آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

روش تهیه شیرینی قهوه

  • کد خبر: ۷۳۶۸۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۳
روش تهیه شیرینی قهوه
از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها. پیشنهاد می‌کنم یک بار هم شده، پخت آن را امتحان کنید.


قیمت برای هر نفر: ۲۰۰ تومان
تعداد: ۴۰ عدد
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه شیرینی قهوه

  • آرد قنادی: ١٥٠ گرم
  • آرد برنج: ٥٠ گرم
  • نشاسته ذرت: ٣٠ گرم
  • پودر قند: ٦٠ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره: ١٢٥ گرم
  • قهوه دم‌کرده: ٤ قاشق غذاخوری


روش تهیه شیرینی قهوه

کره نرم‌شده و پودر قند را با هم‌زن هم بزنید تا رنگش روشن و پوک شود. سپس زرده تخم‌مرغ و قهوه را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 
شیرینی قهوه

 به‌ترتیب نشاسته ذرت و آرد برنج را به خمیر اضافه کنید و با خمیرزن هم‌زن هم بزنید. حالا آرد قنادی را الک و کم‌کم به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید.
 
شیرینی قهوه
 
خمیر را پهن کنید و با کاتر قالب بزنید و داخل سینی که کف آن را کاغذ پهن کرده‌اید با فاصله بچینید. سپس ۱۵ دقیقه و با دمای ١٨٩ درجه سانتی‌گراد، درون فری که از قبل گرم کرده‌اید بپزید.
 
شیرینی قهوه
نکته‌ها
*در تهیه این شیرینی، به جای قهوه دم‌کرده، می‌توانید از قهوه فوری حل‌شده نیز استفاده کنید.
*کره و زرده تخم‌مرغ را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
*اگر می‌خواهید تلخی قهوه کمتر شود، کمی پودر قند روی شیرینی‌ها الک کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->