صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری صنایع آرایشی و بهداشتی رقابت بیش از ۱۵ هزار فرهنگی برای اعزام به مدارس خارج از کشور تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین)
سرخط خبرها

داروهای ضدکرونا؛ کدام داروها میزان مرگ و میر را کاهش می‌دهند؟ + اسامی

  • کد خبر: ۷۷۱۶۰
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
داروهای ضدکرونا؛ کدام داروها میزان مرگ و میر را کاهش می‌دهند؟ + اسامی
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد دارو‌های ضد انگل و ضد التهاب بیشترین تاثیر مثبت را در درمان بیماری کرونا داشته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، از ابتدای شروع کرونا هیچ وقت دارویی که مستقیما برای درمان این بیماری باشد وجود نداشت و همه دنیا از دارو‌های جایگزین برای مبتلایان استفاده می‌کردند. حالا پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۷۳مقاله مختلف را بررسی کردند تا به این نتیجه برسند که دارو‌های مختلف کرونا بر میزان مرگ و میر و مدت بستری چه تاثیری داشته است؟ این گروه از محققان که عضو کمیته ساماندهی تحقیقات کووید-۱۹ هم هستند اعلام کرده اند که تنها دسته دارویی ضد التهاب شامل هیدروکورتیزون، گلشیسین، پنتوکسی فیلین، دگزامتازون و باریسیتینیب) بر کاهش میزان مرگ و میر تاثیر دارد.

همچنین نتایج دیگر این بررسی حاکی از این بود که تنها دو دسته دارو‌های ضد انگل (شامل ایورمکتین، هیدروکسی کلروکین و کلروکین) و ضد التهاب (شامل هیدروکورتیزون، کلشیسین، پنتوکسی فیلین، دگزامتازون و باریسیتینیب) می‌توانند مدت زمان بستری را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. البته پژوهشگران این مطالعه می‌گویند: این نتیجه از اطلاعات موجود مقالات کارآزمایی بالینی در دارو‌های موجود بوده است و با توجه به کم بودن تعداد مقالات در بعضی از داروها، نمی‌توان نتیجه گیری قطعی و درستی داشت و نیاز است این مطالعه به صورت پیوسته و با نتایج مقالات جدید به روزرسانی شود.»

امین بهادران، یک پزشک اورژانس کرونا درباره این اطلاعات اینطور اضافه می‌کند: «طبق شواهد مادر بیمارستان‌های سانتر گرونای ش هر اصفهان، تنها دارویی که در هفته دوم بیماری و فاز التهابی آن میزان مرگ و میر بیماران را به طرز قابل توجهی کاهش داد، دارو‌های ضدالتهاب شامل کورتون‌ها (دگزامتازون، هیدروکورتیزون و -) می‌شود که گاه به طرز معجزه آمیزی اکسیژن خون را افزایش می‌داد. ما استفاده زیادی از ضد انگل‌ها یا دارو‌های دیگر نام برده در این تحقیق نکردیم.

اوایل از هیدروکسی کلروکین استفاده کردیم، اما بعدا نتایج جهانی نشان دهنده تاثیر نداشتن آن بود و به همین دلیل هیدروکسی کلروکین را از لیست داروهایمان خارج کردیم.» او همچنین اضافه می‌کند که برخلاف تصور، مصرف آنتی بیوتیک‌ها برای بیماری کرونا هیچ تاثیر مثبتی ندارد.

محققان مشهدی در این بررسی، مقالات مورد بررسی را از سایت‌های معتبر علمی پیدا کرده اند، ولی برخی از نتایجی که به آن رسیده اند با نتایج سازمان بهداشت جهانی متناقض است. برای مثال همین یک ماه پیش محققان «سازمان جهانی بهداشت» تحقیقی منتشر کردند که نشان میداد تقریبا هشت درصد از بیماران تحت درمان با هیدروکسی کلروکین و کمی بیش از هفت درصد بیمارانی که رمدسیویر دریافت کردند، در بیمارستان فوت کردند. هیدروکسی کلروکین همان دارویی بود که در اوایل همه گیری کرونا توسط ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا و دیگران به عنوان درمان بالقوه کووید-۱۹ معرفی شد.

منبع: هفت‌صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->