واکنش باکو به اعدام فرد حمله کننده به سفارت این کشور در ایران حرفهای کمترشنیده شده آیت‌الله علم‌الهدی از زندگی شخصی و مدیریتی شهید رئیسی تجمع بزرگ مردم مشهد در نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور| شهید رئیسی خدایی بودن و مردمی‌بودن را درهم آمیخته بود +فیلم وزیر خارجه آمریکا: ایران نباید اجازه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند نظم نوین منطقه‌ای هستند پاپ خواستار ورود کمک‌ها به غزه شد زمان سفر پزشکیان به عمان اعلام شد وندی شرمن: متقاعد کردن ایران برای توقف غنی‌سازی امری غیرممکن است تأکید روسیه بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای سرلشکر باقری: انسداد مرز‌های شرقی به منظور مقابله با شرارت‌ گروهک‌های تروریستی است افزایش آمار شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید کرملین بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های راهبردی روسیه و آمریکا شهرک‌نشین‌های صهیونیست مانع ورود کامیون‌های کمک‌های انسانی به غزه شدند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز نگرانی پاپ لئو از اوضاع غزه | درخواست رهبر کاتولیک‌های جهان از رژیم صهیونیستی چه بود؟ استفاده از هوش مصنوعی در سامان‌دهی دانش حکمرانی در دستور کار است | تجربیات مدیریتی شهید سلیمانی و رئیسی، قابلیت الگوسازی منطقه‌ای دارند + فیلم تحریم وزرای کابینه نتانیاهو، گام بعدی انگلیس علیه رژیم صهیونیستی جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفته خدمت در تقویم رسمی کشور ثبت شد آمار تکان‌دهنده از سقط جنین و مرگ بر اثر گرسنگی در غزه اعتراض نماینده مجلس به نقش بابک زنجانی در پیمانکاری های دولت + فیلم پاسخ سخنگوی مجمع تشخیص درباره تصویب پالرمو و پاسخ به کوچک‌زاده سفیر ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد اعتراف دیپلمات صهیونیست: کابینه نتانیاهو اسرائیل را به سمت هلاکت می‌کشاند امامِ روایت رئیس دانشگاه کلمبیا به خاطر حمایت از رژیم صهیونیستی، هو شد اعتصاب غذای سرآشپز آمریکایی برای حمایت از غزه | راه‌اندازی کمپین تحریم خرید محصولات اسرائیلی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: از هر گونه تعامل علمی و عملی با مراکز آموزشی در راستای تحقق عدالت در جامعه استقبال می‌کنیم
سرخط خبرها

خلیلزاد خطاب به طالبان: مانع تراشی کنید، تحریم می‌شوید

  • کد خبر: ۶۵۵۷۵
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱
خلیلزاد خطاب به طالبان: مانع تراشی کنید، تحریم می‌شوید
نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان گفت، جنبش طالبان اگر برای رسیدن به صلح افغانستان مانع تراشی کند، از سوی آمریکا و متحدانش تحریم و منزوی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان در جریان حضور در کمیته روابط خارجی سنا همچنین گفت، طالبان باید بپذیرد که در صورت مانع تراشی در توافق صلح بین دو گزینه انزوا و تحریم گزینه‌ دیگری وجود ندارد. اگر در سازش مانع تراشی کند و به دنبال اصرار بر اقدامات خشن باشد، نه فقط از سوی آمریکا بلکه از سوی متحدان ما در منطقه و شرکایمان نیز تحریم و منزوی می‌شود.

 

خلیلزاد همچنین به بیان این نکته پرداخت که توافق صلح افغانستان که به امضای طالبان و آمریکا رسیده، بهترین توافق بر اساس شرایطی است که ارائه شده است. تحت این شرایط و با تمایل آمریکا برای خروج نیروهایش از افغانستان، توافق به دست آمده بهترین توافق ممکن با طالبان بوده است.

 

وی ادامه داد، اگر رهبران آمریکا تصمیم به ماندن در افغانستان برای بیش از یک سال دیگر بگیرند، آمریکا بار دیگر با طالبان وارد جنگ می‌شود. کشورهای منطقه منافع مشترکی در تضمین ثبات در افغانستان دارند و شرکایی چون پاکستان باید بیش از اینها طالبان را به سمت عدم جنگ افروزی در افغانستان سوق دهند.

 

خلیلزاد همچنین گفت، رهبران پاکستان می‌دانند که کشورشان در صورتی با پیامدهای جدی روبرو می شود که افغانستان بار دیگر به صحنه نبرد بین نیروهای دولتی و طالبان تبدیل شود. رهبران پاکستان به صورت علنی تاکید کرده‌اند که از کنترل نظامی از سوی طالبان در افغانستان حمایت نمی‌کنند.

 

وی همچنین بارها تکرار کرده که دولت کابل پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان در اول مه فرو نمی‌پاشد. آمریکا در حال برنامه‌ریزی طرح‌های احتیاطی آماده سازی برای یک بحران بالقوه مهاجرتی است که ممکن است پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از این کشور به یک جنگ داخلی تبدیل شود اما این طرح‌ها هنوز نهایی نشده است.

 

فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان همچنین گفت: استقرار نیروهای صلح بان سازمان ملل در افغانستان در پی خروج نیروهای خارجی یک احتمال است و هنوز درباره آن تصمیمی گرفته نشده است. آمریکا از سازمان ملل خواسته تا نقش فعال‌تری را در پیشبرد و تسهیل روند صلح در افغانستان ایفا کند.

 

وی ادامه داد، آمریکا به دنبال یافتن جایگزین‌هایی برای مقاطعه کارهای آمریکایی است که برای دولت کابل خدمات حیاتی ارائه می‌کنند اما حالا باید از این کشور و بر اساس توافق ۲۰۲۰ خارج شوند.

 

براساس توافق فوریه ۲۰۲۰، تمامی سربازان و نیروهای مدنی غیر دیپلماتیک آمریکایی از جمله مقاطعه کارهای این کشور باید از افغانستان خارج شوند.

 

"جان ساپکو"، بازرس کل ویژه آمریکا در بازسازی افغانستان در مارس ۲۰۲۱ به کنگره گفته بود که خروج مقاطعه کارهای دفاعی آمریکا از افغانستان شاید برای نیروهای این کشور بیش از خروج نیروهای آمریکایی مخرب باشد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->