پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟

  • کد خبر: ۶۵۴۰۸
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟
کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند.
نجفی | شهرآرانیوز - کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند. نهاد‌های امنیتی انگلستان در آخرین برآورد خود از وضعیت نفوذ فناوری‌های نوین می‌گویند اگر دولت‌های اروپایی و آمریکا اقدامات جدی برای تضمین در اختیار داشتن فناوری‌های لازم برای حوزه‌های مختلف مورد نیاز جامعه را در دستور کار قرار ندهند، کنترل آن‌ها در اختیار کشور‌های رقیب مانند چین قرار می‌گیرد. نهاد‌های امنیتی بر این باورند که چین در دهه‌های آینده بر همه حوزه‌های کلیدی فناوری و به طور مشخص هوش مصنوعی، بیولوژی و زیست شناسی مصنوعی مسلط خواهد شد. این موضع گیری و ابراز نگرانی بی سابقه در حالی انجام شد که برآورد نهاد‌های امنیتی نشان می‌دهد قدرت سایبری بریتانیا شکننده است و قوانین به نحوی در حال تغییرند که دولت‌ها دیگر مانند گذشته اختیار امور را در دست ندارند.
 
به عبارت ساده تر، اگر اقدامات کافی صورت نگیرد، فناوری‌هایی که برای تأمین رفاه و امنیت جامعه در آینده به آن‌ها نیاز است، به دست دولت‌های غربی عرضه و کنترل نمی‌شوند. جمع بندی نهاد‌های امینتی بریتانیا، آمریکا، نیوزیلند، استرالیا و کانادا که از آن‌ها به عنوان اختصاری «۵ چشم» یاد می‌شود بیانگر نزدیک بودن لحظه این روز حساب است. بر این اساس، اگر بریتانیا بخواهد یکی از قدرت‌های سایبری جهان باقی بماند، باید روی توسعه «فناوری‌های برتر» در حوزه‌هایی نظیر کوانتوم و رمزنگاری متمرکز شود تا از توانمندی‌ها و اطلاعات حساس خود محافظت کند. البته برای تحقق این امر، علاوه بر فناوری، باید بر بهینه سازی فضای رقابتی بازار نیز تأکید کرد تا شرایط نوآوری و تنوع بخشی در گستره وسیعی از فناوری‌ها ایجاد شود. هم اکنون و بر اساس رده بندی امنیت سایبری دانشگاه هاروارد، کشور‌های آمریکا، بریتانیا و چین در رده‌های اول تا سوم هستند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->