مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) خودکشی ویدا، بلاگر معروف تهرانی + تصویر آخرین استوری
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

شواهد علمی مبنی بر مرگ در اثر عوارض واکسن‌های کرونا تایید نشده است

  • کد خبر: ۵۷۹۳۹
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
شواهد علمی مبنی بر مرگ در اثر عوارض واکسن‌های کرونا تایید نشده است
رییس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران گفت: مطالبی که در رسانه‌های خارجی از مرگ و میر ناشی از واکسن‌های کرونا در کشورهای مختلف منتشر شده، تاکنون مورد تایید مجامع علمی دنیا قرار نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران گفت: مطالبی که در رسانه‌های خارجی از مرگ و میر ناشی از واکسن‌های کرونا در کشورهای مختلف منتشر شده، تاکنون مورد تایید مجامع علمی دنیا قرار نگرفته است.

دکتر سید محمد جزایری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: هنوز شواهد علمی مبنی بر مرگ در نتیجه اثر مستقیم واکسن های کرونا ارایه نشده است.

وی ادامه داد: مرگ افراد سنین بالا و بیماران زمینه ای که گفته می شود براثر واکسن کرونا در کشورهای مختلف فوت کردند در حال بررسی بوده و ممکن است هفته های آینده شواهد بیشتری در این زمینه در دسترس قرار گیرد و مجامع علمی را قانع کند که این مرگ ها براثر واکسن بوده است.

رییس شبکه بیماری‌ های ویروسی ایران همچنین گفت: جهش ویروس کرونا در انگلیس سبب سرایت پذیری بیشتر شده اما هنوز شواهدی مبنی بر افزایش مرگ و میر آن گزارش نشده است.

جزایری افزود: مرگ و میر ناشی از کرونا به ۲ بخش مستقیم و غیرمستقیم تقسیم می شود و مرگ و میر مستقیم به دلیل شدت بیماری براثر موتاسیون جدید ثابت نشده است.

وی ادامه داد: از جنبه غیر مستقیم، هرچند افزایش مرگ و میر دیگر به دلیل سرعت انتشار بیشتر براثر جهش ویروس ممکن رخ دهد به عبارتی سرعت انتشار می تواند افراد بیشتری مبتلا کرده و به احتمال زیاد تعداد مرگ و میر بالا ببرد، ولی این به معنی تشدید شدت بیماری و میزان کشندگی آن نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: تا این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر اینکه این موتاسیون سبب شدت بیماری زایی می شود در دسترس نیست.

وی با یادآوری این که سازمان جهانی بهداشت و مرکز بیماری های واگیر آمریکا ( CDC) هنوز تایید نکرده اند که ویروس انگلیسی کرونا سبب بیماری زایی بیشتر می شود، گفت: مطالبی که در این زمینه در رسانه های غربی منتشر شد، از لحاظ علمی مستندات ندارد و تا این زمان مجامع علمی پزشکی آن را تایید نکردند.

ویروس کرونا با موتاسیون جدید در کشور انگلیس از اواسط تابستان گزارش شد و از ماه حدود مهرماه شروع به افزایش کرده است. در کشورهای آفریقای جنوبی و برزیل هم موتاسیون های جدید کرونا گزارش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->