ورود مجلس به بحران کمبود خون در کشور یک پارک آبی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) از هر ۷ نفر در استان خراسان رضوی، یک نفر مبتلا به دیابت است هشدار پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری با شیوه رفع فیلترینگ آیا اوزون‌درمانی ریه مؤثر است؟ نکاتی درباره پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی و درمان آن‌ها افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان‌ها در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) هشدار مهم در فصل سرد سال | از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنید سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا اعلام شد یک کافه‌قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال‌قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک‌مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار دُز واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی
سرخط خبرها

شاید انتخاب‌های گذشته هم اشتباه نبودند

  • کد خبر: ۵۹۴۷۱
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
شاید انتخاب‌های گذشته هم اشتباه نبودند
تکتم جاوید - کارشناس ارشد روان‌شناسی عمومی
‌پیش‌تر‌ها رسم بر این بود که زن یا مرد برای تحقیق در ازدواج با فردی که سابقه زندگی مشترک و جدایی داشت، به سراغ همسر اولش می‌رفت تا نوع اخلاق و علت جدایی را از او بپرسد. گاهی دربه‌در دنبال همسر سابق می‌گشتند و آن بنده خدا هم که در بیشتر وقت‌ها برای روبه‌رو نشدن با آدم‌های زندگی گذشته خودش را گم و گور کرده بود، در رودربایستی قرار می‌گرفت و حرف می‌زد. شاید هم احساس دین می‌کرد که باید حقایق آن آدم را شرح بدهد.
 
این روز‌ها البته نمی‌بینیم و نمی‌شنویم که کسی دنبال همسر سابق بگردد. یک دلیلش این است که تعداد طلاق‌ها زیاد شده است و مانند گذشته، قبح ندارد. دلیل دیگرش پذیرفتن طرف مقابل با همه خوبی‌ها و بدی‌های احتمالی است یا پذیرش اینکه هر آدمی ایرادی دارد. اگر بیشتر دقت کنیم، دلایل دیگری هم پیدا می‌شود. نمونه‌اش اینکه زن و مرد‌های امروزی که می‌دانند می‌توانند آسان‌تر از گذشته طلاق بگیرند یا تجربه‌اش کرده‌اند، دلیلی برای تحقیق نمی‌بینند. حالا تحقیق هم کار ساده‌ای نیست. از کجا می‌خواهید بگردید و جزئیات زندگی طرف مقابل را پیدا کنید وقتی بیشتر زندگی آدم‌ها به شبکه‌های اجتماعی و آدم‌های داخل آن خلاصه می‌شود، در حالی که همسایه نمی‌تواند چنین اطلاعات درستی به شما بدهد؟
 
این‌ها را که کنار بگذاریم، یک مشکل دیگر هم در تحقیق در گذشته و در حال (اگر وجود داشته باشد) هست. اگر تجربه تحقیق از همسر قبلی فردی را داشته باشید ماجرایش را شنیده باشید، می‌دانید که آدم‌ها همیشه چهره‌ای منفور از همسر سابق خود به نمایش می‌گذارند. آن‌ها مدام در حال «ناارزنده» نشان دادن طرف دیگر بوده‌اند و هستند. برای همین، از یک جایی به بعد، همه می‌دانیم که «معلوم است همسر سابق همیشه بد می‌گوید!». اما آن حرف‌ها انگیزه‌هایی داشتند که از ناخودآگاه وجود آن آدم‌ها می‌آمد. پایان‌دادن به رابطه‌ای عاطفی، هرچند باعث آزار جسم و روحمان بوده باشد، سبب بروز اضطراب شدید در ما می‌شود. با یادآوری آن زندگی، انگار هربار خود را برای چنان انتخابی سرزنش می‌کنیم. خودسرزنشی عاملی است که می‌تواند روان ما را مانند خوره نابود کند.
 
از سوی دیگر، همواره درباره فردی که روزی به او علاقه داشته و او را از دست داده‌ایم، احساس خشم خواهیم داشت. این خشم‌ها تا پایان عمر دست از سر ما برنمی‌دارند. با همه این گفته‌ها اگر به شنیدن سخنان همسر سابق اصرار دارید، این نکته‌ها را به خاطر بسپارید. بدیهی است کاربردی‌ترین توصیه رفتن به نزد مشاوره پیش از ازدواج است تا سخنان علمی‌تر و دقیق‌تری درباره شخصیت همسر آینده‌تان بشنوید. این مشاوره به شما کمک می‌کند آسان قضاوت نکنید و بدانید مسیر را چگونه بــایـــد طی کنید. گاهی یک فرد سوم که روزانه با افرادی شبیه شما برخورد دارد بهـــتر می‌تواند کمک کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->