غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟

  • کد خبر: ۷۳۰۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟
شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

جانقربان | شهرآرانیوز- شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

روشی درمانی که چندماه پس از شیوع کرونا رواج یافت و دانشگاه علوم‌پزشکی بر این موضوع پافشاری می‌کرد که در بهبود بیماران بدحال بسیار تأثیرگذار بوده، اما بعد از گذشت حدود یک‌سال اکنون دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ اعلام کرده است که در ویرایش دهم شیوه‌نامه‌های درمانی کرونا که در خرداد منتشر شد، موضوع پلاسمادرمانی از شیوه‌نامه‌ها خارج شد.


درخواستی نیست

روند دریافت‌کردن یا نکردن پلاسمای بهبودیافتگان کرونا را از مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی جویا می‌شویم. وی با تأکید بر اینکه پلاسمادرمانی روشی درمانی در کنترل بیماری کووید۱۹ بود، درباره جمع‌آوری پلاسمای بهبودیافتگان گفت: اکنون پلاسمای بهبودیافتگان کرونا دریافت نمی‌شود، چون درخواستی نیست.


فقط یک مطالعه بود

یک کارشناس علوم آزمایشگاهی نیز با اشاره به اینکه پلاسمادرمانی یک مطالعه بود، به خبرنگار ما گفت: پلاسمادرمانی بیماران کرونا با استفاده از پادتن‌های موجود در مایع پلاسما روشی علمی بود که نه‌تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورها از آن استفاده شد.
وجیهه سعیدی‌راد افزود: استفاده از پادتن‌ها برای مقابله با عفونت روشی طبیعی است، اما براساس پژوهش‌ها و مطالعاتی که منتشر شده است، درباره کنترل بیماری کرونا این روش چندان موفق نبود و براساس نتایج، در کاهش فوت بیماران، بهبود بیماری و حتی در وخیم‌ترکردن شرایط بیمار هم نقشی نداشت. امکان داشت که با مطالعات بیشتر نتایج دیگری به‌دست بیاید، اما در شرایطی که امکان واکسیناسیون عمومی وجود دارد، می‌توان روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرد.
وی خاطرنشان کرد: کرونا ویروسی جدید است و در این مدت با تغییرات ژنتیکی‌اش نشان داد که بهترین راه پیشگیری است چراکه دارویی قطعی برای آن وجود ندارد.

 

تاکنون ۱۵هزار بهبود یافته از کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند


پایان کرونا؛ هیچ وقت

شاید یکی از آرزوهای ما بعد حدود ۲سال زندگی با کرونا و تحمل شرایط سختی که ایجاد کرده است، پیداشدن دارویی برای پایان‌یافتن این بیماری مرموز باشد، اما به نقل از دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ هیچ‌وقت نمی‌توان گفت کرونا را کامل تمام کردیم و دیگر وجود ندارد. مهم‌ترین موضوع در کنترل ویروس انتقال از طریق هواست که در محیط‌های بسته، شلوغ و بدون ماسک اتفاق می‌افتد. با رعایت این امر می‌توان بیماری را کنترل کرد.
پس همچنان ماسک بزنید و شیوه‌نامه‌ها را در این روزهایی که کرونای دلتا هم به میدان آماده است، بیشتر از پیش رعایت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->