پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن‌بست در مذاکرات دوحه خبر دادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴
سرخط خبرها

بدهی بزرگ ما به ۲ استان قهرمان

  • کد خبر: ۷۵۲۲۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
بدهی بزرگ ما به ۲ استان قهرمان
سیدهادی فیاضی - مدیرمسئول

صد‌ها و هزاران کیلومتر دورتر از شهر ما در استان‌های سیستان‌وبلوچستان و خوزستان، ساکنان این ۲ استان عزیز و قهرمان، روز‌های بسیارسختی را پشت‌سر می‌گذارند. استان شرقی کشورمان پس از ورود کرونای دلتا به‌شدت درگیر این بیماری شد و نظام درمانی و بهداشتی کشور را غافل‌گیر کرد. در استان جنوب‌غربی کشورمان هم پس از آنکه هورالعظیم خشک شد و آب از سرچشمه‌های آبی این استان به‌دست ساکنانش نرسید و زمین‌های کشاورزی را خشکاند و دام‌ها را تلف و انسان‌ها را تشنه‌لب کرد، شاهد مطالبه برحق خوزستانی‌های عزیز بودیم. دراین‌میان توجه به چند نکته را نباید از یاد ببریم.


اول اینکه برای قضاوت درباره دیگران باید خودمان را به‌جای آن‌ها بگذاریم. ارزیابی و رصد میدانی منصفانه و دقیق نشان می‌دهد که هم‌وطنان شریف و نجیب ما بهانه‌جویی نمی‌کنند و مشکلات و کمبود و کاستی‌های آن‌ها واقعیت دارد و دولتمردان باید هرچه سریع‌تر به‌دنبال راهکار‌های سریع و سودمند برای مشکلاتشان باشند.


دوم اینکه جای انکار ندارد که این سرزمین و مردمانش دشمن دارند؛ آن‌هم دشمن خونی و سال‌ها کمربسته به شکستن اراده این مردم. برخی از همین دشمنان به کمتر از تجزیه ایران و جداکردن استان‌هایی از ایران رضایت نمی‌دهند. این دشمن بداندیش این روز‌ها بر موج نارضایتی‌های مردمی سوار شده است و سخت تلاش می‌کند اعتراض‌ها را به‌سمت‌وسویی بکشاند که خودش می‌خواهد. درواقع، بدخواهان می‌خواهند این انتقاد‌ها و اعتراض‌های برحق و درست به‌نام هم‌وطنان باشد، اما به‌کام تجزیه‌طلبان و براندازها.

 

این همان فتنه‌گاه و میدان مه‌آلودی است که از یک‌سو هوشیاری مردم معترض را می‌طلبد که در دام و کمین کینه‌توزان نیفتند و از سوی دیگر به تدبیر و دوراندیشی و صبر راهبردی نیرو‌های انتظامی و امنیتی کشورمان نیاز دارد تا حساب مردم معترض و برانداز‌های تجزیه‌طلب را از یکدیگر جدا کنند. هرچند در یک میدان غبارآلود که صف‌ها و خط‌کشی‌ها به‌سختی قابل تشخیص است و دشمن مغرض از شهروندان عادی به‌عنوان «هدف» استفاده می‌کند، با نهایت افسوس باید گفت که «تر و خشک گاهی با یکدیگر می‌سوزنند!»، اما باوجوداین، باید نهایت تلاش و درایت را به کار گرفت تا مردمی که نجیبانه حق خود را طلب می‌کنند، به پای مزدور‌هایی که از آن سوی آب‌ها تغذیه می‌شوند، نسوزند و تاوان پس ندهند.


سوم اینکه همین فردا هم دیر است. مدیران و مسئولان نباید امروز و فردا کنند و با بهره‌گیری از خردجمعی و توان کارشناسی حداکثری و با حضور در میدان، باید تصمیم‌هایی بگیرند که به‌فوریت، نتیجه و تأثیرش در زندگی هم‌وطنان ما در شرق و جنوب‌غربی کشور، خود را نشان دهد و مردم گرفتار انصاف دهند که دست‌کم گام‌های اولیه، اما جدی برای حل معضل و مشکلشان برداشته شده است.


چهارم اینکه باور کنیم مشکلات امروز به‌ویژه کم‌آبی در خوزستان یک‌شبه پدید نیامده است که یک‌شبه هم از بین برود. اینکه یکی از استان‌های پرآب ایران که میزبان چند رود بزرگ است، خشک شود، یعنی چند جای کار می‌لنگد. پس برویم و بررسی کنیم که کجا‌ها اشتباه کرده و به بیراهه رفته‌ایم و با سیاست‌های غلط حال‌وروز مردم را به اینجا رسانده‌ایم.
بیاییم به کارشناسان فرصت دهیم که بنشینند و همه احتمالات و گمانه‌ها را بررسی کنند و دولت‌مردان نیز به خروجی و نتیجه ارزیابی‌های کارشناسانه پایبند بمانند.
باشد که ایران سربلند ما از این آزمون سخت به‌سلامت و با آبرو و عزت گذر کند و هم‌وطنان ما در سراسر میهن روز‌های بهتری را شاهد باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->