پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج
سرخط خبرها

ضرورت اندازه گیری سطح آنتی‌بادی‌ها در بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن

  • کد خبر: ۶۸۷۸۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
ضرورت اندازه گیری سطح آنتی‌بادی‌ها در بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن
دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن سطح آنتی‌بادی (پادتن) بدن را اندازه‌ بگیرند و در صورت بالا بودن میزان این آنتی‌بادی، تزریق واکسن را به تعویق بیندازند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن سطح آنتی‌بادی (پادتن) بدن را اندازه‌ بگیرند و در صورت بالا بودن میزان این آنتی‌بادی، تزریق واکسن را به تعویق بیندازند.

محمدرضا رئوفی افزود: واکنش‌های ایمنی بدن بهبودیافتگان کرونا می‌تواند نزدیک به ۶ ماه فعال باشد بنابراین بهبودیافتگان کووید-۱۹ باید قبل از تزریق واکسن سطح آنتی‌بادی در بدن را اندازه بگیرند، زیرا آنتی‌بادی بالا همراه با تزریق واکسن می‌تواند باعث علائم شدید کرونا شود.

وی با اشاره به عوارض واکسن کرونا ادامه داد: عوارض واکسن های موجود در بازار مصرف با یکدیگر متفاوت است،  برخی از واکسن‌ها با علائم خفیف کرونا همچون تب ولرز، ضعف، بی‌حالی و بدن درد خفیف همراه است که عمدتا طی دو تا ۳ روز برطرف می‌شود.

این استاد علوم پزشکی خاطرنشان کرد: برخی از عوارض واکسن نظیر تب ولرز و سردرد، کوتاه‌مدت و ظاهری بوده و پس از واکسینه شدن (توسط شخص) احساس می‌شود، اما برخی از عوارض همچون تغییر فشار خون به سرعت مشخص نشده و باید توسط پزشک اندازه‌گیری شود.

رئوفی با بیان اینکه عوارض واکسن همچنین با توجه به سیستم ایمنی بدن متفاوت است، گفت: این عوارض در صورت تداوم می‌تواند به پزشک گزارش داده شود و با انجام برخی از تست‌ها و تجویز دارو به صورت علامتی رفع شود.

به گفته این دکتری فیزیولوژی پزشکی، شماری از عوارض واکسن‌های کرونا نیز مستلزم تحقیق و بررسی در سال‌های آتی است و در کوتاه‌مدت مشخص نخواهد شد.

از خوردن دارو پس از تزریق واکسن کرونا پرهیز شود

رئوفی همچنین تاکید کرد: پس از واکسیناسیون از خوردن داروهای خودسرانه به منظور کاهش و رفع عوارض کرونا پرهیز شود زیرا هر یک از این داروها می‌تواند با واکسن تداخل پیدا کند،  عوارض واکسن معمولا به صورت طبیعی طی ۲ تا ۳ روز پس از تزریق برطرف خواهد شد.

به گفته وی، مصرف استامینوفن در صورت تداوم تب (به عنوان یکی از علائم شایع واکسن کرونا) بلامانع است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۶ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->