مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

تشخیص کرونا در ۳۰ ثانیه

  • کد خبر: ۷۷۵۳۴
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶
  • ۱
تشخیص کرونا در ۳۰ ثانیه
محققان توانمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع کرونا بر پایه نانوسنسور شدند که می‌تواند در ۳۰ ثانیه تا دو دقیقه نتیجه را مشخص نماید.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان توانمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع کرونا بر پایه نانوسنسور شدند که می‌تواند در ۳۰ ثانیه تا دو دقیقه نتیجه را مشخص نماید.

 

به نقل از وب دا، این اقدام ارزشمند در شرکت "نانوکاوشگران یکتای توس" تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت دکتر طاهره روحانی بسطامی، عضوهیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان طراحی و ساخته شده است.

 

این پژوهشگر شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد:  حساسیت کیت بیش از ۹۵ درصد است و نمونه برداری از بزاق انجام می‌پذیرد، بنابراین اثرات ناخوشایند و در بعضی موارد مخرب تست‌های اوروفارنکس و نازوفارنکس را ندارد.

 

دکتر طاهره روحانی بسطامی خاطر نشان کرد: این کیت‌ها برای همه سنین قابل استفاده است و به دلیل استفاده از فناوری‌های نانو دارای حساسیت بالایی در شناسایی بیمارانی که دارای ویروس پایینی دارند، می‌باشد.

 

وی تصریح کرد: می‌توان با استفاده از این کیت شناسایی افرادی بی علامت و یا دارای ویروس پایین به سهولت میسر است که با این اقدام از انتشار بیشتر ویروس در سطح جامعه جلوگیری می‌شود؛ همچنین گونه‌های جدید ویروس با این تست قابل شناسایی است.

 

دکتر روحانی بسطامی با بیان اینکه این کیت‌ها بزودی به مرحله تولید انبوه می‌رسد اظهار کرد: نتایج آزمایشگاهی ساخت این کیت تشخیصی بر اساس یک طرح تولیدی فناوری مصوب در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی بیش از ۵۵۰  بیمار انجام شده است که در مقایسه با شیوه استاندارد PCR بسیار موفقیت آمیز بوده است.

 

مدیر مرکز رشد فناوری‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در گفتگو با وب دا با تاکید بر اینکه از صاحبان طرح‌های فناور در این مرکز حمایت می‌شود اظهار کرد: طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع کرونا بر پایه نانوسنسور در یکی از شرکت‌های دانش بنیان این مرکز، مستقر در پارک علم و فناوری سلامت، انجام شده است.

 

دکتر هادی منوری افزود: هدف از اجرای این طرح تولید کیت تشخیصی سریع  با قدرت تشخیص بیش از ۹۵ درصد از موارد مبتلا به بیماری کرونا است که از طریق تست بزاق و یا نازال انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محقق
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۳
0
0
ایشان هئیت علمی دانشگاه صنعتی قوچان هستند، متاسفانه افراد برای پیشرفت حتی حاضر نیستند اسم دانشگاه خودشون معرفی کنند، کسی که از مکانات دانشگاه صنعتی قوچان استفاده کرده است، ولی حاضر نیست آن را به زبان بیاورد، چطور میتوان انتظار داشت دانشگاههای کوچک معروف شوند. به فردی که اینقدر صداقت ندارد چطور می توان اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ایشون در دانشگاه صنعتی قوچان
https://profile.qiet.ac.ir/rohani/
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->