خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی
سرخط خبرها

تولیدکنندگان شیرخشک کودک خواستار حذف ارز ترجیحی از واردات شدند

  • کد خبر: ۶۸۸۱۹
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
تولیدکنندگان شیرخشک کودک خواستار حذف ارز ترجیحی از واردات شدند
تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد می‌گویند پیشنهاد حذف ارز ترجیحی را به دولت داده اند و با توجه به مشکلاتی که در حوزه تأمین ارز برای آنان ایجاد شده، ارز ۴٢٠٠ تومانی از واردات مواد اولیه شیرخشک نوزاد حذف شود

به گزارش شهرآرانیوز، طی هفته گذشته مباحثی مبنی بر کاهش ذخایر مواد اولیه تولید شیرخشک نوزاد در کشور مطرح شد که نگرانی‌های زیادی را به وجود آورد. در همین زمینه انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی کشور اعلام کرد که امکان تولید مواد اولیه شیرخشک نوزاد در داخل کشور وجود دارد و براساس ادعای آنان برخی افراد برای اخذ ارز دولتی، چنین مباحثی را مطرح می‌کنند و کارخانجات لبنی از مازاد مواد اولیه گلایه دارند و خریداری برای محصول آنها نیست.

 

با این حال تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد می‌گویند پیشنهاد حذف ارز ترجیحی را به دولت داده اند و با توجه به مشکلاتی که در حوزه تأمین ارز برای آنان ایجاد شده، ارز ۴٢٠٠ تومانی از واردات مواد اولیه شیرخشک نوزاد حذف شود، در همین زمینه هانی تحویل زاده، رئیس انجمن شیرخشک نوزاد با بیان اینکه ١۵ درصد مواد اولیه تولید شیرخشک شامل شیر بدون چربی (اسکیم میلک) در داخل کشور تأمین می‌شود، گفت: حدود ٨۵ درصد مواد اولیه تولید شیرخشک از جمله روغن‌های گیاهی، آب پنیر، لاکتوز، مواد مغذی و … از خارج کشور تأمین می‌شود.

 

وی اضافه کرد: بنابراین مواد اولیه پودری که داخل قوطی شیر خشک است ١۵ درصد داخلی و ٨۵ درصد خارجی است ضمن در حوزه ملزومات بسته بندی این محصول حدود ۶٠ درصد از طریق واردات و ۴٠ درصد از محل تولید داخل انجام می‌شود.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه کارخانجات لبنی داخل توان تولید شیر بدون چربی (اسکیم میلک) را با کیفیت بالا دارند، افزود: با این حال سازمان حمایت و سازمان غذا و دارو روی واردات این محصول یارانه می‌دهند با این توجیه که قیمت محصول نهایی برای مصرف کننده ارزان باشد.

 

تحویل زاده با اشاره به اینکه کارخانجات تولید داخل نیز با مازاد تولید اسکین میلک مواجه هستند و درخواست ممنوعیت واردات آن را دارند، اضافه کرد: در صورتی که سازمان غذا و دارو و سازمان حمایت به ما اجازه بدهند که این محصول از محل تولید داخل تأمین شود، بسیار استقبال می‌کنیم چون واردات آن کار دشواری است.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه حدود ۵ ماه است که ارز مورد نیاز برای واردات مواد اولیه شیرخشک نوزاد تأمین نشده است، افزود: سازمان غذا و دارو عنوان می‌کند که بانک مرکزی توان تأمین ارز را ندارد.

وی تاکید کرد: پیشنهاد ما این بوده که دولت ارز ترجیحی را از واردات این محصولات حذف و ارز نیمایی جایگزین آن شود اما دولت به بهانه اینکه قیمت محصول نهایی گران می‌شود، این پیشنهاد را نمی‌پذیرد.

 

تحویل زاده تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت موجودی مواد اولیه و تولید شیرخشک نوزاد در داخل مطلوب نیست و خیلی از کارخانجات برای نیاز دوماه آینده مواد اولیه دارند اما نگرانی بزرگ ما از ماه‌های آینده است که با این روند تخصیص ارز و اصرار دولت بر تأمین ارز ترجیحی در آینده‌ای نه چندان دور با مشکل تأمین مواد اولیه مواجه خواهیم شد.

وی از دولتمردان خواست در این زمینه تدابیر جدید اتخاذ کنند و بهانه کنترل قیمت نهایی، کل زنجیره را با مشکل مواجه نکنند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->