رکورد معاملات شمش طلا شکسته شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) وضعیت بازار طلا مشهد پس از انتخابات ریاست جمهوری چگونه خواهد بود؟ بررسی قیمت جدیدترین گوشی‌های موبایل دو سیم کارت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت انواع خودرو‌های خارجی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۴.۵ درصدی سوزوکی سیاز افزایش ۱۱۹ درصدی حقوق و دستمزد کارگران در سه سال اخیر | حقوق کارگران طی ۳ سال گذشته متناسب با تورم افزایش یافت قیمت انواع خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | ادامه روند کاهش قیمت‌ها شرایط دریافت ارز اربعین ۱۴۰۳ اعلام شد | خرید دینار از بانک مرکزی با صرفه دومیلیون‌تومانی نسبت‌به بازار آزاد روی خوش بورس برای دومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مروری بر قواعد محاسبه و پرداخت اجاره‌بها | کرایه خانه را چگونه بپردازیم؟ سکه طرح جدید در مشهد ۳۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | هیجان دیروز فروکش کرد سقف ثبت سفارش بازرگانان جدید ۱۰۰ هزار دلار شد هشدار بازرسی مشهد به مشاوران املاک بدون پروانه‌کسب: اجازه تبلیغات ندارید حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله امروز، ۱۷ تیرماه، برگزار می‌شود + جزئیات فروش فوق‌العاده سایپا (خودرو کوییک GXR-L) از روز سه‌شنبه (۱۹ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات آغاز ثبت سفارش خودرو‌های وارداتی برای جانبازان از امروز یکشنبه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) + لینک سامانه انتصاب معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی  استقبال بازارهای مالی از رئیس جمهور | بورس سبز پوش شد پاسخ به سوالات در مورد «طرح طبقه‌بندی مشاغل» | شرایط پرداختِ مابه‌التفاوت به کارگران چیست؟ نرخ امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد | کدو و بادمجان مناسب غذا‌های تابستانی را چند بخریم؟ (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مطالبه‌های کارگران از رئیس‌جمهور منتخب نرخ سود بین‌بانکی کاهشی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) نخستین قرارداد پولی میان ایران و روسیه امضا شد زمان برگزاری پانزدهمین حراج سکه طلا مشخص شد | متقاضیان چقدر واریز کنند؟ با ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان نقدینگی چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۳) واکنش مثبت ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس به پایان انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دستگاه کارتخوان چه کسانی قطع می‌شود؟

  • کد خبر: ۷۹۵۹۵
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
  • ۱
دستگاه کارتخوان چه کسانی قطع می‌شود؟
معاون حقوقی و فنی سازمان امور مالیاتی گفت: دستگاه‌های کارتخوان که به سامانه مالیاتی متصل نبوده‌اند قطع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن علیزاده معاون حقوقی و فنی سازمان امور مالیاتی از قطع ۳ میلیون دستگاه کارتخوان خبر داد و اظهار کرد: با وضع قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان، طبق ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی، بحث ساماندهی ابزار پرداخت‌ها اعم از پوز و درگاه‌های پرداخت، مشخصا بر همین مبنا باید افرادی که دارای ابزار پرداخت هستند، در نظام مالیاتی کشور دارای پرونده مالیاتی بوده و به عنوان مودی شناخته شوند.

او بیان کرد: در این راستا با ساماندهی که توسط بانک مرکزی با همکاری سازمان امور مالیاتی صورت گرفته، حدود ۶ میلیون از افراد از دستگاه‌های پرداختی استفاده میکنند که فاقد پرونده مالیاتی هستند.

معاون حقوقی و فنی سازمان امور مالیاتی افزود: بعضا حدود ۳ میلیون از دستگاه‌های پرداخت قطع شده و فقط ۵.۵ میلیون ابزار پرداخت فاقد پرونده مالیاتی در نظام مالیاتی وجود دارد که با همکاری بانک مرکزی صورت گرفته است.

او تاکید کرد: ابزار پرداخت‌ها یا پذیرنده‌هایی که دارای ابزار پرداخت هستند، در صورتی که بتوانند در نظام مالیاتی، پرونده مالیاتی تشکیل دهند می‌توانند استمرار در ابزار پرداخت‌ها و یا دستگاه‌های پوز داشته باشند. در غیر اینصورت با اعلام سازمان امور مالیاتی مبنی بر اینکه این‌ها فاقد پرونده هستند، ابزار پرداخت‌های آنان از سیستم مالی کشور قطع خواهد شد.

علیزاده در پاسخ به این پرسش که، صاحبان دستگاه‌های کارتخوان برای تشکیل پرونده مالیاتی باید چه اقداماتی انجام دهند؟، گفت: ثبت نام افراد دارای دستگاه‌های کارتخوان در نظام مالیاتی از طریق درگاه الکترونیکی، intamedia.ir) سامانه ثبت نام سازمان امور مالیاتی صورت میگیرد و نهایتا ۵ – ۱۰ دقیقه از وقت افراد برای پر کردن اطلاعات هویتی و فیلد‌های اطلاعاتی گرفته نمیشود و بر مبنای آن به محض ورود به این سامانه یک کد رهگیری به بانک مرکزی اعلام میشود و ادامه فعالیت دستگاه کارتخوان و یا درگاه پرداخت تمدید میشود.

معاون حقوقی و فنی سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این پرسش که، آیا سوابق دستگاه‌های کارتخوان در زمانی که به سامانه امور مالیاتی متصل نبودند نیز بررسی میشود؟، تصریح کرد: با توجه به اینکه ابزار پرداخت‌ها متصل به یک حساب بانکی هستند، در حال حاضر کلیه حساب‌های بانکی که متصل به ابزار پرداخت‌ها هستند نیز در اختیار سازمان امور مالیاتی از سنوات گذشته بوده و هست و آن‌ها نیز مورد رسیدگی مالیاتی قرار می‌گیرند و مالیات‌های متعلقه مطالبه خواهد شد.

علیزاده در پاسخ به این پرسش که، ۳ میلیون دستگاهی که ارتباطشان قطع شده ثابت و یا سیار بودند؟، گفت: بر مبنای اطلاعاتی که از بانک مرکزی دریافت شده، ابزار‌های پرداختی قطع شده، اکثرا، فاقد پرونده مالیاتی بودند و یا هویت آن‌ها اکثرا نامعتبر بود و یا مربوط به افرادی که نمی‌بایست ابزار پرداخت داشته باشند و یا جزو فوت شدگان بودند.

او تاکید کرد: لازم به ذکر است که، با جلساتی که با بانک مرکزی داشتیم قرار بر این شد که توسط بانک مرکزی پیامکی به صاحبان دستگاه‌ها داده شود و بر همین مبنا به آنان اعلام شود هر چه سریع‌تر در سامانه نظام مالیاتی ثبت نام کنند و دیتا و اطلاعات هویتی خود را در این راستا تکمیل کنند و با این فرجه زمانی که به آن داده می‌شود، در صورتی که این اقدام صورت بگیرد، فعالیت دستگاه‌های آنان استمرار می‌یابد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
0
0
سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم دستگاه منم خودتون قطع میکنید یا باید حتما خودم برم قطع کنم؟ چونکه با حساب کتاب های که کردم دیدم ضرر این گونه تصویه حساب با مشتری به مراتب بیشتر از کارت به کارت کردن میباشد به این دلیل که تراکنش های روزانه تا به مدت ۲۴ساعت گاه بیشتر به ۴۸ساعت هم رسیده که پولهای کشیده شده در دستگاهها در حساب بانک مرکزی بلوکه میشود و باتوجه به حجم معاملات این رقم، قطعا رقم قابل توجهی برای بانک محسوب میشود و لذا بنده شخصا چندان درآمدم از کارم سود هنگفتی ندارد که مالیات آن را بپردازم فقط باید مالیات جنسهای تو مغازه را هم درزمان خرید هم درزمان فروش پرداخت کنم چه بهتر که شما دستگاه رو قطع کنید یا اگر نمیکنید ما نسبت به قطع آن اقدام کنیم. فقط دل خوش به این مقدار نیستم چونکه شما قراره مارا به مقام انسانیت برسانید.یا بلعکس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->