ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟
سرخط خبرها

وضعیت قرمز دارو برای بیماران تب مالت

  • کد خبر: ۷۳۷۰۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
وضعیت قرمز دارو برای بیماران تب مالت
رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: اکنون دارو برای درمان بیماران تب مالت موجود نیست و این‌مشکل متأسفانه معضلی برای تمام کشور است.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: اکنون دارو برای درمان بیماران تب مالت موجود نیست و این‌مشکل متأسفانه معضلی برای تمام کشور است.

این روز‌ها شیوع کرونا و نمایش ویروس هزار چهره کووید ۱۹ آن‌قدربه دغدغه عمومی مردم و مسئولان تبدیل شده که شروع تابستان و شیوع برخی بیماری‌های فصلی نظیر تب مالت و تب کریمه کنگو را تحت شعاع خود قرار داده است. خرداد‌ماه امسال رئیس گروه مدیریت بیماری‌های انتقال‌پذیر بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد که امسال ۲ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو گزارش شده است. هفتم تیرماه هم علی روحبخش مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از کمبود دارو‌های تب مالت در مناطق زیر پوشش این‌دانشگاه در خراسان‌رضوی خبر داد،

 

اما اعلام کرد که این‌مشکل به‌زودی رفع می‌شود. این‌گفته‌ها در حالی است که محمد‌جعفر صادقی، رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، درباره آخرین وضعیت از تأمین داروی بیماران تب مالتی و آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در حوزه تحت پوشش این‌دانشگاه به خبرنگار ما گفت: متأسفانه داروی بیماری تب مالت موجود نیست. درباره موارد ابتلا به تب کریمه کنگو هم تا به امروز آماری از ابتلا ثبت نشده است. وی با اشاره به اینکه آمار تب مالت در حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نسبت به سال گذشته با کاهش داشته است افزود: در سال ۹۸ تعداد موارد ابتلا ۳۵۴۸ مورد بوده است و این‌آمار برای سال ۹۹ تعداد ۳۲۵۵ مورد به ثبت رسیده است.


بخش خصوصی واردات دارو ندارد

وی بیان کرد: در تأمین بیشتر اقلام آنتی‌بیوتیک برای درمان این‌بیماری مشکل دارو داریم. حتی بخش خصوصی هم تأمین دارو ندارد و این‌موارد را به حوزه غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام کردیم.
صادقی درباره رعایت تمهیدات بهداشتی برای ذبح نکردن گوسفند و دام در منازل بیان کرد: با توجه به اینکه عید قربان در پیش است، از شهروندان درخواست می‌کنیم از ذبح دام در منزل خودداری کنند. وی ادامه داد: تب کریمه کنگو با شروع تابستان شیوع زیادی دارد، اما تا به امروز مواردی از این‌بیماری گزارش نشده است.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته نیز تنها یک مورد بیماری تب کنگو به ثبت رسید که همان مورد نیز درمان شد، افزود: در سال‌های گذشته سیستمی برای عید قربان راه‌اندازی شده بود که بر اساس آن شهروند پول را به کشتارگاه واریز می‌کرد، سپس از مسیر بهداشتی خاص خودش گوشت را تحویل می‌گرفت. امیداوریم این‌سیستم برای امسال هم اجرایی شود. رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تصریح کرد: برای تهیه گوشت قرمز باز هم به شهروندان هشدار می‌دهیم حتما گوشت ممهور به مهر دام‌پزشکی را تهیه کنند. گوشت‌های گرم به‌طور عمده دوره پیش‌فرض انجماد را نگذرانده‌اند و متهم اصلی برای انتقال تب کنگو خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->