شهادت ۳۳ شهروند و ۹۷ زخمی در حمله رژیم اسرائیل به شرق لبنان تصاویر شهید سید حسن نصرالله روی سازه برج آزادی تهران حمله جدید اوکراین به نیروگاه اتمی ژاپوریژیا (۸ مهر ۱۴۰۳) اژه‌ای: تأمین امنیت سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها به‌ویژه انرژی را برعهده داریم منابع پزشکی: پیکر شهید سید حسن نصرالله سالم است حمله رژیم صهیونیستی به الحدیده ۴ شهید و ۲۹ زخمی برجای گذاشت (۸ مهر ۱۴۰۳) عراقچی: خون سید حسن نصرالله نوید پیروزی حق بر باطل خواهد بود سرلشکر سلامی در منزل شهید نیلفروشان حضور یافت پزشکیان: باید کنار حزب‌الله لبنان بایستیم پزشکیان: صهیونیست‌ها برای بقای خود جنگ را درخاورمیانه گسترش ‌می‌دهند رژیم صهیونیستی: با هماهنگی آمریکا به یمن حمله کردیم استانداران جدید آذربایجان‌شرقی و همدان منصوب شدند سه شهرک صهیونیست‌نشین زیر موشک‌باران حزب الله (۸ مهر ۱۴۰۳) ادعای روزنامه رژیم اسرائیل درباره حمله زمینی به لبنان حمله جنگنده‌های صهیونیستی به بندر الحدیده یمن + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۳) بشار اسد: شهید سید حسن نصرالله خاطره و تاریخ مقاومت است تکذیب ادعای صهیونیست‌ها توسط حزب‌الله| ترور حاج ابوعلی رضا صحت ندارد روسیه ۴۰۰ نظامی اوکراین در کورسک را هدف قرار داد دولت لبنان برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل اعلام آمادگی کرد عارف، دستور تامین ارز مورد نیاز کاغذ را صادر کرد پزشکیان، عبدالعلی زاده را به سمت نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور منصوب کرد سردار قاآنی: تا فتح فلسطین و آزادی قدس کنار حزب الله خواهیم بود
سرخط خبرها

مجلس بانک‌ها را مکلف به کمک برای رونق مسکن کرد

  • کد خبر: ۵۸۲۳۵
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
مجلس بانک‌ها را مکلف به کمک برای رونق مسکن کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای بانک‌ها را مکلف کردند با ارائه‌ی تسهیلات مسکن به رونق این بخش کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات طرح تولید و رونق مسکن در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی ماده ۴ این طرح را به تصویب رساندند که بر اساس آن بانک‌ها و موسسات اعتباری غیر بانکی مکلفند حداقل ۴۰ درصد از تغییرات مانده تسهیلات پرداختی در هر سال مالی را با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن اختصاص دهند. به صورتی که در سال اول اجرای قانون از حداقل یک میلیون و ششصد هزار میلیارد ریال تسهیلات برای واحدهای موضوع این قانون کمتر نباشد و برای سال‌های آینده نیز حداقل منابع تسهیلاتی مذکور با افزایش درصد صدرالذکر مطابق با نرخ تورم سالانه افزایش یابد.

 

به موجب تبصره ۱ این ماده بانک‌های تخصصی به تشخیص بانک مرکزی، به غیر از بانک مسکن از شمول احکام این ماده مستثنی هستند.

 

طبق تبصره ۲،  تسهیلات فوق براساس نیاز سالانه مسکن در طرح‌ها و برنامه‌های اعلام شده وزارت راه و شهرسازی پرداخت می‌شود. در صورت ترکیب منابع بانک عامل با منابع صندوق ملی مسکن، نرخ سود تسهیلات براساس نسبت مشارکت منابع صندوق ملی مسکن با بانک عامل و براساس نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار، محاسبه می‌گردد.

 

به موجب تبصره ۳، تسهیلات مربوط به ساخت واحدهای این قانون پس از دوره مشارکت به فروش اقساطی تبدیل و تعهدات آن به خریدار منتقل می‌شود. مجموع دوران مشارکت و فروش اقساطی، بیست ساله می‌باشد. در صورتی که افزایش طول دوره ساخت ناشی از قصور و کوتاهی سازنده باشد، سود دوران مشارکت مدت زمان افزایش یافته با تأیید وزارت راه و شهرسازی برعهده سازنده می‌باشد.

 

طبق تبصره ۴، بانک‌ها و موسسات اعتباری در صورت پرداخت تسهیلات موضوع این ماده مجاز به انتشار اوراق رهنی در چارچوب مقررات بانک مرکزی هستند.

 

به موجب تبصره ۵، سازمان امور مالیاتی موظف است در صورت عدم رعایت موضوع این ماده، مالیاتی برابر بیست درصد (۲۰ درصد) تعهد انجام نشده را از بانک‌ها و موسسات اعتباری مستنکف، اخذ و به خزانه‌داری کل کشور واریز نماید این مبلغ صد درصد تخصیص یافته تلقی و به حساب صندوق ملی مسکن واریز می‌شود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->