تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) شناسایی و مهر و موم ١٧ پاتوق مواد مخدر در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) ترافیک نیمه روان در آزادراه مشهد-باغچه، نیشابور و سبزوار (۲۴ تیر ۱۴۰۳) حکم اعدام شکارچی زنان شکسته شد کشف ترياک جاسازی شده در بسته غذای حيوانات تصادف مرگبار در محور رشتخوار به تربت حیدریه با یک فوتی و ۲ مصدوم (۲۴ تیر ۱۴۰۳) خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم زن ۴۲ ساله + فیلم(۲۴ تیر ۱۴۰۳) سه پیشنهاد مجلس برای حل مشکل کمبود معلم در سال تحصیلی آینده تجویزهای بی حساب و کتاب سی تی اسکن‌ و آزمایش‌ ترورهای تاریخ ساز در آمریکا؛ از رونالد ریگان تا دونالد ترامپ مشهد از بحران آب خارج شد؛ اما وضعیت همچنان اضطراری است کدام مناطق کشور درگیر پشه آئدس هستند؟ چگونه برای زیارت کربلا گذرنامه دریافت کنیم؟ بازارسیاهی برای پروازهای تهران-نجف ایجاد نشده است | هزینه پرواز تهران-نجف اعلام شد دپوی شیرخشک در کشور زیاد است
سرخط خبرها

همه چیز درباره فواید و مضرات مصرف دوغ

  • کد خبر: ۵۵۲۳۱
  • ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱
همه چیز درباره فواید و مضرات مصرف دوغ
محققان می‌گویند دوغ یکی از بهترین منابع کلسیم، فسفر و ویتامین D است.
به گزارش شهرآرانیوز، دوغ یکی از نوشیدنی‌های تخمیری دلچسب است که از محصولات جانبی در فرآیند تولید کره حاصل می‌شود. دوغ‌های مدرن امروزی را با افزودن باکتری‌های مفید تولید می‌کنند.

یک لیوان دوغ (معادل ۲۴۵ میلی لیتر) دارای ۹۸ کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، و ۳ گرم چربی است. این نوشیدنی ۲۲ درصد نیاز روزانه بدن به کلیسم، ۱۶ درصد سدیم، ۲۹ درصد ریبوفلاوین، ۲۲ درصد ویتامین B ۱۲، و ۱۳ درصد پانتوتیک اسید را تامین می‌کند.

تحقیقات نشان داده است دوغ به نسبت سایر لبنیات بسیار راحت‌تر هضم می‌شود. لاکتیک اسید موجود در دوغ، منجر به هضم آسان لاکتوز می‌شود. لاکتوز در واقع یک قند طبیعی در محصولات لبنی است. بدن بسیاری از مردم تحمل لاکتوز را ندارد. این بدان معناست که آن‌ها آنزیم مورد نیاز برای شکستن لاکتوز و تبدیل آن به قند را ندارند. برآورد می‌شود دستکم ۶۵ درصد مردم جهان پس از دوره نوزادی به درجاتی از عدم تحمل لاکتوز دچار می‌شوند.

محققان می‌گویند دوغ یکی از منابع غنی کلسیم، فسفر و ویتامین D است. به همین دلیل این نوشیدنی لبنی می‌تواند باعث تقویت و استحکام استخوان‌ها شود. همچنین دوغ دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند در مبارزه با التهابات به وجود آمده از سوی باکتری‌ها در دهان و دندان مفید باشد.

تحقیقات بر روی افراد بزرگسال نشان داده است افرادی که به میزان کم (۴۵ گرم در روز) دوغ مصرف می‌کنند، دچار کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون شده اند. همچنین برخی تحقیقات حاکی از آن است که دوغ (بدون نمک) می‌تواند سطح فشار خون افراد را کاهش دهد.
 
با این وجود، نمی‌توان در کنار فواید بی شمار دوغ، از مضرات این نوشیدنی لبنی سخنی نگفت. سطح سدیم موجود در دوغ بالاست و برخی افراد به این نوشیدنی نمک می‌افزایند. از این رو، کسانی که به دنبال کاهش فشار خون هستند نباید در مصرف دوغ نمک دار زیاده روی کنند.

همچنین مشاهده شده است که برخی افراد که دارای عدم تحمل به لاکتوز هستند، در زمان مصرف دوغ علائم آلرژیک نشان داده اند.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->