شهردار مشهدمقدس: دستگاه حفار تونل خط ۳ متروی مشهد به زودی وارد قاسم‌آباد می‌شود گل‌های پاییزی به زودی میهمان مشهد می‌شوند  یادی از حاج علی شمقدری، یار دیرین رهبر معظم انقلاب | نیم قرن غیرت و صدق و وفا درباره محله «مهرآباد» که روزگاری از گزینه‌های سرمایه‌گذاری انگلیسی‌ها و یهودیان بود | توطئه‌چینی با تریاک مشهد علیه چین ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی، میدان فهمیده و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۵۴۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۵ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) خیابان ثنایی۳ در محله خاتم‌الانبیا(ص) مشهد در انتظار بازگشایی تهیه مدل جامع ریسک فرونشست زمین در مشهد لزوم تغییر محدوده کلان‌شهر مشهد شهروند خبرنگار | درخواست تغییر مسیر برخی از خطوط اتوبوسرانی مشهد + پاسخ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورای ششم با شعار توجه به حاشیه شهر، از مردم رأی گرفت بازدید شهردار و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس از پروژه‌های منطقه ۵ | بازگشایی بولوار کرامت مشهد ظرف یک ماه آینده رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: ایران ۳۰ سال دیگر کشور سالمند است | از سیاست‌های جوانی جمعیت حمایت می‌کنیم ثبت نام ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر برای استفاده از خدمات شهرداری در حوزه سرویس مدارس در مشهد هزینه نگهداری معابر شهر مشهد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سال درباره کوچه «مهرافروز»، یکی از فرعی‌های محله سرشور مشهد | میان «چهنو» و «آرام» باغ بی‌برگی است اعمال‌قانون ۱۷۹۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی و اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در مشهد ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بسیاری از چالش‌های محلات با پروژه‌های زودبازده برطرف شد مدیریت شهری مشهد به استقبال مهر می‌رود | سرویس‌دهی ویژه حمل و نقل عمومی به دانش‌آموزان مشهدی آماده باش کامل خدمات شهری مشهد در پی بارش باران (۲۵ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خداحافظی با اسکلت‌های زرد

  • کد خبر: ۸۱۳۳
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۸
  • ۲
خداحافظی با اسکلت‌های زرد
رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر از فسخ قرارداد شهرداری با پیمانکار ایستگاه‌های دوچرخه خبر داد
زهرا اسکندریان| اســـــکلت‌های زرد دوست‌نداشتنی، یا همان ایستگاه‌های دوچرخه که خیلی وقت است در شهر جا خوش کرده‌اند، به‌زودی جمع‌آوری می‌شوند. طرح ایستگاه‌های دوچرخه که از حدود ۱۴ سال پیش کلید خورد، بعد از ناکامی درنهایت به پایان رسید. به گفته مجتبی بهاروند، رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد، قرارداد این ایستگاه‌ها با نامه شهردار مشهد فسخ شد. این موضوع به علت اجرا نشدن تعهدات شرکت پیمانکار ایستگاه‌های دوچرخه و ارائه ندادن خدمات مطلوب به شهروندان بوده است.
خلیل‌ا... کاظمی، معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد هم این موضوع را تأیید کرد و به شهرآرا گفت که پیگیر هستیم تا این ایستگاه‌ها به‌زودی جمع‌آوری شوند.
مشکلات مختلفی ازجمله کیفیت پایین دوچرخه‌ها، نبود کلاه ایمنی، کمبود مسیر‌های ویژه دوچرخه‌سواری و سخت‌گیری در واگذاری دوچرخه به شهروندان ازجمله ایراد‌های طرح در استقبال کم مردم بود.
با این حال پیش از این هم مدیران شهری بار‌ها گفته بودند که قرارداد ایستگاه‌های دوچرخه مشکلاتی دارد و دستگاه قضا هم به این پرونده ورود کرده است. حالا این‌ها دلایلی شده تا قرارداد ۱۵۰ ایستگاه به‌منظور استقرار ۳ هزار دوچرخه فسخ شود. بهاروند، رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد هم در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر گفته است: بر اساس قراردادی که منعقد شده، شرکت طرف قرارداد شهرداری قرار بوده طراحی، تأمین تجهیزات و ملزومات، پیاده‌سازی، ایجاد ۱۵۰ ایستگاه به‌منظور استقرار ۳ هزار دوچرخه در شهر و راه‌اندازی و مدیریت سامانه دوچرخه را انجام دهد.
وی افزود: با توجه به اجرا نشدن تعهدات و استنکاف شرکت از ایفای تعهدات قراردادی، چندین نوبت اخطاریه داده شده است، اما متأسفانه این اخطار‌ها تغییری در عملکرد شرکت ایجاد نکرد و شاهد تکرار رویه‌‎های قبل بودیم. با توجه به مسائل یادشده، شهردار مشهد در نامه‌ای خطاب به مدیرعامل این شرکت، فسخ قرارداد را اعلام کرده است.

خسارت‌های واردشده قابل پیگیری است
رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های شهروندان هزینه‌هایی است که پیش‌تر برای ایجاد مستحدثات ایستگاه‌های دوچرخه شده است، گفت: تمامی مستحدثات در اختیار شهرداری قرار گرفته و شهرداری می‌تواند تأخیرات اجرایی پروژه و خسارت‌های ناشی از آن را از مراجع ذی‌صلاح پیگیری کند.
به گفته او کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد از ابتدای فعالیت خود پیگیر فعال شدن ایستگاه‌های دوچرخه بوده است؛ این ایستگاه‌ها باید خدمات مطلوبی به شهروندان ارائه کنند تا از این طریق بتوان به گسترش فرهنگ استفاده از حمل‌ونقل پاک و کاهش ترافیک کمک کرد.

دوچرخه‌های جدید می‌آیند
پیش از این هم مدیران شهری این خبر را داده بودند که تا پایان امسال، نسل چهارم دوچرخه وارد سامانه حمل‌ونقلی مشهد می‌شود. این دوچرخه‌ها ایستگاه‌محور نیستند و شهرداری قرار است در مرحله نخست، فراخوان خرید ۲۰۰۰دستگاه دوچرخه را منتشر کند. این دوچرخه‌های آلیاژی، روی خود قفل دارد و استفاده کردن از آن‌ها بسیار راحت‌تر از نمونه‌های قبلی است. همچنین ایستگاه‌های در نظر گرفته شده با ایستگاه‌های قبلی تفاوت دارد و کوچک‌تر هستند. علاوه بر آن برنامه خرید ۲۰۰ اسکوتر برقی نیز روی میز است. این را هم باید گفت که مسیر‌های دوچرخه در حال گسترش هستند و شهرداری قرار است امسال ۵۸ کیلومتر مسیر دوچرخه با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار در شهر ایجاد کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاظم
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
0
0
سلام وقت بخیر
حقوق پرسنل که 7ماه حقوق نگرفتن
و یک سال بیمه برایشان پرداخت نشده را لطفا پیگیری کنید.
سپاس
صاحب اصلی شرکت: امیر حسن خانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
0
0
مجموع طلب ها کارگران
96: سه برج حقوق,عیدی, سنوات,بیمه ناقص
97:عیدی,سنوات,بیمه ناقص
98:هفت برج حقوق و بیمه ناقص
فقط خدا میدونه پول تبلیغات خدا میلیاردی کجا میره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->