فعالیت سامانه بارشی در ۱۳ استان (۱۲ دی ۱۴۰۳) سونوگرافی در دوران بارداری هیچ ضرری برای مادر و جنین ندارد  همه چیز درباره «ورزش سوماتیک» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور: سالانه ۱۰ هزار پرونده قصور پزشکی بررسی می‌شود | فوت بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات سال ۱۴۰۲ کشف بیش از ۱۳ هزار دُز قرص و آمپول غیرمجاز در داورزن (۱۲ دی ۱۴۰۳) مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) هشدار مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره سامانه بارشی و کولاک برف در خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) درمان رایگان مبتلایان به سرطان پستان در طرح غربالگری مناطق محروم بارش باران در سال جاری ۴۲ درصد کاهش یافته است توصیه‌های تغذیه‌ای برای مادران باردار چه عواملی بر ناباروری مردان تأثیرگذار است؟ مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل!
سرخط خبرها

نحوه تشخیص کرونای انگلیسی در ایران

  • کد خبر: ۵۹۴۹۶
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
نحوه تشخیص کرونای انگلیسی در ایران
کیانوش جهانپور: هنوز واریانت برزیلی یا آفریقای جنوبی در ایران دیده نشده است، اما بیش از ده‌ها کشور آن را گزارش کردند و این موضوع گریزناپذیر است و حتما به سمت کشور ما هم خواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، درباره وضعیت ویروس کرونای انگلیسی در کشور گفت: مواردی که از کرونای انگلیسی تاکنون اعلام شده، موارد قطعی شناسایی شده است که طبیعتا علاوه بر تست PCR که ابتلای فرد به کرونا را نشان می‌دهد، توالی‌یابی ژنتیکی هم انجام شده باشد. در مواردی که بر اساس شرح حال و علائم بالینی، مشکوک به کرونای انگلیسی در فردی شوند، نمونه تست فرد برای توالی‌یابی به آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود.

وی افزود: تعداد تست‌های توالی‌یابی ژنتیکی و آزمایشگاه‌هایی که می‌توانند آن را انجام دهند، محدود است. بنابراین قطعا افراد مبتلا به کرونای انگلیسی بیش از تعداد اعلامی است که به صورت قطعی شناسایی شده‌اند. ما فقط موارد قطعی شناسایی‌شده را که توالی‌یابی ژنتیکی برایشان انجام شده می‌توانیم اعلام کنیم.

جهانپور ادامه داد: البته روش‌های سریع‌تری هم دارد و در انستیتو پاستور کشور در حال آماده شدن است تا مسیر تشخیص تسهیل شود. باید توجه کرد که تشخیص و تفکیک کرونا از واریانت‌های جدید از جمله واریانت بریتانیایی کمکی به امر درمان نخواهد کرد و صرفا از نظر مدیریتی و اپیدمیولوژیک مهم است. اما آنچه در این میان قابل گفتن است، این است که ویروس انگلیسی کرونا وارد کشور شده و در برخی استان‌ها مانند البرز، تهران، قزوین و... در گردش است.

وی با بیان این‌که همه اقدامات در گذشته و امروز در جهت کند کردن شیوع این ویروس بوده است، افزود: قطعا امکان ممانعت از ورود و شیوع ویروس وجود نخواهد داشت. حتی درباره واریانت‌های دیگر ویروس که با منشأ آفریقای جنوبی و برزیل هم هستند، نمی‌توانیم بگوییم می‌شود یک دیوار بلند بتونی و دائمی در برابر این ویروس‌ها به عنوان سد دائمی ایجاد کنیم، اما قطعا سرعت‌گیر برای کاهش سرعت شیوع می‌توان ایجاد کرد که بر همین اساس وزارت بهداشت اقداماتی مانند انجام تست برای افراد هنگام ورود به کشور، تست تشخیصی قبل و بعد از ورود، ایزولاسیون افرادی که از خارج از کشور وارد می‌شوند و موارد مشابه همه در این جهت است که سرعت شیوع را کاهش دهیم.

جهانپور گفت: قبل از ما حدود ۸۰ کشور واریانت بریتانیایی کرونا را در کشور خودشان گزارش کرده بودند. در عین حال هنوز واریانت برزیلی یا آفریقای جنوبی در کشورمان مشاهده نشده، اما بیش از ده‌ها کشور آن را گزارش کردند و این موضوع گریزناپذیر است و حتما به سمت کشور ما هم خواهد آمد، اما مهم آن است که همچنان روش‌های پیشگیری همان روش‌های قبلی است؛ یعنی رعایت پروتکل‌ها و عدم حضور در تجمعات غیرضروری، پرهیز از هرگونه دورهمی و برگزاری دورهمی‌ها حتی محافل کوچک خانوادگی، فاصله‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و حتی استفاده دوبل از ماسک و رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی همچنان تنها راه مقابله است.

وی افزود: گستره واکسیناسیون هم تا حدی که در مقابل واریانت‌های جدید مؤثر باشد، هفته به هفته در کشور رو به گسترش است و این دو به موازات اعمال محدودیت‌های هوشمند، سه ضلع مثلث پیشگیری و مقابله با کووید۱۹ از هر جنس و واریانتی در همه ماه‌های آتی خواهد بود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->