برخورد قاطع با عرضه‌کنندگان زعفران تقلبی در مشهد ویدئو| پرداخت وام پیش ثبت نام خودرو غیرقانونی شد پرداخت ۱۹۵ هزار فقره وام ازدواج از ابتدای سال تاکنون رکورد شکنی خرید طلا در بازار مشهد همزمان با روز ۱۳ صفر (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) شرایط فروش فوری نقدی کامیونت‌نیسان تک‌سوز اعلام شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) صنعت کفش ایران رتبه ۹ تولید در جهان را دارد | به لحاظ مصرف کفش جزو ۲۰ کشور اول هستیم گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | رشد ۷ هزار واحدی شاخص کل بورس حجم آب سد‌های مشهد؛ فقط ۱۷ درصد! نرخ طلا و سکه در بازار امروز مشهد (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) آخرین مهلت وکالتی کردن حساب برای طرح ایران خودرو در سال ۱۴۰۳ + مهلت ثبت نام شورای نگهبان اساس‌نامه منطقه آزاد تجاری دوغارون را تأیید کرد نرخ جدید جریمه نگه داشتن خودرو در صحنه تصادفات خسارتی چقدر است؟ چاره‌اندیشی برای مصائب مداوم صنعت سایپا شرایط خرید و تبدیل خودرو شاهین‌پلاس‌ را اعلام کرد رشد ۳۰ درصدی مصرف گوشت مرغ در یکسال اخیر رشد ۹۱ درصدی هزینه پرورش گوساله در تیر ماه ۱۴۰۳ گزارش مرکز آمار از کاهش ۲۸ درصد مصرف گوشت قرمز معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: تغییری در روند فعالیت صنایع استان نداریم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: انعطاف‌پذیری صنایع خراسان‌رضوی دربرابر تغییرات ناگهانی متغیر‌های اقتصادی کم است نرخ امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۳) دیوار کوتاه بخش صنعت در ناترازی‌های انرژی | نجابت صنعتگران در خراسان‌رضوی سهم قطعی‌های برق را بیشتر کرده است ۲۵ نانوایی حجم‌پز در رینگ دوم حرم امام‌رضا(ع)، در دهه پایانی ماه صفر فعال می‌شوند پلیس به زائران اربعین هشدار داد؛ از دلالان ارز نخرید
سرخط خبرها

متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول

  • کد خبر: ۵۵۷۴۶
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول
متوسط درآمد سالانه مدیران و مقامات عالی رتبه و قانون گذاران در سال ۹۸ برای اولین بار از مرز ۱۰۰ میلیون تومان گذشت که دو برابر متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری است. این در حالی است که متوسط درآمد سالانه کارگران ساده به ۳۴ میلیون تومان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین گزارش وزارت کار از متوسط درآمد یک خانوار شهری بر حسب گروه شغلی سرپرست خانوار نشان می‌دهد، متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری با ۲۴.۴ درصد افزایش از ۴۳۵ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۵۴۱ ریال در سال ۹۸ رسیده است. بیشترین میزان درصد تغییر نسبت به سال قبل طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ مربوط به افزایش درآمد در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ می‌باشد. طی ۷ سال مزبور متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری ۱۷.۶ درصد افزایش یافته است.

 

طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ بیشترین درآمد سالانه یک خانوار شهری به خانوار‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی" قانون گذاران" و " مقامات عالی رتبه و مدیران" قرار دارد. درآمد سالانه مدیران و مقامات عالی رتبه و قانون گذاران در سال ۹۸ برای اولین بار از مرز ۱۰۰ میلیون تومان گذشت که دو برابر متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری است. بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوار‌ها مربوط به افزایش درآمد در سال ۹۷ نسبت به ۹۶ (۲۹.۷) درصد می‌باشد.

 

کمترین درآمد سالانه یک خانوار شهری به خانوار‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی " کارگران ساده" قرار دارد. درآمد سالانه این گروه در سال ۹۸ به ۳۴ میلیون تومان رسید. بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوار‌ها مربوط به افزایش درآمد در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ (۳۰.۲ درصد) می‌باشد.

 

متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول

 

متوسط درآمد یک خانوار روستایی بر حسب گروه شغلی سرپرست خانوار

متوسط درآمد سالانه یک خانوار روستایی با ۲۷.۴ درصد افزایش از ۲۳۳ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۲۹۷ ریال در سال ۹۸ رسیده است. بیشترین میزان درصد تغییرنسبت به سال قبل طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ مربوط به افزایش درآمد درسال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ می‌باشد. طی سال‌های مزبور متوسط درآمد سالانه یک خانوار روستایی ۱۶.۱ درصد افزایش یافته است.

 

طی سال‌های ۹۲ الی ۹۸ بیشترین درآمد سالانه یک خانوار روستایی به خانوار‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی "قانون گذار" ٰٰ"مقامات عالی رتبه و مدیران" یا متخصصان (علمی و فنی) قرار دارد.

 

کمترین درآمد سالانه یک خانوار روستایی به خانواده‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی "کارگران ساده" قراردارد و بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوار‌ها مربوط به افزایش درآمد درسال ۹۸ نسبت به ۹۷ (۲۶.۸ درصد) می‌باشد.

 

متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول

 

برای بررسی متوسط درآمد سالانه شاغلان مزد و حقوق بگیر بخش عمومی و مزد و حقوق بگیر بخش خصوصی، خانوار‌هایی که در آن‌ها فقط یک نفر شاغل و یک نفر دارای درآمد وجود دارد. بر حسب منابع درآمدی در نظرف گرفته شده است.

 

متوسط درآمد سالانه شاغلان مزد و حقوق بگیر بخش عمومی از مشاغل مزد و حقوق بگیری عمومی با ۳۵.۶ درصد افزایش از ۲۹۲ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۳۹۶ میلیون ریال در سال ۹۸ رسیده است.

 

از طرفی متوسط درآمد سالانه شاغلان مزد و حقوق بگیر بخش خصوصی از مشاغل مزد و حقوق بگیری خصوصی با ۳۶.۰ درصد افزایش از ۱۳۶ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۱۸۵ میلیون ریال درسال ۹۷ رسیده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->