درباره عوامل مؤثر بر بحران میان سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان سالی بحران است یا چی؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیر مجاز در مشهد (۹دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد
سرخط خبرها

مخالفان تزریق واکسن کرونا چطور فکر می‌کنند؟

  • کد خبر: ۸۰۶۴۳
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
  • ۱
مخالفان تزریق واکسن کرونا چطور فکر می‌کنند؟
«معلوم نیست توی اینا چی ریختن» جمله عمومی و به ظاهر معترضانه تمام آن‌هایی است که دست کم در ایران نمی‌خواهند به هیچ وجه واکسن بزنند. از ابتدای شروع واکسیناسیون عمومی در دنیا، عده‌ای از تزریق آن خودداری کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «معلوم نیست توی اینا چی ریختن» جمله عمومی و به ظاهر معترضانه تمام آن‌هایی است که دست کم در ایران نمی‌خواهند به هیچ وجه واکسن بزنند. از ابتدای شروع واکسیناسیون عمومی در دنیا، عده‌ای از تزریق آن خودداری کردند.

همین موضوع باعث شد دولت‌ها به فکر راهکاری برای ترغیب شهروندانشان برای شرکت در واکسیناسیون شوند و حتی در برخی کشور‌ها کار به هدایای نقدی و غیرنقدی هم کشید، اما وضع فرق چندانی نکرد، چراکه برخی والدین در آن کشور‌ها بسیاری از خطرات پزشکی را با دریافت واکسن در کودکانشان مرتبط می‌دانند، از جمله می‌گویند؛ اوتیسم یکی از تبعات احتمالی واکسینه شدن است. از آن طرف، برای قطع زنجیره کرونا باید بیش از ۷۰ درصد جمعیت آن کشور واکسینه شوند. اعتراض ها، اما کم کم به خیابان‌ها کشیده شد و جمعیت مقابله با واکسن در دنیا شکل گرفت که می‌خواستند همه را از به اصطلاح عوارض آن آگاه کنند.

نکته دیگر اینکه برخی از دولت‌های اروپایی ناچار شدند از قوه قهریه استفاده کنند و برای افرادی که واکسن نمی‌زنند مقررات سفت و سختی اعمال کنند. این موضوع کار را بدتر کرد و حالا شاهد اعتراض‌ها و حتی زد و خورد با مأموران امنیتی در پاریس هستیم. اعتراض‌ها به واکسن کرونا در داخل کشور هم ادامه دارد و محدود به قشر خاصی هم نیست. در میان معترضین هم تحصیل کرده‌ها وجود دارند و هم مردم عادی، اما مهم‌تر از هر چیز دلایل مخالفان با تزریق واکسن است؛ حرف‌هایی که روشن نیست به کدام منبع استناد می‌کند و بر پایه کدام تحقیقات است.

 

گاهی حتی دلایل رنگ وبوی فانتزی و طنازانه به خود می‌گیرند آن هم در شرایطی که تا همین چند وقت پیش، مطالبه گری زیادی برای تهیه و تزریق واکسن وجود داشت. مثلا یکی از مخالفان تزریق واکسن در گفتگو با روزنامه «همشهری» گفت می‌خواهد فرزند دیگری هم داشته باشد و دوست ندارد عقیم شود! عده‌ای هم که منتظر اثربخشی واکسن‌های کرونا هستند و عده‌ای هم منتظر آمدن واکسن‌های بهتر و مؤثرتر، اما رئیس انجمن ویروس شناسی ایران مدتی قبل در گفتگو با رسانه‌ها به همه توصیه کرد: «هر واکسنی که در دسترس بود، حتما بزنند.»

 

برخی از مخالفت‌ها با واکسن به طور مستقیم ناشی از اعتماد نداشتن به علم است. این عده به علمی که بر آن آگاهی ندارند، مظنون هستند و به مواد شیمیایی مورد استفاده در واکسن‌ها شک دارند. هرچند برخی به دلیل حساسیت از دریافت واکسن سر باز می‌زنند برخی دیگر به دلایل شخصی یا به دلیل اهمیتی که برای سلامت فرزندانشان قائل هستند با آن مخالفت می‌کنند، اما این مخالفت‌ها بدون تبعات نخواهد بود. در گذشته مخالفت با دریافت واکسن در ظهور دوباره بیماری عفونی ریشه کن شده نقش داشته است. مثلا سرخک یک بیماری مرگبار است و کارشناسان بهداشتی توضیح می‌دهند که خودداری والدین از واکسینه کردن کودکانشان باعث شیوع دوباره آن خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
0
0
معلوم نیست با چه یقینی از علمی که هر از چندگاهی از لزوم توقف در مصرف دارویی خاص به دلیل عواقب آن اطلاعیه می هد، دفاع می کنید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->