ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

دستور آمد واکسیناسیون دانشجویان متوقف شود!

  • کد خبر: ۷۹۰۸۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
دستور آمد واکسیناسیون دانشجویان متوقف شود!
مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس: ما به ترتیب اولویت در حال انجام واکسیناسیون بودیم تا اینکه به ما گفته شد فرآیند واکسیناسیون متوقف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد رضا رئوفی در رابطه با واکسیناسیون اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، دوز اول واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرده‌اند. البته تعدادی از اساتید از قبل و بر اساس سن خود، دوز دوم واکسن را هم دریافت کرده بودند.

وی ادامه داد: قرار بود از دیروز، تزریق دوز دوم افرادی که واکسن سینوفارم و برکت را دریافت کرده بودند، آغاز کنیم که به ما اعلام شد به دلیل کمبود واکسن در کشور، تزریق واکسن در دوز دوم را به هفته بعد موکول کنیم. البته به تعدادی از اساتید نیز واکسن آسترازنکا تزریق شده است.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه در داخل دانشگاه تربیت مدرس، یکهزار و ۱۵۰ نفر اعم از عضو هیات علمی و کارکنان دانشگاه واکسینه شده‌اند، افزود: سایر اعضای هیات علمی و کارکنان در خارج از دانشگاه واکسن خود را دریافت کرده بودند.

دکتر رئوفی با اشاره به واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس گفت: ما واکسیناسیون دانشجویان را در یک فرایند چهار روزه آغاز کردیم و در ابتدا واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی و سپس دانشجویانی که مجوز تردد در دانشگاه را داشتند انجام دادیم. پس از آن نیز واکسیناسیون دانشجویان استان تهران را آغاز کردیم و بعد دانشجویان دکتری واکسینه شدند و در نهایت تقریبا نیمی از دانشجویان کارشناسی ارشد واکسن خود را دریافت کردند تا اینکه دستور آمد واکسیناسیون دانشجویان متوقف شود. به این ترتیب تاکنون ۲۹۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس واکسینه شده‌اند و مجموع تعداد افراد واکسینه شده در دانشگاه تربیت مدرس اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان به ۴۱۰۰ نفر میرسد.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس در رابطه با زمان انجام واکسیناسیون اعضای دانشگاه تربیت مدرس گفت: واکسیناسیون اساتید و کارکنان در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ مرداد ماه و واکسیناسیون دانشجویان نیز در تاریخ‌های ۱۶ تا ۱۹ مرداد انجام شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان نیز واکسن‌های سینوفارم، برکت و آسترازنکا را دریافت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: دانشجویان از میان این واکسن‌ها، حق انتخاب دارند.

این مقام مسئول با اشاره به فرایند واکسیناسیون دانشجویان ساکن شهرستان‌ها اظهار کرد: حدود یک ماه پیش اسامی و مشخصات دانشجویان ساکن شهرستان را به وزارت علوم دادیم تا بر اساس هماهنگی‌های وزارت علوم و بهداشت، اسامی این دانشجویان در سامانه ثبت شود و طبق وعده‌های این دو وزارتخانه قرار است واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن شهرستان‌ها از اواخر شهریور ماه و در شهر خودشان انجام شود.

دکتر رئوفی در رابطه با اقدامات صورت گرفته در مرکز بهداشت دانشگاه تربیت مدرس عنوان کرد: ما در دانشگاه تربیت مدرس، قبل از اینکه شیوع کرونا به طور رسمی در کشور اعلام شود، کار خود را در خصوص رعایت موارد ایمنی آغاز کردیم. چرا که ما دانشجویانی از چین و دیگر کشور‌ها داشتیم و در بهمن ماه سال ۹۸ این دانشجویان خارجی را در خوابگاه‌ها قرنطینه میکردیم. همچنین دانشگاه تربیت مدرس اولین دانشگاهی بود که پروتکل‌های بهداشتی مربوط به ویروس کرونا در بخش‌های مختلف دانشگاهی را با جزئیات به وزارت علوم ابلاغ کرد و این پروتکل به عنوان پروتکل کشوری در کشور منتشر شد.

دکتر رئوفی با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا کارشناسان بهداشت ما بازدید‌های روزانه را از محیط دانشگاه انجام می‌دادند، افزود: گزارشات این بازدید‌ها مستقیما به رئیس ستاد مبارزه با کرونا در دانشگاه تربیت مدرس ارائه میشد و همچنین با راه‌اندازی یک سامانه، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه به طور منظم از لحاظ ابتلا به کرونا پایش می‌شدند.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تربیت مدرس در پایان خاطرنشان کرد: این مرکز، از ابتدا کار شناسایی، درمان و پیگیری بیماران کرونایی را آغاز کرد و ما همچنان به صورت روزانه افرادی که مبتلا به کووید-۱۹ می‌شوند را به مسئول مربوطه اعلام میکنیم و مجوز تردد آن‌ها به دانشگاه را لغو میکنیم و تمامی افرادی که در تماس به فرد مبتلا بوده‌اند، شناسایی شده و فرآیند گندزدایی انجام میگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->