حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

شهرک شهیدبهشتی مشهد در پایان راه سامان‌دهی

  • کد خبر: ۷۳۹۷۴
  • ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
شهرک شهیدبهشتی مشهد در پایان راه سامان‌دهی
رمضانعلی فیضی گفت: سامان دهی شهرک شهید بهشتی، سامان د هی گود فخار و ساخت مسیر رسالت به طبرسی، سه پروژه محرک توسعه بود که در این دوره شورای شهر و مدیریت شهری در مشهد اجرایی شد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ از ابتدای روی کار آمدن شورای پنجم و با حفظ کمیسیون مناطق پیرامونی در شورا، اقدامات جدی برای توانمندسازی و افزایش کیفیت زندگی در مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد انجام شد. توجه به مناطقی که سال‌ها از وجود مشکلات شدید رنج می‌برد، همراه با اقدامات معمول برای مناطق حاشیه‌ای سبب شد برخی از مناطق مانند شهرک شهید بهشتی، گود فخار و شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر دیگر مانند گذشته نباشند. همان طور که رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد هم اعلام کرده است امروز دیگر شاهد نابسامانی در شهرک شهید بهشتی نیستیم و این شهرک‌سامان یافته است.


رمضانعلی فیضی در گفتگو با شهرآرا با اشاره به اجرای پروژه‌های سه گانه محرک توسعه در مناطق پیرامونی و کم برخوردار شهر در دوره پنجم مدیریت شهری مشهد گفت: سامان دهی شهرک شهید بهشتی، سامان د هی گود فخار و ساخت مسیر رسالت به طبرسی، سه پروژه محرک توسعه بود که در این دوره شورای شهر و مدیریت شهری در مشهد اجرایی شد.


تخریب دیوار نامهربانی برای توسعه

وی در باره اقدامات انجام شده در شهرک شهید بهشتی با تشریح وضعیت نابسامان این شهرک در گذشته افزود: اکثر مردم وضعیت نابسامان این شهرک را به یاد دارند، اما در این دوره مدیریت شهری بالاخره دیوار نامهربانی حائل این شهرک که سبب مهار توسعه شده بود، تخریب و پس از آن اقدامات مختلفی در این شهرک آغاز شد.


فیضی ادامه داد: در این مدت فضای ورودی شهرک شهید بهشتی بازپیرایی شده است. همچنین فضا‌های بین بلوک‌ها در مراحل پایانی بازپیرایی است؛ ضمن اینکه در این شهرک زمین ورزشی ساخته شده است. توسعه فضای سبز و اجرای نقاشی دیواری روی بلوک‌ها نیز از دیگر اقدامات برای سامان دهی این شهرک بوده است.
رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورا افزود: اکنون نیز سامان د هی و زیباسازی بازار انتهایی این شهرک در دست اقدام است و به نوعی می‌توان گفت که فعالیت‌های محرک توسعه از حیث سامان دهی فضایی، توسعه زیرساختی و زیباسازی در این شهرک مراحل خوبی را سپری کرده و امروز وضعیت این شهرک سامان یافته است و با گذشته مقایسه پذیر نیست.


زیباسازی معابر در گود فخار

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در گود فخار گفت: سامان دهی گود‌فخار دیگر اقدام با محوریت الگوی محرک توسعه در مناطق حاشیه‌ای شهر بود که در این دوره مدیریت شهری سامان دهی آن آغاز شد. این گود در ۵۰ سال گذشته به حال خود رها شده بود و در ابتدای روی کار آمدن این شورا قرار شد با مشارکت شهروندان، حضور سرمایه گذار و کمک‌های شهرداری و دیگر دستگاه ها، به صورت اساسی سامان دهی شود، اما با توجه به شرایط اقتصادی موجود جامعه این موضوع محقق نشد.


فیضی افزود: پس از اینکه سامان دهی اساسی این گود محقق نشد، اقدامات دیگری را در این منطقه آغاز کردیم و با آسفالت معابر، نقاشی خانه‌ها و دیوارها، اجرای پروژه ساخت پارک حدود یک هکتاری در داخل گود و ساخت فضا‌های بازی برای کودکان وضعیت نابسامان قبلی را تا حدی سامان داده ایم.


وی ساخت محور رسالت به طبرسی را سومین پروژه الگوی محرک توسعه در مناطق کم برخوردار شهری مشهد بیان کرد و گفت: در این پروژه نیز پیشرفت‌های شایان ملاحظه‌ای برای در اختیار گرفتن زمین از «بزرگ مالکان» داشته ایم، اما پس از برخورد با قسمت‌های ریزدانه سرعت کار کمی کند شده است.


بوستان اردیبهشت، برای شهرک شهید رجایی و باهنر

این عضو شورای شهر در ادامه با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در این دوره مورد توجه مدیریت شهری بود، توجه ویژه به این دو شهرک بود و در یک گام بزرگ و با تخریب دیوار نامهربانی، بوستان ۵ هکتاری انتهای خیابان مهریز با نام بوستان اردیبهشت ساخته شد و در آخرین روز‌های اردیبهشت امسال در اختیار شهروندان قرار گرفت.


وی افزود: ساخت پارک ۷۲ هکتاری با نام «کشت پارک»، سامان دهی کال ورودی جاده سرخس به شهرک شهید باهنر و اجرای عملیات ساخت مسیر دسترسی جاده سرخس و بولوار حر به تقاطع مصلا با هدف تسهیل رفت وآمد مردم، کاهش بار ترافیکی بولوار حر و ارتقای سطح زندگی شهرک‌های اطراف در این پروژه در دست اقدام است که این اقدامات مدیریت شهری در دوره پنجم شورای شهر مشهد، فعالیت‌هایی ماندگار برای اهالی این مناطق خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->