مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی تصادفات ساختگی و کروکی‌های مخدوش

  • کد خبر: ۸۳۹۴۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی تصادفات ساختگی و کروکی‌های مخدوش
تصادفات ساختگی برای دور زدن بیمه‌ها یکی از مشکلاتی است که همواره در کشور وجود داشته و مشکلات اقتصادی به آن دامن زده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تصادفات ساختگی برای دور زدن بیمه‌ها یکی از مشکلاتی است که همواره در کشور وجود داشته و مشکلات اقتصادی به آن دامن زده است، موضوعی که صدای پلیس را هم درآورده است و رئیس پلیس راهور ناجا در این باره هشدار داده و گفته است که سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان به تصادفات ساختگی و کروکی‌های مخدوش پرداخت می‌شود.

البته در ماجرای تصادفات ساختگی و کروکی‌های مخدوش، پلیس طرحی ویژه را در دستور کار قرار داده است که سردار سید کمال هادیانفر در این باره به ایلنا گفته است: امروزه تقریبا ۹۰درصد افسران ما مجهز به دست‌افزار پلیس هستند و با وجود این دست‌افزار‌ها مأموران و افسران ما هیچ احتیاجی به مشاهده گواهی‌نامه فیزیکی افراد ندارند.

جاده‌ها با پهپاد نظارت می‌شوند

استفاده از پهپاد‌ها برای کنترل و نظارت جاده‌ها و محور‌های مواصلاتی در کشور موضوع مهم دیگری است که می‌تواند دسترسی آنلاین پلیس به تمام محور‌های مواصلاتی را ایجاد کند، این مقام انتظامی به تفاهمی که وزیر وقت راه با فرمانده ناجا داشته اشاره و اعلام کرد که مقدمات این کار انجام شده است و بخش خصوصی که مسئولیت این کار را برعهده دارد در تولید پهپاد و همچنین دوربین‌های تشخیص پلاک اقدامات لازم را دنبال می‌کنند و به‌زودی این طرح در فاز اجرایی عملیاتی می‌شود.

ترسیم الکترونیک کروکی‌ها و جمع شدن کروکی‌های دستی هم از موضوعات مهمی است که سردار هادیانفر به آن اشاره کرد و گفت: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰هزار تصادف در کشور اتفاق می‌افتد و بخش زیادی از این تصادفات، تصادفات جرحی و بخشی از آن نیز تصادفات منجر به فوت است. البته برخی از تصادفات نیز تصادفات خسارتی هستند و تصادفات خسارتی تا کمتر از ۱۰میلیون تومان نیاز به ترسیم کروکی ندارد و طرفین می‌توانند با توافق با هم به بیمه‌ها مراجعه کرده و خسارت خود را دریافت کنند.

کروکی‌های الکترونیک جایگزین دستی‌ها می‌شود

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: برنامه کروکی الکترونیکی به طور کامل در پلیس‌راه و راهنمایی و رانندگی استان قم در حال اجراست و بالغ بر ۷ هزار کروکی تاکنون در این استان ترسیم شده است که تمام این کروکی‌ها به صورت الکترونیک بوده است.

هادیانفر با بیان اینکه نواقص این طرح شناسایی شده و در حال رفع آن هستیم، تصریح کرد: امیدواریم با توسعه زیرساخت‌ها و تهیه ابزار‌های لازم بتوانیم این طرح را در کل کشور اجرا کنیم. البته پیش‌بینی ما این است که تا ۳ ماه آینده هم اشکالات فنی که در سامانه وجود دارد برطرف شود و هم مهارت و آموزش کارکنان پلیس تکمیل‌شود و همچنین تجهیزات تا ۳ ماه آینده به طور کامل تأمین خواهد شد تا ما به صورت یکسان در سراسر کشور از این قابلیت و ظرفیت برای ترسیم کروکی‌های الکترونیک استفاده کنیم.

به گفته این مقام انتظامی، طرح کروکی‌های الکترونیک موجب می‌شود تا بیمه‌ها از پرداخت سالانه ۲ هزار میلیارد تومان برای تصادفات ساختگی و کروکی مخدوش رهایی یابند، بنابراین طبق تفاهم‌نامه‌ای که با رئیس بیمه مرکزی داشتیم قرار شد این کار توسعه پیدا کند و سازوکار آن این‌گونه است که هنگام تصادف با استفاده از این نرم‌افزار ۲ پیامک برای افراد مقصر و غیرمقصر ارسال و همچنین داده‌های تصادف برای شرکت بیمه‌گذار ارسال می‌شود و شرکت بیمه‌گذار می‌تواند براساس داده‌های الکترونیک تصادف را بررسی کرده و با توجه به آن نظر کارشناسی خود را اعلام و خسارت را پرداخت کند.

گواهی‌نامه جعلی نداریم

رئیس پلیس راهور ناجا درباره گواهی‌نامه‌های جعلی نیز بیان کرد:گزارشی تحت عنوان گواهی‌نامه‌های جعلی نداریم، اما باید این نکته را هوشمندی پلیس بدانید که امروزه تقریبا ۹۰ درصد افسران ما مجهز به دست‌افزار پلیسی هستند.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: وقتی افسر کد ملی راننده را در این دست‌افزار‌ها وارد می‌کند، بلافاصله و به صورت آنلاین اطلاعات راننده در سیستم مشخص خواهد شد. اگر فردی بدون گواهی‌نامه باشد نیز از این طریق مشخص می‌شود و ما اگر گواهی‌نامه صادر می‌کنیم به دلیل اثر روانی است که برای راننده دارد و به صدور گواهی‌نامه نیازی نداریم. البته احتمال دارد که جاعلی با اخذ وجه، کارت‌های گواهی‌نامه را شبیه‌سازی و جعل کند، اما این کارت‌ها هیچ اصالتی ندارند، چون همه چیز از طریق سیستم بررسی می‌شود.

کمبود ۲ هزار دست‌افزار در سراسر کشور

وی در پاسخ به این سؤال که آیا دست‌افزار برای همه افسران و ماموران راهنمایی و رانندگی تأمین شده است، بیان کرد که بیش از ۹هزار و ۵۰۰ دست‌افزار تاکنون تأمین شده است و تقریبا به ۲ هزار دست‌افزار دیگر نیاز داریم که به زودی در اختیار نیرو‌ها قرار می‌گیرد و پس از آن دیگر هیچ قبض جریمه در دست افسران نخواهد بود و از طریق این دست‌افزار بلافاصله اطلاعات خودرو و راننده برای ماموران و افسران ما نمایش داده خواهد شد.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد:با این دست‌افزار‌ها همه اطلاعات خودرو و راننده مشخص می‌شود و دیگر نیازی به فیزیک کارت خودرو و یا کارت گواهی‌نامه افراد نیست. این برنامه از سال ۱۳۹۸شروع شده و روزبه‌روز کامل‌تر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->