برگزاری آزمون اعزام به خارج فرهنگیان کشور ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد تلاش دولت برای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«چیا ربیعی» کیست؟ | مدال شجاعت برای پناهجوی ایرانی در آلمان + عکس

  • کد خبر: ۷۲۵۹۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
«چیا ربیعی» کیست؟ | مدال شجاعت برای پناهجوی ایرانی در آلمان + عکس
ماجرای چیا ربیعی، پناهندهٔ شجاع ایرانی در آلمان، از زبان خودش را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، مارکوس زودر، نخست وزیر ایالت بایرن آلمان می‌خواهد نشان شجاعت این ایالت را به کسانی که جلوی مهاجم وورتسبورگ را گرفتند اهدا کند. یکی از این افراد چیا ربیعی، کرد ایرانی است که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.


چیا ربیعی پناهجوی کرد ایرانی حالا در آلمان به یک قهرمان تبدیل شده است. او کسی بود که به همراه چند رهگذر دیگر توانست جلوی مهاجمی را که با چاقو سه زن را کشته و هفت نفر دیگر را مجروح کرده بود بگیرد.


این حادثه روز جمعه در شهر وورتسبورگ در شمال ایالت بایرن رخ داد. مهاجم ۲۴ ساله سومالیایی در یک فروشگاه به قسمت فروش چاقو رفته، یکی از چاقوها را برداشته و ابتدا به فروشنده و بعد به بقیه رهگذران حمله می‌کند.در اثر این حمله سه زن ۲۴، ۴۹ و ۸۲ ساله جانشان را از دست می‌دهند. ویدیوهای منتشر شده از این حادثه نشان می‌دهد که یک نفر با جدیت و البته شجاعت سعی در متوقف کردن مهاجم دارد. این فرد چیا ربیعی نام دارد و ۱۷ ماه است که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.


مارکوس زودر، نخست‌وزیر بایرن به محل این حادثه در وورتسبورگ رفت و تاج گلی در آنجا قرار داد. او همچنین با چیا ربیعی دیدار و از او تشکر کرد: «ممنون برای شجاعتی که به خرج دادید، بدون آنکه ظاهرا موظف به این کار باشید.»

زودر  گفته می‌خواهد نشان شجاعت ایالت بایرن را به کسانی که سعی کردند جلوی مهاجم وورتسبورگ را بگیرند اهدا کند. او گفته است: «این افراد درجه بالایی از شجاعت مدنی را نشان داده‌اند.»


نشان شجاعت بایرن یک نشان دولتی است و به کسانی اهدا می‌شود که با به خطر انداختن زندگی خودشان، جان دیگران را نجات می‌دهند. هنوز مشخص نیست این نشان قرار است به چند نفر اهدا شود.چیا ربیعی زاده مهاباد و ۴۲ ساله است و در شهر زادگاهش راننده تاکسی بوده است. او به شبکه رادیویی بایرن گفت: «من اصلا ترس نداشتم. اگر می‌ترسیدم مثل بقیه یا پنهان می‌شدم یا فرار می‌کردم.»ربیعی گفت: سعی کرده چاقو را از فرد مهاجم بگیرد اما موفق نشده است.


چیا ربیعی به رادیو بایرن گفت: «وقتی به محل حادثه رسیدم زنی را دیدم که به پهلو دراز کشیده بود و سه چهار نفر کنارش بودند، آمبولانس هم هنوز نرسیده بود. دیدم که از گلوی این زن خون می‌رود و مردم سعی دارند با فشار بر روی گردنش خونریزی را بند بیاورند. من بسیار متاسفم که زودتر نرسیدم. اگر پنج یا ده دقیقه زودتر می‌رسیدم شاید این زن زنده می‌ماند.»


این تجربه برای چیا آسان نبوده و در سه شب گذشته نتوانسته بخوابد. او  گفت: «نمی‌خواهم به عنوان قهرمان نامیده شوم، من این کار را به دلایل ذهنی خودم انجام دادم.»


روزنامه فرانکفورتر آلگماینه نوشته که او در یک کمپ پناهجویان ساکن است و در حال یادگیری زبان آلمانی است. ربیعی  گفت: «من زندگیم را برای انسان‌هایی به خطر انداختم که در این کشور به من پناه داده‌اند.»
صدراعظم آلمان و دولت این کشور نیز درباره این حادثه واکنش نشان داده و برای آسیب دیدگان آرزوی سلامتی روحی و جسمی کرده‌اند. اشتفن زایبرت سخنگوی دولت آلمان گفته است: «دلایلی برای تشکر نیز وجود دارد؛ برای واکنش سریع نیروهای پلیس و سرعت عمل و شجاعت رهگذران که مقابل مهاجم ایستادگی کردند. این یک عمل قهرمانانه بوده است.»


مهاجم سومالیایی که در یک استراحتگاه بی‌خانمان‌ها سکونت داشته چندین بار از نظر روحی رفتارهای جلب نظر کننده انجام داده بوده است.


اینجا ببینید: قدردانی از «چیا ربیعی» به‌خاطر مقابله با یک ضارب در آلمان + فیلم و عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->