جلیل شعبانی درگذشت+بیوگرافی و علت فوت خلق اثر هنری نقاشان مشهدی به یاد شهید «سیدحسن نصرالله» + فیلم دیپلم افتخار جشنواره روسی برای «آوای ابرها» بازیابی هویت غنی دینی و انقلابی‌ از طریق داستان‌نویسی ضروری است یادی از مرحوم غلامعلی پورعطایی، استاد بی بدیل دوتار از خطه تربت جام هم زمان با سالروز درگذشتش جایزه ملی داستان حماسی، احیای هویت ادبی و حماسی خراسان رضوی است + فیلم دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی: ۸۸۹ اثر به جشنواره ارسال شده است بررسی وضعیت نسبت هنر و فرهنگ دفاع مقدس | واجب فراموش شده برگزاری نمایشگاه نقاشی هنرمندان مشهدی با عنوان «ماشین طبیعی» | نگاه هنرمندانه به زیست شناسی در عصر هوش مصنوعی اجلاس همکاری‌های علمی‌فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در نیشابور، فرصتی برای تقویت ارتباط در حوزه تمدنی زبان فارسی گفتگو با دکتر محمود اکرامی فر درباره نسبت‌های شعر و رسانه در گذر زمان | شعر بیشتر شده، اما قوی‌تر نشده است اجرای نمایش «برش» با حضور صحرا اسدالهی و آرش عدل‌پرور در مشهد اعلام جدول زمانبندی مسیر بازبینی آثار در جشنواره تئاتر خراسان رضوی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ پخش فیلم‌های پلیسی و استکبارستیزانه از تلویزیون در آخر هفته (۱۲ و ۱۳ مهر ۱۴۰۳) درمیشیان، سینماگر ایرانی، نامزد جایزه «افشین یداللهی» شد درخشش «پریسان» در جشنواره‌های خارجی آرش مجیدی با «تانک‌خورها» روی آنتن شبکه سه + زمان پخش
سرخط خبرها

روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای

  • کد خبر: ۶۵۹۱۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی.
حسینی نژاد | شهرآرانیوز - هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی. در این مسیر از خرداد ۱۳۴۲، جهاد فکری بخشی از مبارزه و پرده‌ای از قیام یاران امام برای یک تجدیدنظرطلبی بزرگ بود. علامه مطهری و آیت‌ا... خامنه‌ای، اگرچه جزئی از این جمع بودند و هر‌کدام در سنگر انقلابی خود مجدانه فعالیت می‌کردند، مراودات «صمیمانه و مهربانانه‌ای» هم با یکدیگر داشتند. بخش اعظم این مراودات، روابط علمی آن‌ها بود که تا واپسین روز‌های حیات استاد شهید ادامه یافت.

در سال ۴۸ خورشیدی آیت‌ا... خامنه‌ای کتاب «صلح الحسن (ع)» نوشته شیخ راضی آل یاسین را با عنوان «صلح امام حسن علیه‌السلام، پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» ترجمه کردند. ایشان در مقدمه کتاب، انگیزه خویش را این‌گونه بیان می‌کنند: «پیش از اینکه به ترجمه این کتاب بپردازم، مدت‌ها در فکر تهیه نوشته‌ای در تحلیل موضوع صلح امام حسن بودم و حتی پاره‌ای یادداشت‌های لازم نیز گرد آورده بودم؛ ولی سپس امتیازات فراوان این کتاب مرا از فکر نخستین بازداشت و به ترجمه این اثر ارزشمند وادار کرد.»

آیت‌ا... خامنه‌ای نسخه‌ای از این کتاب را در همان سال به شهید مطهری اهدا کردند. شهید مطهری در دست نوشته‌ای این کتاب را ارزیابی کردند.
 
 
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
 

متن دست‌نوشته:

در روز‌های ۲۷/۵/۴۸-۱/۶/۴۸ این کتاب که از طرف مؤلف و مترجم محترم اهدا شده است در مشهد مطالعه شد. بسیار کتاب مفید و لازمی است و در موضوع‌هایی مانند این زیاد باید نوشته شود و به همین خوبی باید تجزیه و تحلیل شود.
 
فجزاه الله عن الاسلام و المسلمین خیر الجزاء

مرتضی مطهری ۱/۶/۴۸
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->