زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه فعال بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سال تحصیلی جدید با چاشنی «شاد» و سرعت پایین اینترنت

  • کد خبر: ۸۳۸۰۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۹
سال تحصیلی جدید با چاشنی «شاد» و سرعت پایین اینترنت
پایین بودن سرعت اینترنت و چرایی آن، در هفته‌های گذشته به شدت محل بحث بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پایین بودن سرعت اینترنت و چرایی آن، در هفته‌های گذشته به شدت محل بحث بوده است. حسین فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات، در گفت و گوی تازه خود با صداوسیما که از قضا به دلیل همین سرعت پایین اینترنت بعد از دو مرتبه قطعی محقق شد، علت این اتفاق را شروع سال تحصیلی جدید و رشد ۳ تا ۵ درصدی ترافیک استفاده از اینترنت در هفته ابتدایی مهر دانست. مسئله‌ای که اتفاقا در مهر سال گذشته هم رخ نشان داد، اما بروز مکرر این کندی در بازه‌های زمانی دیگر، گمانه زنی‌های دیگری را هم مطرح کرد.

گمانه زنی‌هایی که می‌گفت کمبود پهنای باند اینترنت در کشور مسبب این اختلال‌های وقت و بی وقت در کشور است و حالا هم یکی دیگر از عوامل چرایی این مسئله است که از سوی کارشناسان مطرح می‌شود. از سوی دیگر بسیاری از کاربران شبکه «شاد» از این گلایه داشتند که به دلیل دسترسی نداشتن به اینترنت به صورت مطلوب، دسترسی آن‌ها به این نرم افزار به شدت با مشکل روبه رو شده است و این داستان در حجم گسترده‌ای اتفاق افتاده بود و به نظر می‌رسید بیشتر معلول ماجراست تا علت آن. مشکلی که این روز‌ها هم وجود دارد و بسیاری از واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی مربوط به پایین بودن سرعت اینترنت بود.

بر اساس آنچه الگوی مصرف اینترنت در کشورمان نشان می‌دهد ساعت‌های ۱۴ تا ۱۷ روز و ۲۱ تا ۲۴ شب به عنوان پیک مصرف شبکه اینترنت محسوب می‌شود، اما یک نگاه کلی به وضعیت اینترنت در روز‌های گذشته و آنچه کاربران شبکه‌های اجتماعی به آن اشاره کرده اند، نشان می‌دهد که این اختلال فقط مخصوص به ساعت‌های پیک نبوده است.

روزنامه همشهری هم در یکی از گزارش‌های خود که در این باره ترتیب داده است می‌گوید هر چند گروهی این مسئله را به شروع آنلاین مدارس مرتبط می‌دانند، اما نرم افزار «شاد» به عنوان پلتفرم آموزشی کشور روی شبکه ملی اطلاعات قرار دارد و ترافیک آن نمی‌تواند باعث کندی و اختلال اینترنت شود.

حالا برخی معتقدند، اختلال فعلی ناشی از محدودیت پهنای باند و مشکل در خرید و تأمین پهنای باند اضافه است. گفته می‌شود، شرکت ارتباطات زیرساخت برای خرید پهنای باند، باید از شورای عالی فضای مجازی مجوز بگیرد و مشکل در صدور این مجوزها، موجب ایجاد چنین اختلالی شده است، البته در این میان حرف‌های دیگری هم رد و بدل شد. یکی از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات از این می‌گوید که اختلالات شبکه گاهی به دلیل قطعی‌ها رخ می‌دهد و اپراتور‌ها ممکن است با قطعی روبه رو شوند. همچنین برخی از بستر‌های ما وابسته به برق است که ممکن است در آن قطعی رخ بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->