پیشگیری ۷۰ درصدی هموفیلی با غربالگری| آثار ازدواج‌های فامیلی در بروز هموفیلی پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در ارتفاعات کشور (یکم شهریور ۱۴۰۳) کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند
سرخط خبرها

دستور پخت حلیم

  • کد خبر: ۶۳۵۱۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
دستور پخت حلیم
حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است. اگر از گندم پوست کنده در تهیه حلیم استفاده شود، این غذا برای بسیاری از بیماری‌های گوارشی مفید خواهد بود.
 
قیمت برای هر نفر: ٣٠٠٠ تومان
تعداد: ٨ نفر
زمان تهیه: ۲۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلیم:

گندم یا بلغور گندم - ٣ لیوان
گوشت گوسفندی - ٢٥٠ گرم
آب - به میزان لازم
سینه مرغ یا بوقلمون - ١٥٠ گرم
شیر - یک لیوان
نمک - ۳ قاشق مرباخوری
پیاز - ۲ عدد
کره یا روغن حیوانی - ۲۰۰ گرم

طرز تهیه حلیم:

 
گندم را بعد از شستن، ۱۲ ساعت بخیسانید. سپس ۳ ساعتی با آب فراوان کامل بپزید. هر چند دقیقه غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.
 
حلیم
 
گوشت گوسفندی را با یک پیاز بپزید. درون ظرف دیگری سینه مرغ را هم با یک پیاز دیگر بگذارید بپزد.
 
حلیم
 
بعد از پختن کامل گندم، با گوشت کوب برقی آن را خوب له کنید تا کش دار شود. مرغ و گوشت را هم بعد از پختن، ریش ریش و همراه با کره، به مخلوط گندم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با هم بپزند.
 
حلیم
 
غذا را با گوشت کوب برقی دوباره کمی له و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. بعد از ١٥ دقیقه که همه مواد حلیم خوب به خورد هم رفت، غذا آماده است.
 
حلیم
 
 
چند نکته
*اگر از بلغور گندم برای تهیه حلیم استفاده می‌کنید، نیازی نیست آن را بخیسانید. زمان پخت هم بسیار کمتر خواهد شد.
*در صورتی که آب مرغ و گوشتتان بعد از پخت باقی ماند، می‌توانید آن را همراه با گوشت و مرغ ریش ریش شده به غذا اضافه کنید.
*برای تزیین روی حلیم می‌توانید از روغن داغ و دارچین یا قیمه استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->