قتل هستند یاغیر عمدی
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
2
11
تا موقعی ک یارو با سهمیه شهیدی و جانبازی بره سر کار ن ففط تو عرصه پزشکی ک توهیچ زمینه دیگه ای پیشرفت نمیبینیم و شاهد از دست رفتن،فرار یاحتی مرگ استعدادهای اینوخاک باشیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
این سهمیه ها هم شده بلا جان مردم هم یه مانع بزرگ برا ما که پشت کنکوری هستیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
1
5
از وقتی بیدارشدم واین خبررو دیدم یه جوری شدم واقعاآدم میممونه چی بگه ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
من نمیفهمم چرا هر وقت اتفاقی میافته گیر میدن به شهدا و...برین ببینن مشکل از کجاست بعد بیایین به این چیزا گیر بدین
نسترن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
6
خاک بر سر دکتری که ندونه جوش از کبد درست میشه
اینو همکلاسی های منم می دونن
سروش
France
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
2
من هم دارم راکوتان مصرف می کنم زیر نظر دکتر البته با آزمایش های مداوم؛ واقعا ناراحت شدم از این خبر، دکترهای سودجو مخصوصا تو زمینه ی زیبایی زیاد دیدم حتما برای مشکلات پوستی به مراجع معتبر مثل بیمارستان پوست رازی تهران مراجعه کنید
مهسا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
0
من پزشک هستم و طی ده سال طبابت تا کنون جز یک مورد، اکوتان تجویز نکردم. حتی سالها قبل زمانی که خودم جوشهای بدی داشتم، علی رغم اصرار من، یکی از اساتید پوست دانشگاهمون حاضر به تجویز اکوتان برام نشد. داروی اکوتان جزو داروهای پر خطر هست و پیش از شروعش باید از سلامت کبد مطمئن بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
1
چه دکتری بود احسنت
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->