آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ما ناچاریم توانمند شویم

  • کد خبر: ۶۸۸۲۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
ما ناچاریم توانمند شویم
سید محمدرضا هاشمی - روزنامه‌نگار

در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که فناوری هرروز در حال پیشرفت است و پیشنهادهای جدیدی برای ما دارد تا بتوانیم در زندگی شخصی و اجتماعی خود افراد موفق‌تر و مؤثرتری باشیم.

 

تا همین چند سال قبل، کل ابزار سخت‌افزاری و نرم‌افزاری که یک خبرنگار برای تولید خبر در اختیار داشت یک خودکار و چند ورق کاغذ بود اما حالا با پیشرفت فناوری و در دسترس قرارگرفتن امکانات جدید برای خبرنگاران، اگر من به عنوان یک خبرنگار در عین حال که تخصص و توانایی زیادی در کار خبر دارم، نتوانم از امکانات و فناوری برای انجام بهتر وظیفه رسانه‌ای که بر عهده دارم استفاده کنم، چه جایگاهی در میان همکارانم خواهم داشت؟

 

این روزها در همه مشاغل و پیشه‌ها همین اتفاق افتاده است و اگر افراد با پیشرفت‌های روز در شغل خود آشنا باشند و مدام خود را به‌روز رسانی کنند، قطعا می‌توانند شرایط کاری بهتری در مقایسه با همکارانشان داشته باشند و در زندگی شخصی خود هم افراد موفقی باشند. اگر نجار، آهنگر، نانوا و صاحب هر شغلی که شما فکرش را کنید نتواند همگام با فناوری و اتفاقاتی که با سرعت در اطرافش در حال افتادن است خود را سازگار کند، آیا می‌تواند درآمد کافی برای داشتن یک زندگی آرام داشته باشد؟

 

همان‌طور که ما به عنوان یک مصرف‌کننده به دنبال به دست آوردن بهترین محصولات و امکانات برای گذران زندگی هستیم، در زندگی کاری خود هم باید به‌روز و پویا باشیم. آن وقت است که می‌توانیم در بازار یا در رقابت با همکارانمان حرفی برای گفتن داشته باشیم. اگر یک زن خانه‌دار بداند که ابزار و امکانات جدیدی که پیشرفت فناوری در اختیارش قرار داده است چه‌گونه می‌تواند برای انجام بهتر کارهای روزمره‌اش به او کمک کند، بی گمان می‌تواند با سرعت و کیفیت بهتری به کارهای روزانه بپردازد و وقت بیشتری برای خود اختصاص دهد.

 

بعد از شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار گرفتن زندگی ما از تبعات آن، سبک و روش معمولی که ما سال‌ها به آن عادت کرده بودیم تغییر کرد. فکرش را کنید. اگر یک دانش آموز نتواند با تلفن هوشمند، تبلت و رایانه کار کند، چه‌گونه می‌تواند در کلاس‌های آنلاین شرکت کند و همگام با دیگر هم‌کلاسی‌هایش درس بخواند؟ قطعا یکی از آثار مثبت کرونا بر زندگی ما افزایش توانایی‌های ما در استفاده از پیشرفت‌های فناوری در جهت کیفیت بخشیدن به زندگی روزمره است.

 

به احتمال زیاد، در سال‌های بعد، تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و پلت‌فرم‌های دیجیتالی نقش بیشتری در آموزش دانش‌آموزان خواهند داشت و در بلندمدت باعث خواهند شد بخش زیادی از جامعه به دلیل شرایط جدیدی که زندگی در دوره همه‌گیری کرونا ایجاد کرده است توانایی کار با دستگاه‌های الکترونیکی را داشته باشند. حالا دیگر کمتر خانواده‌ای را می‌توان یافت که دست‌کم یکی از اعضای آن توانایی کار با اینترنت برای خرید کالاهای مورد نیاز یا پرداخت اینترنتی قبوض و کارهای این‌چنینی را نداشته باشد. به احتمال زیاد، این یکی از آثار مثبت کرونا بر زندگی انسان خواهد بود، اتفاقی که شاید اگر شیوع کرونا ما را مجبور به افزایش توانایی‌ها و مهارتمان نمی‌کرد، معلوم نبود چه زمانی بر آن‌ امکانات مسلط می‌شدیم. فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و فردی موفق است که بتواند از این فرصت برای تجربه یک زندگی مفید و سازنده بهره ببرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->