برگزاری آزمون اعزام به خارج فرهنگیان کشور ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد تلاش دولت برای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مینو محرز: ۴۰۰ هزار دز واکسن برکت تولید و به وزارت بهداشت تحویل داده شده است

  • کد خبر: ۷۳۰۸۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳
مینو محرز: ۴۰۰ هزار دز واکسن برکت تولید و به وزارت بهداشت تحویل داده شده است
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت تولید و تزریق واکسن کوو ایران برکت توضیح داد.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت تولید و تزریق واکسن کوو ایران برکت توضیح داد.


دکتر مینو محرز درباره روند تأیید علمی و تولید واکسن برکت به شهرآرانیوز گفت: پس از کسب مجوز تزریق اضطراری این واکسن، گروه داروسازی با طی مراحل مختلف تأیید علمی و پزشکی، ۲ هفته قبل ۴۰۰ هزار دز از این واکسن را برای تزریق به وزارت بهداشت تحویل داده است.


وی ادامه داد: تعهد شرکت یک‌میلیون دز واکسن بوده است که خوشبختانه تا هفته آینده ۵۵۰ هزار دز دیگر به وزارت بهداشت تحویل داده خواهد شد.


محرز در واکنش به انتقاد برخی پزشکان مبنی بر تأییدنشدن واکسن برکت از سوی سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: تزریق اضطراری در همه جهان اتفاق افتاد و هیچ‌یک از واکسن‌های تولیدشده در جهان برای واکسیناسیون مردم کشورشان تأییدیه سازمان بهداشت جهانی را نگرفتند. تأییدیه و مقالات علمی مربوط به واکسن زمانی مطرح می‌شود که کشور تولیدکننده واکسن بخواهد آن را صادر کند. در چنین شرایطی، باید سازمان بهداشت جهانی مجوز تزریق آن را صادر و مقالات علمی آن را تأیید و منتشر کند.


وی درباره تعدد واکسن در ایران و پایین‌بودن آمار واکسیناسیون متذکر شد: فرایند تولید واکسن، چه در بعد علمی و چه تولید، امری حساس و زمان‌بر است و ما تا پیش از همه‌گیری جهانی، بسیاری از امکانات تولید واکسن در کشور را نداشتیم. در واقع، ایران سال‌هاست به‌جز واکسن‌های دامی، واکسن انسانی تولید نکرده است و موفقیت فعلی، با وجود کندبودن حرکت ما، پس از نزدیک به ۲۵ سال اتفاق افتاده است.
محرز یادآور شد: در گذشته، شرکت‌های بزرگ سرم‌سازی رازی و پاستور قطب‌های صنعت تولید واکسن بودند که در سالیان گذشته این امکان را از دست دادند و با تهیه آزمایشگاه سطح ۳، دوباره موفق شدیم واکسن ایرانی و انسانی تولید کنیم.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با دفاع از دستاورد علمی دانشمندان ایرانی خاطرنشان کرد: واکسن‌های فعلی به‌ویژه برکت، در کارخانه‌ای نیمه‌صنعتی تولید می‌شوند و با صنعتی‌شدن کامل کارخانه، روند تولید ما نیز افزایش چشمگیری خواهد یافت و کمبود‌ها در تزریق واکسن جبران می‌شود. این را نیز اضافه کنم که در مسیر تولید واکسن، وزارت بهداشت با سخت‌گیری فراوان و کنترل‌های روزانه، بیش از ۴۷ هزار دز در روز را تأیید نمی‌کند که این نشان از دقت زیاد متخصصان وزارت بهداشت ایران است.


محرز درباره رونق گردشگری در کشور‌های اطراف برای تزریق رایگان واکسن گفت: این مسئله بسیار مهم و برای اقتصاد هر کشوری سودمند است، اما ایران اگر بخواهد به چنین کاری دست بزند، باید مسافران ورودی را ایزوله کند، وگرنه امکان ورود بیماری‌های گسترده مانند سرخک و آبله از مبدأ برخی کشور‌های همسایه وجود دارد و این اتفاق در شرایط کنونی به سود ما نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->