اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

همگام با جهان نوین

  • کد خبر: ۵۷۶۱۰
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
همگام با جهان نوین
شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است.
نجفی | شهرآرانیوز - شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است. نویسنده مقاله با اشاره به اینکه گمانه زنی‌ها درباره تکرار شرایطی نظیر آنچه در پی همه گیری کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۰ رقم خورد در سال ۲۰۲۱ نیز وجود دارد می‌نویسد: این بار، فناوری کمک بیشتری به بهبود شرایط خواهد کرد. شرایط همه گیری باعث شده است افراد بسیاری به نوآوری در کسب و کار خود بیشتر فکر کنند. بسیاری از کسب و کار‌هایی که تا پیش از این حتی در برابر فناوری‌های نوین گارد داشتند، امروز در راهبرد‌های فناوری سرمایه گذاری می‌کنند. سرمایه گذاری در خدمات فضای رایانش ابری در یک سال گذشته به اندازه یک دهه در شبه قاره هند افزایش یافته است. ترکیب این روند با توسعه اینترنت ۵G و اینترنت اشیا نویدبخش روان سازی، ساده سازی و بهبود کیفیت خدمات است، هم در بخش دولتی هم در بخش خصوصی.
 
در سال ۲۰۲۱ روند دگرگونی و همراهی با فناوری‌های دیجیتالی سرعت بیشتری می‌گیرد و هوش مصنوعی می‌تواند یکی از بازی سازان اصلی باشد. در این روند، توسعه و گسترش مفهوم شهر هوشمند با سرعت گرفتن هوشمندسازی بخش‌های مختلف از خرده فروشی گرفته تا کشاورزی و درمان به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود.
 
حضور بیشتر افراد در اینترنت البته بدون حاشیه هم نمی‌تواند باشد. آنچه در سال ۲۰۲۰ از فعالیت‌های مجازی مشاهده کردیم، تنها نوک کوه یخی بود که به سمت جامعه انسانی در حال حرکت است، اما نگاهی کامل‌تر به این شرایط، اهمیت امنیت سایبری را نیز افزایش می‌دهد. امروزه افراد توانایی دسترسی به دارایی‌های دیجیتالی خود اعم از پول تا فایل و لوازم منزل خود را از هر کجا و در هر زمان در اختیار دارند؛ بنابراین نیاز به امنیت سایبری به نحوی که بتوانند از دارایی‌های خود به جای انسداد تمامیت یک شبکه محافظت کنند، اهمیت بیشتری می‌یابد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 

شماره‌های دیگر این هفته‌نامه‌
 
 
همگام با جهان نوین
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->