علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد رئیس جدید دانشگاه تهران منصوب شد + بیوگرافی و سوابق اجساد فوتی‌های واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد، احراز هویت نشده است | همه فوت شدگان، زن هستند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) مشاور وزیر آموزش و پرورش: روز بازگشایی مدارس مشکلی در زمینه نیروی انسانی و فضا در خراسان رضوی نداریم + فیلم واکسیناسیون سالانه مؤثرترین راه برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا
سرخط خبرها

آیا با تزریق واکسن، به کرونا مبتلا می‌شویم؟

  • کد خبر: ۶۶۰۵۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
آیا با تزریق واکسن، به کرونا مبتلا می‌شویم؟
بسیاری افراد تصور دارند که در تولید واکسن کرونا از خود ویروس کرونا استفاده شده و اگر واکسن را تزریق کنند احتمال ابتلا به کرونای خفیف در آن‌ها وجود دارد و تب و لرز خفیف بعد از تزریق واکسن هم مربوط به علائم این بیماری است.
به گزارش شهرآرانیوز، با شروع واکسیناسیون سراسری در ایران حالا حرف و حدیث‌ها راجع به واکسن کرونا و عوارض و انواع مختلف آن بسیار است، اما در این بین شایعاتی مطرح می‌شود که ممکن است روند واکسیناسیون را مختل کرده و بسیاری را از تزریق واکسن محروم کند. از جمله این شایعات ابتلا به کرونا پس از تزریق واکسن است!

بسیاری افراد تصور دارند که در تولید واکسن کرونا از خود ویروس کرونا استفاده شده و اگر واکسن را تزریق کنند احتمال ابتلا به کرونای خفیف در آن‌ها وجود دارد و تب و لرز خفیف بعد از تزریق واکسن هم مربوط به علائم این بیماری است. تصوری که توسط متخصصان و کارشناسان کاملا مردود اعلام شده است.

دکتر سیاوش وزیری متخصص بیماری‌های عفونی در این رابطه در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: عوارض عمومی واکسن کرونا شامل تب و لرز خفیف است که در کوتاه مدت بروز کرده و برطرف می‌شود و این عوارض ربطی به علائم بیماری کرونا ندارد.

وی افزود: تزریق واکسن کرونا، هیچ وقت موجب ابتلای افراد به کرونا نمی‌شود و افرادی که واکسن زده اند تست PCR آن‌ها منفی می‌شود و این امر نشان می‌دهد که واکسن کرونا به هیچ عنوان موجب انتقال این بیماری نمی‌شود.

وزیری به واکسن‌های تزریق شده در کشور اشاره کرد و افزود: واکسن "اسپوتنیک" ساخت کشور روسیه است که از آدنوویروس‌های انسانی تولید شده، واکسن آسترازنکا هم تولید کشور کره جنوبی است که در ساخت آن از آدنوویروس‌های شامپانزه استفاده شده است.

وی افزود: در دو نوع واکسن سینوفارم چین و بهارات هند هم از ویروس کرونای غیرفعال شده در تولید آن‌ها استفاده شده، بنابراین این چهار نوع واکسن هرگز موجب انتقال بیماری کرونا نمی‌شوند.

وزیری خاطرنشان کرد: اگر در برخی موارد افراد بعد از تزریق واکسن، به کرونا مبتلا شده اند به دلیل این بوده که افراد در زمان تزریق واکسن در دوره نهفتگی بیماری قرار داشته اند که برحسب اتفاق مقارن با تزریق واکسن کرونا شده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی خطرنشان کرد: از طرفی دُز اول واکسن‌ها ایمنی محدود ایجاد کرده و سطح ایمنی مطمئن پس از تزریق دُز دوم واکسن صورت می‌گیرد، بنابراین در این فاصله هم افراد باید احتیاط بیشتری داشته باشند، زیرا احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد.

وی افزود: پس از تزریق واکسن هم احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد، اما این ابتلا به شکل خفیف یا بی علامت خواهد بود و موارد شدید بیماری در افرادی که واکسینه شده اند، نداریم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->