افزایش نرخ دلار فروکش می‌کند؟ (۱۲ مهر ۱۴۰۳) تا پایان سال ۱۴۰۳، خراسان رضوی ۲۶۴ تا ۲۸۴ تن زعفران تولید می‌کند پرداخت تسهیلات برای افزایش تولید واگن مسافری در کشور دلار هم افزایشی شد | دلار در کانال ۶۲ هزار تومان سرپرست بانک مسکن منصوب شد پیش‌بینی جدید از قیمت دلار و سکه | برای خرید طلا و سکه چه زمانی باید اقدام کرد؟ کدام پرواز ایرلاین‌ها به بیروت و تل‌آویو متوقف شد؟ احتمال افزایش قیمت نفت در صورت تداوم تنش‌ها ممنوعیت واردات کالاهای مشابه تولید داخل تمدید نشد نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | طلا همچنان در کانال ۴ میلیون تومان بازار خودرو در شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۳، رونقی نخواهد داشت | بی‌اعتمادی مردم به بازار مجلس روند قانونی خود را طی می‌کند | تعطیلی روز پنجشنبه آسیب چندانی به مراودات اقتصادی نمی‌زند سرشماری زنبورستان‌ها در سراسر کشور آغاز شد اظهارنظر یک نماینده مجلس: اختصاص سهمیه بنزین به نفر به عدالت نزدیک‌­تر است کالاهای اساسی دوباره گران شد؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۲ مهر ۱۴۰۳) خودرو‌های داخلی هر روز گرانتر از دیروز (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | رشد شدید قیمت خانواده پراید وضعیت بازار طلای جهانی امروز پنجشنبه (۱۲ مهر ۱۴۰۳) صادرکنندگان خدمات هم از تعهد ارزی معاف شدند برنامه ایران خودرو برای ورود خودرو‌های جدید اعلام شد | تولید انبوه ری‌را برقی از شهریور ماه ۱۴۰۴ آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت (۱۲ مهر ۱۴۰۳) زمان پرداخت هزینه بلیت پرواز‌های باطل‌شده مشخص شد + جزئیات تقابل مخالفان و موافقان واردات آیفون قیمت دلار و طلا در مسیر رشد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در یک‌قدمی ۶۲ هزار تومانی شدن ویدئو | پایان مهر، سررسید تسویه دولت با گندم‌کاران
سرخط خبرها

بازار برنج دچار رکود شد

  • کد خبر: ۸۳۶۴۸
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
بازار برنج دچار رکود شد
گزارشی که مرکز آمار ایران به تازگی درباره متوسط اقلام خوراکی اعلام کرده است، نشان می‌دهد که تورم برنج با شدت زیادی افزایش پیدا کرده است.

جزایری | شهرآرانیوز؛ روند رو به افزایش قیمت برنج در ماه‌های اخیر با شدت بیشتری ادامه پیدا کرده است، به طوری که در شهریور برنج ایرانی ۵۵/۷ درصد و برنج خارجی بیش از ۳۷درصد گران شد.

بررسی گزارشی که مرکز آمار ایران به تازگی درباره متوسط اقلام خوراکی اعلام کرده است، نشان می‌دهد که تورم برنج با شدت زیادی افزایش پیدا کرده است، به  طوری که برنج ایرانی که در شهریور سال گذشته به طور متوسط هرکیلو ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت داشت، در مرداد امسال قیمتش به بیش از ۳۸هزارو۶۰۰ تومان رسیده و در شهریور نیز متوسط قیمتش تا حدود ۴۳هزار تومان بوده است. این نوع برنج در اواخر شهریور تا ۴۷هزارو۷۰۰تومان نیز فروش رفته است که نشان می‌دهد نسبت به مرداد امسال ۱۱/۲ درصد و در مقایسه با شهریور سال گذشته ۵۵/۷ درصد گران شده است.

یک توزیع کننده عمده برنج در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه گرانی برنج ایرانی و زمزمه‌های واردات برنج خارجی سبب شده است بازار برنج دچار رکود شود، گفت: رکود بازار موجب شده است برنج کاران شمالی به فروش محصولات خود به صورت مدت دار و دو ماهه روی بیاورند. البته در فروش مدت دار کمی به مبلغ برنج افزوده می‌شود.

کریم علیجان نژادمازندرانی افزود: تولیدکنندگان برنج در فریدون کنار هرکیلوگرم برنج را با نرخ ۴۲ هزارو ۵۰۰ تومان و در بابل و ساری به قیمت ۳۹ تا ۴۰ هزار تومان عرضه می‌کنند.

البته باید درنظر داشت که ۶ تا ۷ درصد از این محصولات شکسته است و درصدی نیز باید برای هزینه حمل ونقل و بسته بندی به قیمت‌ها افزوده شود تا قیمت نهایی در شهرستان‌ها به دست آید. وی ادامه داد: اکنون قیمت برنج درجه یک ایرانی در مشهد، ۵۱ هزار تومان و نرخ برنج معمولی ۴۸ تا ۴۹ هزار تومان است. هرکیلوگرم برنج خارجی نیز با قیمت ۲۵ تا ۲۷ هزار تومان به فروش‌ می‌رسد.

در حالی برنج داخلی و خارجی در ۶ ماه اول امسال به شدت گران شده است که براساس اعلام گمرک، در نیمه نخست امسال، برای ۷۱۴هزارو۷۷۳تن برنج به ارزش ۶۰۸ میلیون  و ۱۲۵هزار و ۹دلار در گمرکات کشور پروانه ترخیص قطعی صادر شده است که نسبت  به نیمه نخست سال گذشته که ۵۳۷ هزار و ۵۶۴ تن به ارزش ۴۹۱ میلیون و ۹۸۵ هزار و ۹۰ دلار بوده، از لحاظ وزنی ۳۳ درصد و از لحاظ ارزش ۲۴درصد رشد داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->