گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ؛ آب یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از غرفه ایران در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی چه می‌دانیم؟ + فیلم

  • کد خبر: ۸۲۲۳۶
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
از غرفه ایران در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی چه می‌دانیم؟ + فیلم
هرچند که اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی با تاخیری که کرونا باعث آن بود، قرار است سال گذشته برگزار شود، حالا قرار است روز جمعه این نمایشگاه بزرگ با درخشش غرفه ایران برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکسپوی دوبی قرار بود پارسال برگزار شود، اما کرونا چنان‌که پرونده همه‌چیز را به‌هم پیچید این رویداد بزرگ جهانی را هم به امسال موکول کرد، بدون اینکه اسمش تغییر کند.

بنابراین اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی طبق قرار قبلی جمعه پیش‌رو شروع به‌کار خواهد کرد. اول برای کسانی که نمی‌دانند این رویداد جهانی چیست و اسمش به گوششان نخورده است، این را بگوییم که با رویدادی با سابقه حدود ۲۰۰ ساله در حد و اندازه‌های جام جهانی و بازی‌های المپیک طرف هستید.

با این تفاوت که اینجا هر ۵ سال یک‌بار موضوعی محوری تعیین می‌شود و کشورها غرفه‌های چند هزار‌متری می‌سازند و در این غرفه‌ها رویدادهای بزرگ مربوط به این محتوا ترتیب می‌دهند و یکجورهایی توان هنری، معماری و تکنولوژیک خودشان را به رخ می‌کشند. این‌بار هم این رویداد جهانی قرار است در دوبی برگزار شود با موضوع محوری «اتصال ذهن‌ها، خلق آینده».

‌اینطور که نشریه architectural digest نوشته غرفه ایران بین هشت غرفه برتر نمایشگاه امسال قرار دارد. اینطور که این نشریه نوشته غرفه ایران با الهام از قصه‌های هزار و یک‌شب ساخته شده است. غرفه ایران، توسط شرکت معماری ایرانی «گروه طراحی شیفت پی» (‌Shift Process Practice) طراحی شده و شامل چندین پاکت فضایی در یک محوطه به‌جای ساختمانی یکپارچه است.

اینجا ببینید:

هر یک از بخش‌های مجموعه ساختمانی که غرفه ایران را شکل می‌دهد و اسمش را عمارت شهرزاد گذاشته‌اند، به‌عنوان عاملی برای ارائه بخشی از تاریخ معاصر ایران عمل می‌کند. هر فضا ساختاری شامل یک پاکت آبی است که بعد در پرده‌ای از مهره‌های برنزی رنگ پیچیده شده است. سازنده می‌گوید این استعاره‌ای از تضاد بین آسمان و زمین است.

در توضیحات سازنده آمده: «پاویون ایران به‌جای یک ساختار محکم، یک شبکه ریزوماتیک از ارتباطات است که روایت‌های متفاوتی از تاریخ معاصر ایران ارائه می‌دهد. با این‌حال، روایت مبهم است، از جهاتی مانند تاریخ پرتلاطم خود این کشور. این بستگی به مسیر خاصی دارد که بازدیدکنندگان تصمیم می‌گیرند در پیش بگیرند که نشان‌دهنده نسخه خاص خودشان از تاریخ معاصر ایران است.»

گام‌های احداث پاویون ایران در اکسپو دوبی

اولین گام برای احداث پاویون ایران در اکسپو حدود ۲ سال قبل با برگزاری مسابقه‌ای بین طراحان، معماران و شرکت‌های طراحی معماری سراسر کشور برداشته شد. هیات داوران این مسابقه شامل مسئولان دولتی از حوزه مسکن، فرهیختگان دانشگاهی رشته معماری و کارشناسان سرشناس در حوزه معماری و هنر شامل دکتر کاوه بذرافکن، مهندس سید‌محمد بهشتی، مهندس حسین شیخ زین‌الدین، دکتر مصطفی کیانی، دکتر محمود گلابچی، دکتر محمدزاده و دکتر حامد مظاهریان بودند.

این هیات داوران نهایتا مردادماه سال ۱۳۹۸ از میان ۳۰ شرکت راه‌یافته به مرحله اول این مسابقه و ۱۰ شرکت راه‌یافته به دور دوم این مسابقه، طرح ارائه شده از سوی «‌شرکت مهندسین مشاور تغییر روند طرح» را به‌عنوان طرح پاویون ایران در اکسپو دوبی برنده مسابقه اعلام کردند.گام دوم احداث پاویون ایران در اکسپو ۲۰۲۰ دوبی به انتخاب پیمانکاران توانمند برای اجرای طرح مذکور اختصاص داشت.‌

اینطور که آریا مجیدی دبیر ستاد اکسپو می‌گوید این ستاد سه پیمانکار صاحب صلاحیت به‌عنوان پیمانکار طراح، مشاور طرح و پیمانکار ساخت پاویون ایران انتخاب کرد. در نهایت ساخت پاویون ایران در اکسپو به شرکت Zenith Smart Contracting LLC واگذار شده که یک شرکت مجرب در حوزه ساخت سازه‌های نمایشگاهی است. کار تحویل زمین به این شرکت اوایل بهمن ماه ۱۳۹۸ انجام شد و به‌نظر می‌رسد که قرار است از جمعه این هفته خودنمایی‌اش را شروع کند.

منبع: هفت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->