عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

بی خطر بودن واکسن «رازی کوو پارس» تائید شد

  • کد خبر: ۷۰۱۸۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
بی خطر بودن واکسن «رازی کوو پارس» تائید شد
بررسی نتایج آزمایش داوطلبانی که تاکنون وارد این طرح مطالعاتی شدند، نشان می‌دهد که این واکسن بی خطر است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: بی خطر و بدون ضرر بودن واکسن «رازی کوو پارس» مورد تایید قرار گرفت.

دکتر محمدحسن فلاح مهرآبادی روز جمعه در گفت و گو ایرنا افزود: این موضوع در فاز اول انسانی مورد تایید قرار گرفته بود و تا این مرحله از فاز دوم هم باردیگر تایید شد.

وی ادامه داد: بررسی نتایج آزمایش داوطلبانی که تاکنون وارد این طرح مطالعاتی شدند، نشان می دهد که این واکسن بی خطر است.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تصریح کرد: ایمنی زایی این واکسن در مرحله دوم تست انسانی و موثر بودن آن هم در مرحله سوم تایید می شود.

مرداد ۱۴۰۰ وارد فاز کارآزمایی بالینی می شویم

فلاح مهرآبادی همچنین گفت: پیش بینی می شود تا آخر تیرماه ۱۴۰۰ تزریق به ۱۵۰ داوطلب مرحله دوم تست انسانی و آزمایشات بالینی آن انجام شود و در مرداد ماه وارد فاز سوم انسانی شویم.
وی یادآور شد: برآورد می شود بین ۲۰ تا ۳۰ هزار داوطلب در مرحله سوم این طرح مطالعاتی شرکت کنند و این طرح مطالعاتی در تعدادی از استان ها با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی اجرا می شود.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افزود: براساس توافق انجام شده، وقتی تزریق ۲ نوبت به ۱۵۰ داوطلب انجام شود، آنالیز بینابینی انجام و سپس وارد مرحله سوم می شویم به عبارتی وقتی ۱۵۰ داوطلب وارد این طرح مطالعاتی شوند، ۱۴ روز بعد از تزریق دوم به آخرین نفر، آزمایشات ایمنی زایی بررسی و آنالیز بینابینی برای ورود به فاز سوم انجام می شود.
فلاح مهرآبادی در پاسخ به این سوال که چه زمانی واکسیناسیون عمومی با این واکسن آغاز می شود، گفت: به احتمال زیاد تا پایان شهریور ماه واکسن رازی کوو پارس وارد بازار می شود و در دسترس مردم قرار می گیرد.

در ۲ هفته آینده تزریق دوز اول تزریق واکسن مرحله دوم تست انسانی پایان می یابد

وی همچنین درمورد اتمام مرحله دوم تست انسانی اظهارداشت: براساس برنامه ریزی های انجام شده تمام داوطلبان مرحله دوم تست انسانی در ۲ هفته آینده تزریق اول خود را دریافت کنند و این مرحله پایان یابد.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ادامه داد: تزریق دوم هم بلافاصله آغاز می شود تا این طرح مطالعاتی روند مطلوب خود را طی کند.

فلاح افزود: تا روز چهارشنبه ۱۹ خرداد تزریق اول واکسن رازی کوو پارس به بیش از ۲۰۰ داوطلب در قالب فاز دوم تست انسانی انجام شد.

وی تعداد داوطلبان مرحله دوم تست انسانی را ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: تزریق مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن از روز ششم خرداد ماه آغاز شد و تا روز ۱۹ خرداد هم این واکسن به ۱۹۰ داوطلب مرحله دوم کارآزمایی بالینی تزریق شد.

به گزارش ایرنا، واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت تولید و روز دوشنبه (۲۰ بهمن ماه) در این موسسه مستقر در کرج رونمایی شد.

موسسه رازی از اسفند سال ۱۳۹۸ کار ساخت واکسن را آغاز و از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن ترین واکسن ها است، برای تولید آن استفاده کرد. این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، در اردیبهشت دُزسنجی و فرمولاسیون انجام شد و از خرداد ماه ۹۹، آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان صورت گرفت.

کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد دهم اسفند ماه ۹۹ با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.

مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس هم از ششم خرداد ماه با ۵۰۰ داوطلب در ۲ گروه ۲۵۰ نفره آغاز شد. یک گروه ۲۵۰ نفره واکسن با دوز ۱۰ میکرولیتر و گروه دیگر با عنوان گروه کنترل واکسن نما دریافت می‌کنند.

مطالعه فاز دوم این واکسن به حدود ۲ ماه زمان نیاز دارد و پس از گذشت این مدت، نتایج این طرح مطالعاتی برای سازمان غذا و دارو ارسال می‌شود تا در صورت رضایت بخش بودن نتایج، فاز سوم مطالعات آغاز شود.

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->