تشکیل ۱۹۱ پرونده تخلف در اجرای طرح نظارتی شب یلدا در خراسان رضوی پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پرواز با خودرو، نوید تحقق رؤیای دیرینه بشر

  • کد خبر: ۷۳۵۳۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۲
پرواز با خودرو، نوید تحقق رؤیای دیرینه بشر
طراحی و تولید خودرو پرنده، تاریخچه‌ای دور و دراز در تخیلات و آرزو‌های بشر دارد، پس از اینکه بشر رؤیای تولید خودرو را تحقق بخشید، شاید نهایت رؤیایش ایجاد خودرو پرنده بود، اما این آرزو کماکان تا تحقق نهایی‌اش راه زیادی دارد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ طراحی و تولید خودرو پرنده، تاریخچه‌ای دور و دراز در تخیلات و آرزو‌های بشر دارد، پس از اینکه بشر رؤیای تولید خودرو را تحقق بخشید، شاید نهایت رؤیایش ایجاد خودرو پرنده بود، موضوعی در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی به تصور در دسترس بشر تبدیل شده بود، اما این آرزو کماکان تا تحقق نهایی‌اش راه زیادی دارد. جالب است بدانید که اولین تلاش‌های امیدوارکننده برای ساخت خودرو پرنده به حدود ۶۰ سال پیش از ساخت پرنده رایت (اولین سازه موفقیت‌آمیز پرنده در سال ۱۹۰۳ که به دست برادران رایت ساخته شد) برمی گردد.

 

در سال ۱۸۴۱ میلادی و سال‌ها پیش از برادران رایت، ویلیام ساموئل هِنسون و جان استرینگفِلو، اولین وسیله نقلیه پرنده تاریخ را اختراع کردند و به ثبت رساندند. هرگز نمونه عملکردگرای این طرح ساخته نشد، اما در نقشه‌های ارائه شده، طول بال‌ها به بیش از ۴۵ متر می‌رسید. این اختراع، در حقیقت یک هواپیما بود، اما به دلیل اینکه بر پایه یک واگن باربری ساخته شده بود، می‌توان آن را اولین خودرو پرنده تاریخ در نظر گرفت. این رؤیا پس از تولید نمونه‌های توسعه یافته هواپیما قوت بیشتری گرفت. «تلفیق هواپیما و خودرو در راه است.

 

شاید مضحک به نظر برسد، اما از راه خواهد رسید» این گفته هنری فورد در سال ۱۹۰۴ بود و همان‌طور که او گفته بود، در سال‌های اخیر شاهد توسعه روزافزون خودرو‌های پرنده بوده‌ایم، اما با این‌حال هنوز هم هیچ‌یک از خودرو‌های پرنده حتی آن‌هایی که کامل به‌نظر می‌رسند به تولید انبوه نرسیده‌اند. با این حال آخرین پیشرفت‌ها در حوزه تولید و طراحی خودرو‌های پرنده به چند هفته پیش برمی‌گردد. جایی که استفان کلاین، مخترع، طراح و خلبان اهل اسلواکی خودروی اسپرت اختراعی خود را به نمایش گذاشت.

 

خودرویی که در کمتر از ۳ دقیقه بال درآورده و به هواپیما تبدیل می‌شود. او چندی پیش با ماشین پرنده خود با سرعت میانگین ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت فاصله ۷۵ کیلومتری میان دو شهر نیترا و براتیسلاوا را در ۲۵ دقیقه پیمود. این طولانی‌ترین پرواز انجام شده از سوی این نوع وسیله نقلیه تاکنون بوده است. شاید همین اطلاعات ثبت شده از سازه ساخته شده کلاین، نوید تحقق این رؤیای دیرینه بشر در آینده‌ای نزدیک باشد. با این حال نباید فراموش کنیم که این پدیده بیش از یک قرن طول کشیده است تا به این جایگاه کنونی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->