پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد
سرخط خبرها

پشت پرده «سینوفارم هراسی»

  • کد خبر: ۷۸۸۵۰
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
پشت پرده «سینوفارم هراسی»
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفته هنوز با شعار سازمان بهداشت جهانی موافق است که «بهترین واکسن، در دسترس‌ترین آن هاست.» این یعنی چه برکت، چه سینوفارم و چه هر واکسن مورد تأیید و در دسترسی را تزریق کرد.

نجفی | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفته هنوز با شعار سازمان بهداشت جهانی موافق است که «بهترین واکسن، در دسترس‌ترین آن هاست.» این یعنی چه برکت، چه سینوفارم و چه هر واکسن مورد تأیید و در دسترسی را تزریق کرد. با وجود اینکه انتخاب واکسن به سن، بیماری زمینه‌ای و مواردی دیگر ارتباط دارد، اما به هر صورت هر واکسنی تا حدودی ایمنی را در مردم ایجاد می‌کند و مهم واکسینه شدن درصد مطلوبی از جامعه برای ریشه کنی ویروس است، البته چندروز پیش خبر رسید که ژاپن تزریق واکسن مدرنا را توقیف کرده است و دیروز هم خبر رسید دو نفر از دریافت کنندگان واکسن کرونای مدرنا جان خود را از دست داده اند. هرچند مسئولان شرکت مدرنا اعلام کر ده اند هیچ مشکلی درباره ایمنی یا کارایی این واکسن‌ها مشخص نشده و تنها برای احتیاط تزریق این واکسن‌ها به حالت تعلیق درآمده است.


اما حمید سوری، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا، گفته با اینکه هنوز هیچ تحقیقی نشان نداده واکسن سینوفارم کم کیفیت است یا اثربخشی کمی دارد، اما اگر تحقیقات همه این موارد را ثابت کند سینوفارم را از چرخه واکسیناسیون خارج می‌کنیم. مجوز مصرف اضطراری واکسن سینوفارم پیش از این حداقل در ۳۳ کشور دنیا صادر شده است و مصرف آن در کشور سازنده و ده‌ها کشور از مدت‌ها پیش آغاز شده است.

 

سوری توضیح داده که نمی‌توان تنها براساس درصد پایین تری که برای میزان کارایی واکسن سینوفارم اعلام شده، قضاوت کرد که این واکسن، ضعیف‌ترین واکسن کرونای موجود در ایران است، چون در عمل هنوز ثابت نشده است که اثربخشی واکسن سینوفارم تفاوت معناداری با دیگر واکسن‌ها دارد.

 

تأکید تمام پزشکان و مسئولان وزارت بهداشت این است که اگر آن‌ها با همین واکسن‌های موجود مثل واکسن سینوفارم ۸۰ درصد جمعیت کشور را واکسینه کنند، بازهم به احتمال زیاد به نقطه‌ای می‌رسند که احتمال مرگ و میر بر اثر کرونا در کشورمان به حداقل برسد، مگر اینکه در آینده سویه‌های جدید و ناشناخته‌ای از کرونا وارد کشورمان شود و این یعنی احتمالا در آینده شاهد تزریق واکسن‌های متفاوت با دز‌های بیشتری خواهیم بود.


سوری همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا فقط واکسن سینوفارم به کشور وارد می‌شود گفته: «نوع واکسن‌های واردشده به کشور‌ها به سیاست‌های کلان و ارتباطات تجاری بین کشور‌ها ارتباط دارد، زیرا اکنون تقاضا برای خرید واکسن کرونا در سطح جهان بسیار بیشتر از میزان عرضه آن است و این طور نیست که بازار جهانی از انواع واکسن‌های کرونا اشباع شده باشد و ما در این حوزه قدرت انتخاب داشته باشیم.»


با این حال علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی کرونا حذف سینوفارم از سبد واکسیناسیون کشور را تایید نکرده و گفته ۶۷ درصد واکسن کشور با سینو فارم انجام شده و اثرات مثبت آن ثابت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->