شهردار مشهد مقدس: ۹ هزار جای‌پارک و ۵۱ مکان اسکان موقت آماده خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر | ما در حوزه قطارشهری، با کمبود واگن مواجه هستیم پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد، فردا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به بهره‌برداری می‌رسد تسهیل دسترسی زائران و شهروندان به خدمات شهری در مشهد با به‌روزرسانی لایه‌های مکانی نقشه مشهد محدودیت‌های ترافیکی ایام شهادت امام‌رضا(ع) در مشهد از پنجشنبه (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) اعمال خواهد شد مشهد؛ اولِ عشق است آخرِ صفر خدمت رسانی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به زائرین پیاده از محورهای ورودی مشهد مقدس دهه آخر صفر نمایش هم‌افزایی ملی در حمل‌ونقل جاده‌ای مشهد و خراسان رضوی در روز شنبه یک شهریور ماه ۱۴۰۴ تعطیل است استقرار تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمت‌رسان در محور‌های مواصلاتی منتهی به حرم در آستانه شهادت امام رضا(ع) | احتمال حضور پزشکیان در مشهد طرح خدمت‌رسانی به زائران پیاده امام‌رضا(ع) ویژه دهه پایانی ماه صفر در مشهد آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط «قابل‌قبول» قرار دارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر کشور: نگاه به مشهد و به ویژه برنامه‌های دهه آخر ماه صفر، ملی است | بازگشت ۲ میلیون تبعه غیرمجاز به افغانستان تا پایان سال ۱۴۰۴ + فیلم وزیر کشور وارد مشهد شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی مشهد برای اسکان ۸۰۰ هزار زائر حرم امام‌رضا(ع) در هر شب، طی روزهای آخر صفر ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال
سرخط خبرها

۴۰ درصد از شکایات بهداشتی ثبت شده مردم در سامانه ۱۹۰ مربوط به نانوایی‌ها است

  • کد خبر: ۶۳۰۵۵
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
۴۰ درصد از شکایات بهداشتی ثبت شده مردم در سامانه ۱۹۰ مربوط به نانوایی‌ها است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۴۰ درصد از شکایات ثبت شده مردم در یک سال اخیر در سامانه ۱۹۰ مربوط به رعایت نشدن شیوه‌نامه‌های بهداشتی دوران کرونا توسط نانوایی‌ها بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر حسنی اظهار کرد: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تا کنون ۵۷ هزار و ۶۱۷ مورد بازدید از نانوایی‌ها انجام شده است که در این بازدید‌ها برای شش هزار و ۶۰۶ نانوایی اخطار کتبی، ۲ هزار و ۵۲۴ نانوایی معرفی به دادگاه و ۵۲۳ واحد تعطیل شد.

 

وی تصریح کرد: در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی نیز، عملکرد ۱۵۳۵ نانوایی مورد نظارت قرار گرفت که از این تعداد، ۱۴۳ نانوایی به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی در مناطق تحت پوشش دانشگاه به مراجع قانونی معرفی شدند.

 

وی با بیان اینکه در این مدت برای ۱۵۸ نانوایی اخطار کتبی صادر شد و ۷ واحد نیز به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شدند، خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد از شکایات ثبت شده مردم در یک سال اخیر در سامانه ۱۹۰ مربوط به رعایت نشدن شیوه‌نامه‌های بهداشتی دوران کرونا توسط نانوایی‌ها بوده و از این رو بازدید کارشناسان حوزه سلامت محیط و کار از نانوایی‌ها با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

 

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در حال حاضر ۲۰ هزار و ۴۵۹ مکان عمومی و ۵۸ هزار و ۲۰۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه فعال هستند که به منظور حفظ سلامت جامعه به طور مستمر از این مراکز بازدید می‌شود و در ایام خاص برنامه‌های نظارتی با قوت بیشتری صورت می‌گیرد.

 

حسنی بیان کرد: مسئولان کلیه واحد‌های صنفی، صاحبان فروشگاه‌ها، متولیان صنایع کوچک و بزرگ، مسئولان ادارات و سازمان‌ها و حتی مراکز ارائه خدمات بهداشت و درمان موظف هستند که اطلاعات خود را در سامانه ملی اصناف و صنایع به نشانی اینترنتی Salamat.gov.ir ثبت نموده و پس از دریافت کد QR آن را در معرض دید همگان نصب کنند.

 

وی تأکید کرد: بررسی نصب کد QR در کلیه اماکن و مجموعه‌ها در دستور کار کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر ارگان‌های نظارتی به عنوان اولین و مهمترین میزان رعایت پروتوکول‌های بهداشتی قرار دارد و در صورت عدم فراهم کردن شرایط برای نظارت مردمی برخورد قانونی لازم با متخلفان انجام خواهد شد.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->