تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

از شهر‌ها و تمدن‌های غرق شده چه می‌دانیم؟

  • کد خبر: ۷۸۴۷۳
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳
از شهر‌ها و تمدن‌های غرق شده چه می‌دانیم؟
یکی از اسرارآمیزترین و مرموزترین مناطق روی این کره خاکی، شهر‌ها و تمدن‌هایی هستند که سال‌ها پیش، غرق شده اند. شهر‌ها و تمدن‌هایی که عمر برخی از آن‌ها به چندین هزار سال پیش بازمی گردد و برخی از این سازه‌ها چنان باشکوه اند، که باستان شناسان در ساختشان به دست بشر تردید دارند.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ یکی از اسرارآمیزترین و مرموزترین مناطق روی این کره خاکی، شهر‌ها و تمدن‌هایی هستند که سال‌ها پیش، غرق شده اند. شهر‌ها و تمدن‌هایی که عمر برخی از آن‌ها به چندین هزار سال پیش بازمی گردد و برخی از این سازه‌ها چنان باشکوه اند، که باستان شناسان در ساختشان به دست بشر تردید دارند. Yonaguni نام یکی از همین بنا‌ها در کشور ژاپن است که دو هزار سال پیش، بر اثر زلزله غرق شده است. خرابه‌های این بنای خارق العاده نخستین بار در سال ۱۹۸۶ کشف شد و پس از آن دانشمندان سرنخ‌هایی از حضور انسان‌ها و حیوانات در این بنای کهن یافتند.

 

اگر این بنای سنگی به دست انسان‌ها ساخته شده باشد، باید گفت ۵ تا ۱۰ هزار سال پیش، انسان‌های قدرتمند و شگفت انگیزی روی زمین زندگی می‌کردند. Cleopatra’s Palace یا کاخ کلوئه پاترا نیز از دیگر عجایب دنیای زیر آب است. کلئوپاترا آخرین فرعون حاکم بر مصر بود و کاخ او چیزی حدود ۱۴ قرن پیش در زیر آب مدفون شد. این کاخ در سال ۱۹۹۶ توسط یک تیم حرفه‌ای غواصی کشف شد و حجم زیادی طلا، جواهر و سکه‌های قدیمی از آن استخراج شد. هراکلیون Thonis-Heracleion شهری است که آن را با نام آتلانتیس مصر می‌شناسند.

 

آتلانتیس نام قاره‌ای است که در افسانه‌ها بر اثر فوران آتشفشان غرق می‌شود و تا امروز، هنوز کسی نمی‌داند آتلانتیس یک حقیقت بود یا یک افسانه. هراکلیون از چنان شکوه و عظمتی برخوردار است که باگذشت بیش از یک دهه از آغاز حفاری آن، هنوز بخش اندکی از آن بررسی شده است و باستان شناسان تخمین می‌زنند بررسی کامل این تمدن، چیزی حدود ۲۰۰ سال دیگر زمان می‌برد. با گذشت چندین قرن از زلزله هراکلوین و غرق شدن آن، امروز باستان شناسان ناچار به حفاری ۴۵ متری در کف دریا هستند و حجم زیاد ماسه و شن، اجازه پیشروی فوری نمی‌دهد. حکایت شی چنگ یا Lion City هم جالب است.

 

این شهر در سال ۱۹۵۹ توسط دولت چین و به طور تعمدی در یک پروژه سدسازی غرق شد و تا سال ۲۰۰۱ فراموش شد، اما بعد از آن شی چنگ دوباره بر سر زبان‌ها افتاد و حالا هرساله گردشگران زیادی برای غواصی در خرابه‌های این شهر راهی چین می‌شوند. اکنون نیز شهر‌ها و کشور‌های زیادی بر اثر گرمایش زمین و به واسطه بالا آمدن سطح آب در معرض غرق شدن قرار گرفته اند. پیش بینی می‌شود کشور مالدیو تا سال ۲۰۵۰ غیرقابل سکونت شود و به کلی زیر آب فرو رود و این حکایت بسیاری از شهر‌ها و کشور‌های کره زمین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->