کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

ربات‌ها و پهپاد‌ها به کمک بیماران کرونایی می‌آیند

  • کد خبر: ۶۳۱۸۳
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
ربات‌ها و پهپاد‌ها به کمک بیماران کرونایی می‌آیند
بیماری و مشکلات آن برای انسان‌ها چندان نکته جدیدی نیست، اما تجربه همه گیری کرونا در زمانه‌ای که انسان تصور می‌کرد در حال پیشروی در مرز‌های علم پزشکی است، چالش‌های زیادی ایجاد کرده است. یک استارت آپ آمریکایی در کشور‌های رواندا و غنا شروع به توزیع دارو و مواد مورد نیاز بیمارستان‌ها به وسیله پهپاد‌ها کرده است.
نجفی | شهرآرانیوز - بیماری و مشکلات آن برای انسان‌ها چندان نکته جدیدی نیست، اما تجربه همه گیری کرونا در زمانه‌ای که انسان تصور می‌کرد در حال پیشروی در مرز‌های علم پزشکی است، چالش‌های زیادی ایجاد کرده است. حتی با گذشت یک سال از شیوع بیماری، هم چنان رساندن بیماران به مراکز درمانی و تهیه دارو‌ها و خدمات نیازمند حضور مبتلایان در محل‌هایی مانند داروخانه هاست. یک استارت آپ آمریکایی در کشور‌های رواندا و غنا شروع به توزیع دارو و مواد مورد نیاز بیمارستان‌ها به وسیله پهپاد‌ها کرده.
 
این پهپاد‌ها مواد مورد نظر را تا وزن حدود ۲ کیلوگرم حمل و با چتر‌های ساده کاغذی تحویل می‌دهد. حتی در کشور‌ها و مناطقی نیز که از زیرساخت‌های مناسب حمل و نقل بهره می‌برند، در آینده می‌توان از این ایده برای تحویل دارو‌های بیماران با نیاز‌های خاص استفاده کرد. این استارت آپ در ایالات متحده نیز در حال گذران آزمایش‌های اعتبارسنجی خود است و امیدوار است به واسطه کووید ۱۹ بتواند زودتر تأییدیه‌های ایمنی را دریافت کند. در رویداد دیگری نیز محققان بنگلور در کشور هند از روبات‌های دستیاری رونمایی کردند که به ویژه در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌ها به کار گرفته می‌شوند.
 
بیمارستان‌های هند به عنوان سومین کشور از لحاظ تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ پر از بیمار هستند و این روبات‌ها با توجه به ضرروت حفظ فاصله با بیماران در بخش‌های مختلف به کار گرفته می‌شوند. روبات‌های کمک درمانگر ضمن انجام کار‌های تخصصی مانند تب سنجی، رصد علائم حیاتی و کمک به انتقال دارو‌ها با استفاده از تجهیزات ارتباطی خود زمینه ارتباط بیماران با عزیزان و خانواده هایشان در پلتفرم‌های مختلف اجتماعی را در هر ساعتی از شبانه روز فراهم می‌آورند. شاید این جمله وهن خدمات جامعه پزشکی باشد، اما بیمارستان‌های هند برای تعمیق روابط انسانی در بیمارستان خواهان حضور روبات‌های بیشتری هستند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->