آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳
سرخط خبرها

روش تهبه کتلت بادمجان

  • کد خبر: ۵۷۲۷۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
روش تهبه کتلت بادمجان
اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید. از کتلت بادمجان می‌توان برای پیش غذا یا حتی وعده شام استفاده کرد.

مناسب برای
٨ نفر

زمان برای پخت
٣٠ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۳۰۰ تومان

مواد موردنیاز برای تهیه کتلت بادمجان

  • بادمجان   ۳ عدد
  • نان تست   ۶ عدد
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • شیر   ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل و پودر سیر   به  دلخواه

 

روش تهیه کتلت بادمجان



لبه نان‌های تست را جدا و نان‌ها را خرد کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید تا خمیر شود.

 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را با قدری روغن سرخ کنید و اجازه بدهید سرد شوند.
 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌های سردشده را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ و قدری نمک و فلفل و پودرسیر -اگر دوست داشتید- به آن بیفزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت ایجاد شود.
 
کتلت بادمجان
 

دستتان را خیس کند و قدری از خمیر را بردارید و به صورت کتلت درآورید. سپس آن‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

کتلت بادمجان
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن همه مواد، خمیرتان هنوز شل بود، قدری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. فقط مراقب باشید زیاد نریزید، چون خمیر کتلت خشک خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->