استاندار خراسان رضوی: مشهد میزبان دبیرخانه دائمی رویداد ملی بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خواهد شد اعلام آمادگی روسیه برای کمک به ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشته‌شدن ۲ نظامی روس در حمله به یک پایگاه نظامی در سوریه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله راکتی از غزه به اراضی اشغالی (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: «دیپلماسی استانی» از ابتکارات دولت چهاردهم است مخالفت دیوان عالی رژیم صهیونیستی با تصمیم نتانیاهو برای برکناری رئیس شاباک رئیس‌دفتر شهید جمهور: شهید رئیسی «خدایی‌بودن» و «مردمی‌بودن» را در هم آمیخته بود عراقچی: مردم ایران رنج تحریم‌ها را به خاطر غنی‌سازی تحمل کردند ایران با پیشنهاد عمان برای برگزاری دور پنجم مذاکرات با آمریکا موافقت کرد وزیر ارشاد دولت سیزدهم: شهید رئیسی به همه پیمان‌ها و عهد خود با خدا و مردم وفا کرد آزمایش موشک قاره‌پیما آمریکا با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهید رئیسی همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود عمان زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا را اعلام کرد واکنش باکو به اعدام فرد حمله کننده به سفارت این کشور در ایران حرف‌های کمترشنیده‌شده آیت‌الله علم‌الهدی از زندگی شخصی و مدیریتی شهید رئیسی تجمع بزرگ مردم مشهد در نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور+فیلم وزیر خارجه آمریکا: ایران نباید اجازه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند نظم نوین منطقه‌ای هستند پاپ خواستار ورود کمک‌ها به غزه شد زمان سفر پزشکیان به عمان اعلام شد وندی شرمن: متقاعد کردن ایران برای توقف غنی‌سازی امری غیرممکن است تأکید روسیه بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای سرلشکر باقری: انسداد مرز‌های شرقی به منظور مقابله با شرارت‌ گروهک‌های تروریستی است افزایش آمار شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید کرملین بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های راهبردی روسیه و آمریکا شهرک‌نشین‌های صهیونیست مانع ورود کامیون‌های کمک‌های انسانی به غزه شدند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز نگرانی پاپ لئو از اوضاع غزه | درخواست رهبر کاتولیک‌های جهان از رژیم صهیونیستی چه بود؟
سرخط خبرها

داعش ۳ کارمند تلویزیون انعکاس در ننگرهار افغانستان را ترور کرد

  • کد خبر: ۶۰۳۹۳
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
داعش ۳ کارمند تلویزیون انعکاس در ننگرهار افغانستان را ترور کرد
در حالی که چند روز مانده به روز جهانی زن رییس رادیو تلویزیون انعکاس می‌گوید که سه کارمند این رسانه در دو رویداد جداگانه در شهر جلال‌آباد، جان باختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زلمی لطیفی، رییس رادیو تلویزیون انعکاس درباره این حادثه گفته است که سه کارمند زن این رسانه در نتیجۀ دو حملۀ مسلحانه در ولایت ننگرهار، جان باختند.

 

لطیفی افزود که مردان مسلح ناشناس دو کارمند بخش دوبله این رسانه به نام‌های سعدیه و شهناز حوالی ساعت ۴ پس از چاشت امروز در حوزه اول شهر جلال‌آباد آماج قرار دادند و هر دو از شدت زخم‌ها در بیمارستان جان باختند.

 

وی افزود که در حملۀ مشابه در حوزه چهارم جلال‌آباد، مرسل حبیبی، کارمند دیگر بخش دوبلۀ این رسانه نیز جان باخت.

 

در همین حال، پزشکان در شفاخانه/ بیمارستان ولایتی جلال‌آباد می‌گویند که رهگذر زن که در این تیراندازی‌ها زخمی شده‌اند، برای درمان به این شفاخانه انتقال یافته‌اند.

 

در همین حال، جمعه‌گل حمت، فرمانده پلیس ننگرهار می‌گوید که قاتل مرسل بازداشت شده‌است و بررسی‌ها ادامه دارند.

 

تاکنون مسئولیت این حمله را هیچ فرد و گروهی بر عهده نگرفته ‌است.

 

این درحالی است که حدود سه ماه پیش نیز ملاله میوند گردانندۀ تلویزیون انعکاس در حمله مشابه، جان باخت.

 

داعش مسئولیت حمله به اصحاب رسانه در شرق افغانستان را برعهده گرفت

داعش مسئولیت حمله به اصحاب رسانه را در شرق افغانستان که سه شنبه عصر رخ داد و در جریان آن سه کارمند زن رسانه کشته شدند، پذیرفته است.

 

رویترز در این باره نوشته است که داعش اعلام کرده که نیروهای این گروه سه کارمند زن یک ایستگاه تلویزیونی را در شهر جلال آباد در شرق افغانستان هدف قرار داده و کشتند.

 

گروه اطلاعاتی SITE گزارش کرد، این سه زن کارمند تلویزیون "انعکاس" ۱۸ تا ۲۰ سال داشتند و نفر چهارم هم پس از اصابت گلوله به شدت مجروح شده است. آنها در مسیر خانه بودند که هدف داعش قرار گرفتند.

 

در کمتر از یک سال ۱۱مدافع حقوق بشر و کارمندان رسانه‌ هدف قرار گرفتند

دو هفته پیش، دفتر سازمان ملل متحد در افغانستان در گزارشی گفت که از ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۰، آغاز مذاکرات صلح تا ۳۱ جنوری ۲۰۲۱، حدود ۱۱ مدافع حقوق بشر و کارمندان رسانه‌ای در حملات هدفمندانه در افغانستان، جان باخته‌اند.

 

این گزارش می‌‎افزاید که در پی این حملات، شمار زیادی از افراد متخصص در کارشان دست به خودسانسوری زده و یا هم کارشان را ترک کرده‌ اند و نیز بسیاری به شمول شخصیت‌های سرشناس، از افغانستان فرار کرده‌اند.

 

از میان این یازده تن، پنج مدافع حقوق بشر و شش کارمند رسانه‌ای بوده اند که در چهارماه گذشته در افغانستان، جان باخته‌اند.

 

در این گزارش آمده ‌است که این قتل‌ها، تأثیر گسترده‌ای بر جامعه گذاشته و انتظارات از تلاش‌های صلح را، کاهش می‌هد.

 

قتل‌های هدفمند فعالان جامعۀ مدنی و کارمندان رسانه‌ای از سوی گروه‌های مسلح سازمان یافته و گروه داعش، با به‌کار گیری مواد انفجاری، صورت می‌گیرد.

 

این گزارش، شمار جان باختگان حقوق بشر و کارمندان رسانه‌ای را از اول جنوری ۲۰۱۸ تا ۳۱ جنوری ۲۰۲۱، ۶۵ تن ثبت کرده ‌است که از این میان، ۳۲ تن کارمندان حقوق بشر و ۳۳ تن کارمندان رسانه‌ای بوده‌اند.

 

منبع: طلوع نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->