مهلت نام‌نویسی در آزمون سامفا تا ۲۰ دی تمدید شد حل مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان سازمان حفاظت محیط زیست برای محیط بان کرمانی وکیل می گیرد جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات جزئیات تازه درباره برخورد پرنده با هواپیمای فوق سبک شخصی نشان مشهدالرضا (ع) باید به کشف ظرفیت‌های مغفول مانده مشهد بپردازد میانگین تجویز دارو در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است دستگیری سارق ۱۵۰۰ گرم طلا در مشهد صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ صدور هشدار هواشناسی برای آلودگی هوا در مشهد و ۷ شهر دیگر (۱۵ دی ۱۴۰۳) ویروس جدید چینی HMPV چیست و چه علائمی دارد؟ + راه‌های پیشگیری یادی از دکتر محمد فقیهی حکم‌آبادی، نخستین جراح چشم مشهد | چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود* پایداری محیط زیست با الگو‌های موفق بازیافت زباله خطرات مصرف بیش از حد استامینوفن را جدی بگیرید ارائه خدمت به ۱۳ هزار زوج نابارور در راستای فرزندآوری  رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام آزمون دستیاری تخصصی استفاده از ظرفیت تمام شهروندان برای حل مسائل کشور، یکی از اهداف مهم دولت ریه اسفنجی، عارضه جدید دخانیات نوپدید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ دی ۱۴۰۳) زورگیری طلاهای همسر دوم برای کادودادن به زن اول سرانه پایین درمانی در دومین کلان‌شهر ایران | قدردانی از بهورزان و مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در مشهد حضور ۱۹۱۰ نفر بدهکار مهریه در زندان‌های کشور ترکیب نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان تغییر کرد + جزئیات نگاهی به شاخصه های نسل زِد و راه هایی برای برقراری ارتباط بهتر با آن ها | ماجرای ما و زومرها دستگیری چند متهم سرقت سریالی | مقابله پلیس مشهد با شگردهای قدیمی و جرائم روز تدوین دستورالعمل نظارت بر فراورده‌های نانو و تاتو در سازمان غذا و دارو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی آلودگی هوا آمار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داد سبک زندگی در فصل زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی چگونه است؟ ماموریت‌های اورژانس مشهد در ارتباط با بیماری‌های تنفسی ۱۸ درصد افزایش یافت (۱۵ دی ۱۴۰۳) انتقادِ بازنشستگان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به مبلغ ناچیز همسان‌سازی
سرخط خبرها

واکسن‌ها چگونه وارد دنیا شدند؟

  • کد خبر: ۸۲۶۶۱
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
واکسن‌ها چگونه وارد دنیا شدند؟
داستان کشف اولین واکسن برمی گردد به ادوارد جنر انگلیسی در ۲۸۰سال پیش. ادوارد که پزشک حاذقی بود در کودکی مبتلا به بیماری آبله می‌شود.

راستگو | شهرآرانیوز؛ در این روز‌ها که همه مردم جهان درگیر بیماری ناشی از ویروس منحوس کرونا هستند، بین مردمان کشورها، دو قطبی بر سر اعتقاد به واکسینه شدن و نشدن به وجود آمده است. عده‌ای موافق واکسیناسیون و بعضی مخالف سرسخت آن هستند و معتقدند که سیستم ایمنی شان از پس این ویروس به طور طبیعی برخواهد آمد. همین موضوع باعث شد تا به این سؤال پاسخ دهیم که واکسیناسیون از چه زمانی رواج یافته؟ چه کسی آن را کشف کرده؟ و واکنش‌های ابتدایی مردم در مقابل آن چه بوده است؟

داستان کشف اولین واکسن برمی گردد به ادوارد جنر انگلیسی در ۲۸۰سال پیش. ادوارد که پزشک حاذقی بود در کودکی مبتلا به بیماری آبله می‌شود. سال‌ها از عوارض آن رنج می‌برد. همین موضوع باعث شده بود تا به فکر پیدا کردن راهی برای مبارزه و مقاومت در برابر این بیماری خطرناک باشد. او بعد از دریافت مدرک پزشکی اش، زمانی که پس از سال‌ها دستیاری در کلینیک جراحی توانسته بود در طبابت مهارت خوبی به دست بیاورد، توانست شنیده هایش از دوران کودکی درباره این بیماری را پیگیری و مایعی تولید کند که امروز از آن به عنوان واکسن یاد می‌شود. کشفی که به نجات جان میلیارد‌ها انسان منجر شد. ادوارد در کودکی شنیده بود که شیردوشان پس از ابتلا به آبله گاوی، هرگز به بیماری آبله مبتلا نمی‌شوند و همین موضوع نیز باعث شد تا حس کنجکاوی اش برانگیخته شود.

پس از اینکه جنر پزشک شد به بی فایده بودن تلاش هایش برای درمان این بیماری با روش‌های کلاسیک پی برد و به این فکر افتاد که به نوعی از بروز این بیماری خطرناک پیشگیری کند. او تحقیق کرد و متوجه شد حتی وقتی شیردوشان از مبتلایان به آبله، پرستاری می‌کنند دچار آبله نمی‌شوند. به همین دلیل تصمیم گرفت ویروس آبله گاوی را به شکل خفیف تری، خودش به بیماران انتقال دهد تا مردم را از ابتلا به بیماری مرگبارتر آبله مصون سازد که البته در آن دوران مثل هر پدیده علمی دیگری با آن به شدت مخالفت شد.

عده‌ای معتقد بودند که تزریق پادتن حیوانی به انسان، شیطانی و شوم است، اما سرانجام پس از تلاش‌های مستمر، ادواردجنر توانست به پسربچه هشت ساله‌ای که فرزند باغبان خانه شان بود، واکسن تزریق کند.
او در نهایت پس از چندین سال توانست پادشاه آن زمان را راضی کند و خیلی زود واکسیناسیون در سراسر جهان اتفاق افتاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->