گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری چهار آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد
سرخط خبرها

آیا با تزریق واکسن، به کرونا مبتلا می‌شویم؟

  • کد خبر: ۶۶۰۵۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
آیا با تزریق واکسن، به کرونا مبتلا می‌شویم؟
بسیاری افراد تصور دارند که در تولید واکسن کرونا از خود ویروس کرونا استفاده شده و اگر واکسن را تزریق کنند احتمال ابتلا به کرونای خفیف در آن‌ها وجود دارد و تب و لرز خفیف بعد از تزریق واکسن هم مربوط به علائم این بیماری است.
به گزارش شهرآرانیوز، با شروع واکسیناسیون سراسری در ایران حالا حرف و حدیث‌ها راجع به واکسن کرونا و عوارض و انواع مختلف آن بسیار است، اما در این بین شایعاتی مطرح می‌شود که ممکن است روند واکسیناسیون را مختل کرده و بسیاری را از تزریق واکسن محروم کند. از جمله این شایعات ابتلا به کرونا پس از تزریق واکسن است!

بسیاری افراد تصور دارند که در تولید واکسن کرونا از خود ویروس کرونا استفاده شده و اگر واکسن را تزریق کنند احتمال ابتلا به کرونای خفیف در آن‌ها وجود دارد و تب و لرز خفیف بعد از تزریق واکسن هم مربوط به علائم این بیماری است. تصوری که توسط متخصصان و کارشناسان کاملا مردود اعلام شده است.

دکتر سیاوش وزیری متخصص بیماری‌های عفونی در این رابطه در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: عوارض عمومی واکسن کرونا شامل تب و لرز خفیف است که در کوتاه مدت بروز کرده و برطرف می‌شود و این عوارض ربطی به علائم بیماری کرونا ندارد.

وی افزود: تزریق واکسن کرونا، هیچ وقت موجب ابتلای افراد به کرونا نمی‌شود و افرادی که واکسن زده اند تست PCR آن‌ها منفی می‌شود و این امر نشان می‌دهد که واکسن کرونا به هیچ عنوان موجب انتقال این بیماری نمی‌شود.

وزیری به واکسن‌های تزریق شده در کشور اشاره کرد و افزود: واکسن "اسپوتنیک" ساخت کشور روسیه است که از آدنوویروس‌های انسانی تولید شده، واکسن آسترازنکا هم تولید کشور کره جنوبی است که در ساخت آن از آدنوویروس‌های شامپانزه استفاده شده است.

وی افزود: در دو نوع واکسن سینوفارم چین و بهارات هند هم از ویروس کرونای غیرفعال شده در تولید آن‌ها استفاده شده، بنابراین این چهار نوع واکسن هرگز موجب انتقال بیماری کرونا نمی‌شوند.

وزیری خاطرنشان کرد: اگر در برخی موارد افراد بعد از تزریق واکسن، به کرونا مبتلا شده اند به دلیل این بوده که افراد در زمان تزریق واکسن در دوره نهفتگی بیماری قرار داشته اند که برحسب اتفاق مقارن با تزریق واکسن کرونا شده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی خطرنشان کرد: از طرفی دُز اول واکسن‌ها ایمنی محدود ایجاد کرده و سطح ایمنی مطمئن پس از تزریق دُز دوم واکسن صورت می‌گیرد، بنابراین در این فاصله هم افراد باید احتیاط بیشتری داشته باشند، زیرا احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد.

وی افزود: پس از تزریق واکسن هم احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد، اما این ابتلا به شکل خفیف یا بی علامت خواهد بود و موارد شدید بیماری در افرادی که واکسینه شده اند، نداریم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->