برخورد مرگبار موتورسیکلت با تیر برق با یک کشته و یک مصدوم در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) درباره «پیمان آخال» در دوره قاجار که مناطقی از شمال‌شرق ایران را جدا کرد | «فیروزه» افتاده از انگشتر خراسان راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات در شروع سال تحصیلی | باز آمد بوی ماه ترافیک! جزئیات به‌کارگیری سرباز معلمان برای سال تحصیلی جدید تلاش ۱۲ ساعته آتش‌نشانان مشهد برای اطفای حریق انبار چوب رباط طرق + عکس (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) بیماری‌هایی که مرد‌ها از آن غافل هستند | مردان، ستون‌های قدرت خرما‌های تریاکی با هشیاری پلیس کرمان به مقصد نرسید جزئیات روند بررسی پرونده سرقت ۵۱ میلیون تومان از بانک سپه مشهد خواص استثنایی یک لیوان شیر چقدر است؟ اسامی عطرهای غیرمجاز اعلام شد آیا ۹ تالاب ایران در تابستان جاری خشک شده‌اند؟ ۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | برقراری جوّ پایدار از یکشنبه زائران عمره مفرده ۱۴۰۳ به این توصیه‌های سازمان حج و زیارت توجه کنند جان باختن یک مقنی در کاشمر براثر برق گرفتگی در چاه ۱۵ متری (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت در مشهد شبکه تولید و توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد کشف و منهدم شد مقامات قضائی خراسان رضوی، پیگیر رفع مشکلات تولید آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست نوجوانان طرفدار نوشت‌افزار با تصاویر مفاخر شناخته‌شده و شهدا هستند رفاقت طولانی پرستاران با جانبازان در آسایشگاه توان‌بخشی جانبازان امام خمینی (ره) مشهد | اینجا همه یک خانواده‌ایم اورژانس مشهد در ۵ ماه نخست ۱۴۰۳ به حدود ۱۴۶ هزار نفر امدارسانی کرد
سرخط خبرها

کتری‌هایی که در آمریکا تانک شدند!

  • کد خبر: ۵۶۴۵۱
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
کتری‌هایی که در آمریکا تانک شدند!
در طول جنگ جهانی دوم، دولت ایالات‌متحده آمریکا از مردمش خواست که با جمع‌آوری آهن‌قراضه‌ها و فلزات بی‌استفاده‌شان در جنگ مشارکت کنند. با این آهن‌آلات دولت می‌توانست کشتی‌ها، هواپیما‌ها و سایر تجهیزات نظامی موردنیاز خود را برای پیروزی در جنگ بسازد.
برگردان به پارسی: عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ در طول جنگ جهانی دوم، دولت ایالات‌متحده آمریکا از مردمش خواست که با جمع‌آوری آهن‌قراضه‌ها و فلزات بی‌استفاده‌شان در جنگ مشارکت کنند. با این آهن‌آلات دولت می‌توانست کشتی‌ها، هواپیما‌ها و سایر تجهیزات نظامی موردنیاز خود را برای پیروزی در جنگ بسازد. به شهروندان آمریکا گفته شد که خانه‌ها و محل‌کارشان را برای پیداکردن آهن‌های بی‌استفاده جست‌وجو کنند.
 
کتری‌هایی که تانک شدند!
 
همه فلزات از کتری و ماهی‌تابه و اسباب‌بازی‌های فلزی تا سپر خودروها، ارزشمند قلمداد می‌شدند. مردم توپ‌های جنگ داخلی کشور را ذوب می‌کردند و حصار‌های فلزی را می‌کندند و گذشته خود را فدای آینده‌شان می‌کردند. وقتی مردم برای گردآوری فلزات و آهن‌قراضه‌ها گردهم آمدند، رویداد‌های اجتماعی بزرگی شکل گرفتند که شامل اجرا‌های مختلف، سخنرانی‌ها و بازی‌های اجتماعی نیز می‌شدند.
 
کتری‌هایی که تانک شدند!
 
بین شهرها، بخش‌ها و ایالت‌ها رقابتی برای جمع‌آوری بیشترین مقدار فلزات و آهن‌قراضه‌ها به‌وجود آمده بود و برندگان با افتخار کار بزرگ خود را به‌رخ می‌کشیدند. در سال ۱۹۴۲، دولت آمریکا جنبش مشابهی را نیز برای جمع‌آوری لاستیک‌ها ترتیب داد. مردم لاستیک‌های قدیمی یا اضافی، بارانی‌ها، بطری‌های آب‌گرم، چکمه‌ها و تشک‌های لاستیکی‌شان را به دولت می‌دادند و در عوض برای هر پوند (حدود ۴۵۰ گرم) یک پنی دریافت می‌کردند. در این جنبش ۴۵۰ هزار تن لاستیک جمع‌آوری شد، اما درنهایت سازندگان اعلام کردند که کیفیت مواد گردآوری شده بسیار پایین بوده و قابل استفاده نبوده‌اند.
 
کتری‌هایی که تانک شدند!
 
بیشتر آمریکایی‌ها جمع‌آوری آهن‌قراضه‌ها برای دولت را وظیفه میهن‌پرستانه خود می‌دانستند. بااین‌حال، مورخان می‌گویند که این جنبش‌ها با وجود نقششان در پیروزی آمریکا بر آلمان، ایتالیا و ژاپن، جنبش‌هایی ضروری بوده‌اند. با وجود اینکه بسیاری از مواد جمع‌آوری‌شده مفید نبودند، مقدار کم، اما شایان‌توجهی از مواد موردنیاز دولت را فراهم کردند. از همه مهم‌تر اینکه این اقدامات، وحدت ملی میان مردم این کشور را در زمان جنگ افزایش داد.

سال ۱۹۴۲، آمریکایی‌ها برای کمک به پیروزی کشورشان در جنگ جهانی دوم، آهن‌قراضه‌ها و فلزات بی‌استفاده‌شان را برای ساخت تجهیزات نظامی جمع‌آوری کردند.
 
کتری‌هایی که تانک شدند!
 
شهردار ماساچوست با یک دستگاه جوشکاری حصار آهنی ساختمان ایالتی را جدا می‌کند.
 
کتری‌هایی که تانک شدند!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->