رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار عزم مدیریت شهری برای زمینه‌سازی و تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» پایان باشکوه نورنما در مشهد | خاطره‌ای فراموش‌نشدنی از یک جشن خانوادگی برای ۱۵ هزار زائر و مجاور خرابی تاب در شهربازی بوستان غدیر مشهد؛ ۴ مصدوم و تعلیق فعالیت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین‌المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰ هنرمند مشهدی ادامه روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حداقلی قیمت بلیت اتوبوس در مشهد تصویب شد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) جمع‌آوری ۱۴۹۰ تن زباله از منطقه ثامن مشهد در ایام نوروز زائران خروج از مشهد را به ساعات پایانی تعطیلات نوروز موکول نکنند بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد خبر داد: کاشت ۱۸۰ هزار گل لاله در پارک‌های شهر به مناسبت برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان استاندار خراسان رضوی: مشهد در طراحی فضای سبز و پاکیزگی در کشور الگو بوده است | پیش‌بینی حضور ۶.۵ تا ۷ میلیون نفری زائران در مشهد شهردار مشهد مقدس: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی‌(ره) به بولوار نماز تا خرداد ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت نامطلوب موجودی واکسن در مشهد

  • کد خبر: ۷۹۲۵۵
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
وضعیت نامطلوب موجودی واکسن در مشهد
طی دو سه روز گذشته شهروندان مشهدی که برای دریافت دز دوم واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند، خبری مبنی بر اینکه در حال حاضر واکسن مورد نظر موجود نیست می‌شنوند. در برخی مراکز واکسن برکت موجود است، اما سینوفارم تقریبا در بیشتر مراکز وجود ندارد و شهروندان با مشکل مواجهه شده اند.

نجمه سرباز | شهرآرانیوز، طی دو سه روز گذشته شهروندان مشهدی که برای دریافت دز دوم واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند، خبری مبنی بر اینکه در حال حاضر واکسن مورد نظر موجود نیست می‌شنوند. در برخی مراکز به ندرت واکسن برکت موجود است، اما سینوفارم تقریبا در بیشتر مراکز وجود ندارد و شهروندان با مشکل مواجه شده اند.


سوال‌ها درمورد حداکثر فاصله بین دو دوز واکسن و نگرانی تأخیر  و نبود در تزریق دوز دوم واکسن از جمله دغدغه‌های شهروندان مشهدی است که این موضوع را با دکتر مهدی قلیان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح و پاسخ او را جویا شدیم.

 

هنوز واکسنی تحویل نشده است

او با بیان اینکه نبود دز دوم واکسن کرونا در برخی پایگاه‌های درمانی مقطعی و گذراست و به افراد اعلام می‌شود که روز‌های بعد برای دریافت واکسن مراجعه کنند، افزود: در همین خصوص، خودرویی از سمت مشهد به سمت تهران برای دریافت واکسن مراجعه کرده، اما متاسفانه هنوز واکسنی موجود نیست تا به ما تحویل بدهند و ما همچنان منتظریم. ما موجودی واکسن نداریم و امیدواریم این وضعیت تا هفته آینده رفع شود.


به گفته وی، طبق وعده ای که داده شده است باید تا هفته آینده واکسن توزیع شود و مردم تا شنبه هفته آینده صبر کنند. همچنین ممکن است در برخی مراکز و اکسن موجود باشد، اما سینوفارم و آسترازنکا در حال حاضر نیست و  از ۱۵ شهریور ماه به بعد شاید دز دوم آسترازنکا موجود شود.


او در پاسخ به این سوال که با توجه به مواجه با عرضه محدود واکسن‌ها و جمعیت مضطرب که منتظر نوبت دوم واکسیناسیون خود هستند و سوال‌هایی در خصوص حداکثر فاصله بین دو دوز و نگرانی تأخیر در تزریق دوز دوم واکسن در مشهد وجود دارد، گفت: مردم به هیچ وجه نگران نباشند تزریق دز دوم زمان خاصی ندارد و مهم این است که حتما دز دوم تزریق شود اما زمانش اگر به تاخیر افتاد مشکلی پیش نمی آورد.

 

واکسن در مشهد موجود نیست؛ نه سینوفارم نه برکت!

 

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر بسیاری از واکسن‌های ایرانی و خارجی برای واکسیناسیون و کنترل پاندمی کووید ۱۹ مجوز مصرف گرفته اند. اکثر واکسن‌های کووید ۱۹ در دو دوز تجویز می‌شوند.


فاصله زمانی بین تزریق دو دوز در بیشتر واکسن‌ها بین ۳ تا ۴ هفته است، اما شواهد نشان داده که در برخی از واکسن‌ها مانند آسترازنکا، تأخیر در دوز دوم تا ۱۲ هفته نیز موجب افزایش ایمنی بدن می‌شود.


سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که اهمیت چندانی ندارد که دوز دوم را چند روز دیرتر یا زودتر دریافت کرد، اما تزریق آن بسیار مهم است، زیرا در دوز اول آنتی ژن جدید به سیستم ایمنی بدن وارد و پاسخ ایمنی بدن آغاز می‌شود و در نهایت دوز دوم باعث تقویت سیستم ایمنی می‌گردد، به طوری که پاسخ آنتی بادی و همچنین پاسخ سلول T بسیار قوی ایجاد می‌کند که طولانی مدت ادامه می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->