امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خیانت ۵۰۰ میلیونی به کیف رمزارز عمو!

  • کد خبر: ۷۳۰۱۰
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۳
خیانت ۵۰۰ میلیونی به کیف رمزارز عمو!
بازداشت متهمی که با سوءاستفاده از اعتماد یکی از بستگانش در مشهد، کیف پول دیجیتال او را خالی کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ همه چیز از یک مهمانی آغاز شد. بیشتر اعضای فامیل دورهم جمع شده بودند. نقل محفل مثل همیشه پس از مسائل سیاسی، دنیای فن آوری و شبکه‌های اجتماعی بود. دنیای موازی بازار‌های جدید مالی هم یکی دیگر از مسائل رایج در محافل، به این دورهم نشینی وارد شده بود.

 

به طبع آسیب‌های اجتماعی گریبان گیر جامعه، هر کدام از این افراد قصد داشت تا خود را برتر از دیگران نشان دهد. موضوعی که معمولا موجب رنجش‌های نهفته در افراد می‌شود، هر چند که ظاهرا چیزی نمی‌گویند. در میانه این مهمانی که تقریبا بزرگ و کوچک با گوشی تلفن همراه در دست دیده می‌شدند، اتفاقی مرموز در حال رخ دادن بود، اتفاقی که چند ماه بعد با دستگیری یکی از افراد حاضر در این جمع به اتهام کلاهبرداری ۵۰۰ میلیون تومانی از یکی از مهمان ها، فاش شد.


رونمایی از یک سرقت دیجیتالی

مرد میان سال با گوشی در دست مقابل یکی از کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی نشسته بود. او با معرفی دادسرای رسیدگی به جرائم رایانه ای، برای رسیدگی به پرونده اش به پلیس فتا آمده بود.
شاکی سرگردان از سرقتی که پول هایش را نشانه رفته بود، اعلام کرد که کیف پول دیجیتالش (ولت) احتمالا هک شده است و افرادی ناشناس تمام رمزارزهایش به ارزش نیم میلیارد تومان را ربوده اند.


در جست وجوی سارق مرموز

در این پرونده‌ها همیشه اولین حدس و گمان، دست داشتن یکی از اطرافیان در این سرقت است. اما شاکی اعلام کرد که حتی نزدیک‌ترین اشخاص به او نیز از رمز کیف پول دیجیتالش اطلاع نداشته اند و به هیچ عنوان امکان دست داشتن آن‌ها در این سرقت وجود ندارد.
با این اطلاعات، اقدامات فنی پلیس با کندی روبه رو شد. از آنجا که معمولا ریشه رمزارز‌ها در خارج از کشور است و به منظور شناسایی هر جابه جایی رمزارز در میان کیف پول‌های دیجیتال باید اقدام جداگانه‌ای انجام شود، مأموران اقدامات فنی خود را آغاز کردند.


شناسایی رمزارز‌های مفقودی در کیف جدید

پس از انجام اقدامات فنی در این حوزه، کارشناسان با سرنخ‌های کشف شده متوجه شدند که فرد یا افرادی با روشی نامشخص موفق به نفوذ در کیف پول دیجیتال شاکی شده و تمامی اندوخته او را در یک نوبت به کیف پول دیگری منتقل کرده اند.
تحقیقات به منظور کشف کیف پولی که رمزارز‌های سرقتی به آن واریز شده بود، کارشناسان پلیس فتا را به مردی جوان ساکن مشهد رساند که به یک باره کیف پول دیجیتال او ۵۰۰ میلیون تومان شارژ شده بود.


احضار متهم به پلیس فتا

کارشناسان با شناسایی متهم، از او خواستند تا برای پاره‌ای توضیحات به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کند.
متهم چند روز بعد خودش را معرفی کرد. او وقتی با اتهام سرقت دیجیتالی روبه رو شد، اظهارات ضدونقیضی را تحویل پلیس داد، اما نتوانست هیچ بهانه قانع کننده‌ای برای افزایش ۵۰۰ میلیون تومانی کیف پول دیجیتالش آن هم یک شبه، بیاورد.


اعتراف به سرقتی خبیثانه

مرد جوان که نتوانسته بود، اتهام سرقت را از خود دور کند در بازجویی‌های فنی ناچار شد رازی شوم را بر زبان بیاورد. متهم در اعترافاتی صریح با اشاره به سرقت از کیف پول دیجیتالی شاکی، اعلام کرد که برادرزاده مال باخته است.


متهم که اقدام به سرقت از عمویش کرده بود، درباره چگونگی سرقت توجه مأموران را به ماه‌ها قبل و یک دورهم نشینی معطوف کرد. او اعتراف کرد که در این مهمانی پس از اینکه اظهارات او درباره دنیای فناوری توجه همه را به خود جلب کرده چندین نرم افزار کاربردی به افراد حاضر در مهمانی معرفی می‌کند. در این میان عمویش برای نصب یکی از همین نرم افزار‌ها گوشی اش را در اختیار او می‌گذارد.


متهم در ادامه اعترافاتش گفت: منتظر نصب برنامه بودم که چشمم به کیف پول دیجیتال عمویم که روی گوشی اش نصب شده بود افتاد. از سر کنجکاوی آن را باز کردم که رمز کیف بر روی آن ذخیره شده بود. وقتی متوجه شدم که رمزارز‌های او ۵۰۰ میلیون تومان ارزش دارد، وسوسه شدم و از روی رمز آن عکس گرفتم. مدتی صبر کردم تا خاطره آن شب در ذهن‌ها کم رنگ شود و بعد که آب‌ها از آسیاب افتاد، اقدام به جابه جایی رمزارز‌ها کردم.


خیانت به سرمایه عمو

به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی پرونده به همراه متهم برای سیر مراحل قضایی به دادسرا ارسال شده است.
سرهنگ جهانشیری در توصیه‌ای به شهروندان بیان کرد که رمزارز‌ها که شکل جدیدتری از پول را در حوزه فناوری اطلاعات ارائه می‌دهد مورد توجه بخشی از کاربران فضای سایبر قرار گرفته و ورود بدون آگاهی به این عرصه موجب ضرر و زیان مالی خواهد شد. افراد برای تبدیل پول حقیقی به دیجیتالی نباید تنها به اطلاعات خود متکی باشند و البته نباید برای ساخت و نگهداری کیف پول به کسی اعتماد کنند. ایجاد رمز دومرحله‌ای برای نرم افزار‌های نصب شده بر روی گوشی‌های تلفن همراه، علاوه بر اینکه انجام هر تراکنش را منوط به تأیید صاحب حساب می‌کند، محافظ سرمایه‌های مالی افراد نیز خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->